Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 98 So ein Ding: Væn dig til robotter i gaderne og i luften

[Top] 98 So ein Ding: Væn dig til robotter i gaderne og i luften

Du ser emneartiklen [Top] 98 So ein Ding: Væn dig til robotter i gaderne og i luften, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

So ein GIS Ding presentation
So ein GIS Ding presentation

Der er stadigvæk noget meget fremtidsagtigt over ordet robotter.

Men du kan lige så godt vænne dig til dem. For skal man tro teknologi-programmet So ein Dings investeringspanel, så vil robotter for alvor slå igennem i løbet af de næste 15 år.

Og det er ikke kun i industrien eller produktionen, men også på gaderne og i luften, hvis panelets forudsigelse, for hvordan teknologien kommer til at udvikle sig frem mod 2030, bliver til virkelighed.

På det tidspunkt vil vi nemt kunne have landbrugsrobotter, der kan høste af sig selv, personlige kameradroner enhver politimand kan sende på vingerne, og naturligvis kørende robotter i gaderne, som måske bedst er kendt under navnet selvkørende biler.

Velkommen til år 2030

I So ein Ding-programmet skulle investeringspanelet, bestående af IT-investorer og teknologikyndige, vurdere potentialet i de seks teknologier som So ein Ding-vært Nikolaj Sonne har kigget på i løbet af efteråret.

Teknologierne var: Fremtidens PC, Privatliv, Droner, Selvkørende Biler, Virtual Reality og Robotter.

Her stod det klart, at robotteknologien var den, panelet ser det største investeringspotentiale i. Biler, PC, og Droner havde de også god fidus til, mens Virtual Reality og Privatliv, haltede efter.

En selvkørende bil er en robot

Men efter panelet havde diskuteret mulighederne og udfordringerne i de forskellige teknologier, blev de enige om, at der var nogle af teknologierne, som var så ens, at de måtte lægges sammen i en fælles robotkategori.

Det var selvkørende biler, droner og robotter.

For som panelet beskrev det, så er en selvkørende bil basalt set en kørende robot, og en drone en flyvende robot. For det de kan, er det samme som alle mulige andre robotter; nemlig at erstatte en funktion, som tidligere har været varetaget af et menneske.

Og det er også det industrirobotterne kan. De bliver konstant mindre, billigere og mere kompetente, og vil ifølge panelet på sigt erstatte en lang række jobs, der nu bliver udført af menneskehænder. Og det er den bevægelse der, set fra et investeringsperspektiv, er et kæmpe potentiale i.

Selvkørende biler i 2020?

Panelets vurdering var altså, at vi i løbet af de næste 15 år vil se en større revolution, hvor robotterne for alvor vil gøre deres indtog i det danske samfund.

Den robot, som mange af os muligvis først vil møde, er den selvkørende bil. Panelet var fuldstændig enige om, at selvkørende biler kommer til at køre på de danske gader, men til gengæld ikke helt enige om hvornår.

Mest optimistisk var Nikolaj Nyholm, IT investor hos venturefirmaet Sunstone, som tror at de selvkørende biler vil have gjort sit indtog allerede i 2020.

– Der vil det være lige så almindeligt ikke at eje en bil, og bare bestille en selvkørende bil, siger han.

Helt lige så optimistiske var de andre paneldeltagere ikke. De mente at vi skal tættere på 2030 før de rullende robotter er almindelige på dansk vej.

Se hele So ein Dings investeringsguide til fremtiden her.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/so-ein-ding-aarhus-eor71jse

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 98 So ein Ding: Væn dig til robotter i gaderne og i luften leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *