Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 92 Nikolaj Sonne fra DR’s So ein Ding: AI er det vildeste siden ilden!

[Top] 92 Nikolaj Sonne fra DR’s So ein Ding: AI er det vildeste siden ilden!

Du ser emneartiklen [Top] 92 Nikolaj Sonne fra DR’s So ein Ding: AI er det vildeste siden ilden!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

California: Designing Freedom | HENI Talks
California: Designing Freedom | HENI Talks

”AI er det vildeste, vi har opfundet, siden ilden”

Gennem 10 år har journalist Nikolaj Sonne som vært på programmet So ein Ding fortalt om den teknologi, som omgiver os. Med og uden vores viden. I en samtale med Marketcommunity løfter Sonne sløret for, hvordan nye teknologier vil påvirke vores måde at være forbrugere på. Der er både store fordele og store udestående spørgsmål. Forsider og bagsider.

Hvilke store teknologiske trends ser du?

”AI, som er det absolut vildeste, vi har opfundet, siden ilden. Det kan blive fantastisk, men der er også lidt forskellige interessante dommedags scenarier. Det kan gå galt på en meget mere subtil måde, end man forestiller sig. Forestil dig et scenarie, hvor hu har lavet en maskine, som er klogere end dig på et generelt plan. Så kan den maskine lave noget software, som er bedre end dig, som igen kan lave noget software endnu osv. Det hele sker på et millisekund, og det er ikke sikkert, at maskinen har samme interesser som du.

Lad os se på en tankeleg, som hedder frimærkesamleren. Det skulle jo ikke kunne gå galt, at sætte en computer til at samle på frimærker, vel? Men så laver maskinen Ebay konto

Se mere information relateret til dette emne her: so ein ding aarhus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 92 Nikolaj Sonne fra DR’s So ein Ding: AI er det vildeste siden ilden! leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *