Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 91 Få mere ud af din pension

[Top] 91 Få mere ud af din pension

Du ser emneartiklen [Top] 91 Få mere ud af din pension, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Kan du få tidlig pension?
Kan du få tidlig pension?

Når du går på pension, kan det rigtige råd være mange penge værd. Heldigvis har mange af vores kunder en solid formue, når de går på pension – fordelt på både pensionsopsparing og frie midler som for eksempel aktier, obligationer og anden opsparing.

Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan og i hvilken rækkefølge du får udbetalt din opsparing, når du går på pension. Derfor tilbyder vi et forløb, hvor vi kontakter dig i god tid og hjælper dig med at planlægge, hvordan du får mest ud af din samlede pensionsopsparing og anden formue.

Ægtepar optimerer og får 170.000 kr. i gevinst

Ved at gå din økonomi grundigt igennem på et møde, kan vi i de fleste tilfælde optimere dine pensionsudbetalinger. Flere af vores kunder har fået flere hundrede tusinde kroner ud af at optimere deres udbetalinger.

Sådan ændrer ægteparret deres pensionsøkonomi

Vi har for nylig talt med et ægtepar på 59 og 61 år, som forventer at gå på pension, når de er 67 og 65 år. Deres pensionsopsparing er sammensat af kapitalpension, ratepension, livsvarig pension og ATP, som du kan se i figuren. Derudover har de en opsparing i frie midler. Før mødet kunne de se frem til en samlet, fælles pensionsopsparing på 4.040.000 kroner.

På mødet taler vi ægteparrets økonomi grundigt igennem, herunder hvor meget de har behov for hver måned, når de går på pension. På mødet bliver vi blandt andet enige om at udbetale ratepensionen over flere år og vente med udbetalingen af kapitalpensionen. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi ægteparret begynder at bruge af deres frie midler i den første periode, når de går på pension.

Ændringerne i udbetalingsrækkefølgen betyder, at de får en gevinst på 170.000 kroner. De vil nemlig få en samlet, fælles pensionsopsparing i deres levetid på 4.210.000 kroner, når alle optimeringsforslag er gennemført.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om Danica PensionsPlan, så ring til os på 70 11 25 25. Så står vi klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Se mere information relateret til dette emne her: kapitalpension udbetaling før tid

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 91 Få mere ud af din pension leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *