Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 9 Byens bedste brunch

[Top] 9 Byens bedste brunch

Du ser emneartiklen [Top] 9 Byens bedste brunch, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

⭐ Best Restaurants in Copenhagen | Best Food in Copenhagen [Denmark]
⭐ Best Restaurants in Copenhagen | Best Food in Copenhagen [Denmark]

Byens bedste brunch

Idéen om at forlænge morgenmåltidet og tage forskud på frokosten ved at spise en god brunch over måske et par timer er bredt anerkendt, og for de fleste er det en luksus, der hører weekenden til. Derfor skal du som regel huske at booke bord, men det må ikke afholde dig. Det københavnske udvalg af suveræne brunchsteder er nemlig helt i top. Læs om byens bedste brunch her.

CLICK HERE FOR THE ENGLISH VERSION

The Sixteen Twelve

Brunch-gamet i København er stærkt, og det kan være svært at udfordre de garvede spisesteder. Men det har den relativt nye The Sixteen Twelve i Jægersborggade på Nørrebro alligevel formået – og med stor succes. Du kan i hvert fald godt glemme alt om at møde spontant op en weekendformiddag, for samtlige borde er sædvanligvis optagede eller reserverede til ud på eftermiddagen. Den lille café trækker sin inspiration fra den australske by Melbourne, og menuen byder på gode sager som “Smashed Avo”, “Eggs Benedict” med pulled pork, “French Toast” på hjemmelavet brioche og kokosyoghurt med hjemmelavet granola.

Jægersborggade 8,
2200 København N
sixteentwelve.dk

Møller Kaffe & Køkken

Et par gader fra The Sixteen Twelve finder du Møller Kaffe & Køkken på Nørrebrogade. Et brunchkoncept, der går op i ærlige, gode råvarer og god kaffe. Konceptet er, at du vælger flere små retter fra menukortet og gerne deler med dit selskab. Det kunne for eksempel være et økologisk spejlæg, surdejsbrød med kærnemælkssmør, deres hjemmelavede kyllingenuggets i sprød panko, palmekål med muskatnøddesmør og saltet æggeblomme, burrata med basilikumskud og heirloomtomater eller nogle af de andre spændende serveringer. Og så kan du slutte af med deres populære vaffel, der sædvanligvis bliver serveret med hjemmelavet kompot og vaniljecreme. På Møller Kaffe & Køkken er det også en god idé at booke bord i weekenden.

Nørrebrogade 160
2200 København N
moellerkbh.dk

Wulff & Konstali

Vi kender alle de brunchtallerkener, hvor der er et eller andet element, vi ikke er så vilde med. Det kan du fuldstændigt undgå hos Wulff & Konstali. De er nemlig blandt forgængerne til brunchkonceptet med små delikate retter, hvor gæsterne selv får lov til at vælge lige præcis, hvad de gerne vil spise. Du sammensætter selv din brunch på en spiseseddel, og du kan vælge mellem alt fra røræg, laksemousse med skalotteløg og melonsalat med chili og koriander til havreyoghurt med bær og quinoa, chiagrød med ananaskompot og vaffel med bærcreme og pistacienødder. Besøg Wulff & Konstali enten på Amager, Nørrebro eller i Hellerup.

Lergravsvej 57
2300 København S
wogk.dk

Mad & Kaffe

Endnu et godt bud på “byg din egen brunch”-konceptet er Mad & Kaffe. Spisestedet åbnede først på Vesterbro, men har siden åbnet på Frederiksberg og Amagerbro også. Konceptet er, at du vælger enten tre, fem eller syv små retter fra spisesedlen til en fast pris. Menukortet byder blandt andet på avocado med chili, sesam og gomadressing, økologisk fyrtårnsost med hindbærmarmelade, røræg med sauterede marksvampe, ostepølse med trøffelmayo og karse, økologisk smørcroissant, og så er der Mad & Kaffes hjemmelavede nutella, som får en varm og nøddeagtig anbefaling herfra. Det er ikke muligt at booke bord til brunchen, så her skal du tidligt op eller forvente at stå i kø. Du kan dog også spise frokost eller aftensmad hos Mad & Kaffe, men det er en anden menu.

Sønder Blvd. 68,
1720 København V
madogkaffe.dk

Fars Dreng

Denne lille kæde på to caféer i Ny Adelgade og Rosengården i Indre By startede ud som et projekt mellem en far og en søn, der ville skabe en vaskeægte københavnern-morgenmadscafé. Her kan du spise morgenmad, brunch og frokost, som er lavet med økologiske ingredienser og en tanke på bæredygtighed. Vælg den sammensatte brunchtallerken med fennikelpølse, to slags ost og syltetøj, avocado med hjemmelavet salsa, et spejlæg, grapefrugt samt brød og smør, eller vælg dine favoritter fra menuen. Det kunne for eksempel være signaturretten – ristet rugbrød med avocado, tomat, emmentaler og et spejlæg på toppen. Eller en croque madame og en portion “overnight oats” med blommekompot, karamelsauce og friske bær.

Ny Adelgade 7,
1104 København
farsdreng.com

Sidecar

Er du en af dem, der ville ønske, du kunne spise morgenmad dagen lang? Så er Sidecar højst sandsynligt et sted lige for dig. Her bliver morgenmaden nemlig serveret hele dagen fra klokken 8 om morgenen til klokken 15 om eftermiddagen. Og den skal nok ramme alle de rigtige knapper. I hverdagen består Sidecars morgenmadsplatte af røræg, bacon og pølser, chiagrød på kokosmælk med friske bær og ristede mandler, oste med hjemmelavet chutney, serranoskinke og hjemmelavet hummus, frisk frugt, en halv avocado med hjemmelavet ærtepuré, zucchinifritter med tahindressing og sidst, men ikke mindst, Sidecars pandekager med hjemmelavet bærsirup. Pyh – et overdådigt feast til en morgenmadssulten type. Hele herligheden kan desuden også fås vegansk. I weekenden er konceptet lidt anderledes, og her bliver dele af brunchen serveret ved bordet, mens andre dele står fremme ved et tag-selv-bord.

Skyttegade 5,
2200 København N
sidecarnoerrebro.dk

The Union Kitchen

Hos The Union Kitchen i Store Strandstræde kan du gå helt klassisk til værks med en brunchtallerken, der indeholder alt det, den skal: æg, pølser, bacon, laks, ost, avocadotoast, yoghurt og granola, wienerbrød, frugt og brød. Men du kan også udfordre og vække dine måske endnu søvndrukne smagsløg til live med en lidt anderledes brunch. For eksempel kan du vælge en ‘bowl’ med pulled pork, avocado, tomat, spinat og et pocheret æg på toppen eller vaflen med fried chicken, harissa, yoghurt og vandmelon. Der er også shakshuka med chili, peberfrugt, feta og æg – eller hvis det har været en af de nætter, kan du pleje tømmermændene med en bacon/cheeseburger og trøffelfritter. Husk også at få en kop kaffe med et friskt budskab i toppen af mælkeskummet.

Store Strandstræde 21,
1255 København
theunionkitchen.dk

Les Trois Cochons

Midt på Værnedamsvej, som er det lille smørhul mellem Frederiksberg og Vesterbro, finder du den lokale pariserbistro Les Trois Cochons. Her står de tidligt op ligesom franskmændene, og de serverer det, som dit franske bistrohjerte begærer allermest. Start dagen med det store morgenbord, som du selv kan sammensætte ud fra menuen. Vælg mellem eksempelvis avocadomad på rugbrød med pocheret æg, grapefrugt og melon med frisk mynte, yoghurt med bær og granola, pommes rösti med røget laks, rygeost og syltede løg, en fløjlsblød omelet med ost og skinke eller måske ‘Eggs Royale’ med fersk laks, spinat og hollandaise. Som enhver anden morgenmadscafé i Paris er der selvfølgelig også friskbagte croissanter og pain au chocolat.

Værnedamsvej 10,
1619 Copenhagen V
cofoco.dk/restauranter/les-trois-cochons

Café Baryl

I hjertet af Østerbro på Århusgade ligger Café Baryl. Et økologisk morgenmads- og frokostspot, som modsat den simple, stilrene indretning i grå nuancer og et minimalistisk udtryk serverer mad i alle regnbuens farver. Her skal du prøve tallerkenen “morgenbaryl”, som består af en avocadomad med gulerodshummus og et smilende æg, sprødt knækbrød med tapenade på soltørrede tomater, varmrøget laks og ærteskud samt chiagrød med frugt, soyaflødeskum, kokossukker og frø. Til maden kan du vælge mellem en af de farvestrålende lemonader eller en latte på for eksempel rødbede eller matcha. Alt er økologisk og hjemmelavet, og omgivelserne er afslappede og tilbagelænede.

Århusgade 78,
2100 København Ø
baryl.dk

Nimb Brasserie

Hvis du har brugt hele ugen på at spise tørre havregryn til morgenmad og gerne vil give dig selv lidt ekstra forkælelse i weekenden, kan du overveje at spise din brunch hos Nimb Brasserie. Her får du en række velkomponerede, varme retter serveret ved bordet, og hvad du end ellers måtte være fristet af, kan du vælge fra buffeten. De varme retter skifter som regel fra uge til uge, og menuen følger sæsonen med hensyn til råvarerne. Eftersom Nimbs kokke kommer fra forskellige lande og verdensdele, bidrager de gerne med favoritretter fra deres verdensdel. Et eksempel på menu forleden var salte vafler med stenbiderrogn og cremefraiche, røræg med trøffel, stegt flæsk med æblekompot, falafel med tahin-yoghurt og taktouka (en marokkansk ret med bagt peberfrugt og tomat). Cremant, kaffe/te og juice er inkluderet.

Bernstorffsgade 5,
1577 København
nimb.dk/da/bar+og+restaurant/brasserie

LÆS OGSÅ: Københavns fem bedste bagerier

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/kobenhavns-bedste-vegetar-restaurant-eqk0w1i7

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 9 Byens bedste brunch leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *