Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 88 Guide: Her kommer du i sushi-himlen

[Top] 88 Guide: Her kommer du i sushi-himlen

Du ser emneartiklen [Top] 88 Guide: Her kommer du i sushi-himlen, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

berømte banh xeo restaurant med mere end 1.000 kunder om dagen – vietnam street food
berømte banh xeo restaurant med mere end 1.000 kunder om dagen – vietnam street food

Egentlig ikke så underligt, når man først har prøvet at sætte tænderne i en af de mange og smagfulde varianter af de japanske ruller. For er sushi gjort korrekt, smager det intet mindre end himmelsk! Og det er lige netop en smag af sushi-himlen, du kan få her hos disse 7 udvalgte sushi-restauranter.

Luksus til hverdagSushi2500 tæller i dag hele fem butikker. Sushien fremstilles af de bedste råvarer og
præsenteres altid visuelt flot, hvilket giver en sansende og velsmagende oplevelse.

Konceptet er californisk inspireret sushi, hvori man bruger flere råvarer og færre ris.
Sushien tilbydes også i en kalorielet udgave, hvor risene udskiftes med deres unikke blomkålsris. Sushi2500 er frisklavet sushi af høj kvalitet, til en pris alle kan være med på.

Du finder Sushi2500 i Valby, Roskilde, Trekroner og på Frederiksberg.
Nyd den frisklavede sushi enten i én af deres restauranter, eller bestil som take-away. Sushi2500 tilbyder også catering til større og mindre arrangementer.

bar’sushiDen første bar’sushi åbnede helt tilbage i 2005 i Odense – og siden er der kommet yderligere til rundt i landet. Ens for alle de japanske diners er at fokus på nyskabelse, service, kvalitet og hygiejne er i top.

Hos bar’sushi lægger de fleste ud med med japas, japanske tapas, der altid er en populær start på måltidet. Derudover indeholder menukortet selvfølgelig et bredt udvalg i alle typer sushi – som selvfølgelig er fremstillet af de bedste og friskeste råvarer.

En af de mest populære tiltag og oftest bestilte er Spis til pindene knækker, hvor du i 2 timer bliver forkælet af bar’sushi’s kokke med al den sushi du kan spise. Og der er garanti for, at du ikke går sulten fra bordet. Det koster blot 269,- kr – og hvis du spiser tidligt – Early Fish – kan du nøjes med 199,- kr.

Ansvarlig sushi hos LETZ SUSHILETZ SUSHI serverer sushi af den bedste kvalitet – lavet med bæredygtig og ansvarlig fisk, der giver en ekstra god smag i munden. Når du vælger LETZ SUSHI, er du med til at gøre en positiv forskel for fiskene, havet og for dig selv.

For LETZ SUSHI er rene have fulde af liv nemlig det eneste rigtige, og de tror på, at fisk, der har haft det godt, smager bedre. Derfor serverer de udelukkende sushi, der er lavet af certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk. Fisk, der har haft et godt liv, har haft tid til at vokse, gøre det sjove og sikre næste generation. Og så er deres ris økologiske – naturligvis.

Sushi Lovers – Internationalt anerkendt, lokalt funderetEn 4. plads i ‘Creative Sushi’ i Sushi World Cup i Tokyo og talrige events i udlandet på bl.a. luksushotel i Østrig, musikevents og senest Oktoberfest i München.

Sushi Lovers er anerkendt for kvalitet og smag mange steder i verden, men hjertet ligger i Danmark. Nærmere bestemt i Torvehallerne KBH og den hyggelige restaurant i Charlottenlund.

Menuerne er udviklet i samarbejde med både michelinkokke og japanske sushimestre, men det er ikke kun maden der er god: “Vi ønsker at skabe rammerne for at gæsterne kan skabe masser af dejlige minder – så det er hele oplevelsen der er vores fokus.”, udtaler ejer og stifter Kristian Elbo.

Sushi Nørregade
Hos Sushi Nørregade sættes der en ære i altid at levere den højeste kvalitets sushi København, derfor er alle deres retter er lavet af friske råvare efter din bestilling.
Nørregade Sushi i København er beliggende midt på Nørregade. Her bydes på alt godt inden for den spændende verden af Sushi. Med deres sushi er du sikker på en god oplevelse
Restaurant Sushi Nørregade tilbyder sushi ad libitum, mere frisk end running sushi og lige efter din bestilling.

Spis så meget du kan…
Hos Sushi Nørregade vil de gerne give deres kunder muligheden for, at smage den lækreste sushi fra deres menu. Det kan du ved at lave din egen sushi menu med alle dine favoritter. Vælg at kombinere blandt: • Forretter • Nigiri • Kaburi rolls / Toppede maki • Ricepaper • Små maki • Uramaki • Store maki

Omakase Sushibar & TakeawayDa Omakase Sushibar & Takeaway åbnede på Vesterbrogade i 2006, var der blot en håndfuld sushisteder i København. En kompromisløs kvalitetssikring og håndværk har sikret Omakase Sushibar & Takeaway en vigtig plads på byens suschiscene i snart elleve år, og der ses frem til mange flere.

Missionen er at skabe et navn, der er synonymt med sushi af højeste kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Nytænke og innovere med dyb respekt for tradtionen og det ædle håndværk. Omakase Sushibar & Takeaway vil altid søge at levere et endnu højere niveau af kvalitet og kreativitet samt god, hurtig og effektiv service.

Sushi ad libitum i KøbenhavnGæsten, kvalitet og nytænkning er grundpillerne i alt hvad Sushi Tsukiji gør. Beliggende i flotte nye lokaler i hjertet af København, ønskes der at skabe et rum for den moderne gæst.

Sushi er efterhånden en almindelig spise hos danskerne, men hos Sushi Tsukiji stræbes der efter at præsentere gæsterne for noget, de aldrig har prøvet før. Ved at blande den højeste kvalitet af råvarer og nye smagskombinationer byder de deres kunder velkommen til Sushi ad libitum i København i et helt nyt sushi-univers.

Sushi Tsukiji har åbent til både frokost og middag, og når mørket falder på, serveres der lækre cocktails.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/bedste-running-sushi-kobenhavn-755ub7t8

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 88 Guide: Her kommer du i sushi-himlen leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *