Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 87 Læs kundernes anmeldelser af lånogspar.com

[Top] 87 Læs kundernes anmeldelser af lånogspar.com

Du ser emneartiklen [Top] 87 Læs kundernes anmeldelser af lånogspar.com, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Samla lån och spara pengar | Lån \u0026 Spar Bank
Samla lån och spara pengar | Lån \u0026 Spar Bank

Min rådgiver i Lån og Spar bank lukkede…

Min rådgiver i Lån og Spar bank lukkede min kassekredit UDEN at informere mig om det inden.
Da jeg gjorde opmærksom på dette, ledte banken desperat efter et bevis på, at jeg var blevet informeret om lukningen, og da de ikke kunne finde dette, kom de med en lodret løgn om at jeg selv havde lavet en mundtlig aftale med rådgivet.
Herpå ringede filialdirektøren til mig for at fortælle, at jeg er en TYPE som de ikke ønsker at give kredit lige meget hvordan min økonomi er.
Ved klage til bankens juridiske afdelingen fik jeg information om, at de – ifølge egne regler – ikke kan lukke en kredit UDEN en saglig begrundelse og i samme skrivelse meddelte juridisk afdeling, at de åbnede for kreditten igen – da de havde lukket den mod gældende regler – og i samme skrivelse skrev juridisk afdeling at de ville lukke kreditten om tre måneder … og de gjorde et UDEN at give mig en saglig begrundelse!
Herpå skrev deres Kreditdirektør at min økonomi er for spinkel til at de ville give mig kredit – og det gjorde han UDEN at kende til min nuværende indtægter eller udgifter!
Den bank har kørt rendyrket chikane mod mig i flere måneder, og de bryder alle regler i farten.
Det er decideret pinligt at være vidne til den mangel på anstændighed samt bevidst brud på regel efter regel efter regel.

Dato for oplevelse: 11. januar 2023

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/lan-og-spar-trustpilot-a6axdncx

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 87 Læs kundernes anmeldelser af lånogspar.com leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *