Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 85 Samtaleforberedelse Sygemeldte

[Top] 85 Samtaleforberedelse Sygemeldte

Du ser emneartiklen [Top] 85 Samtaleforberedelse Sygemeldte, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Teamledere til Drift og Vedligehold i Holbæk Kommune søges
Teamledere til Drift og Vedligehold i Holbæk Kommune søges

Hurtigt overblik over borgerens forløb

I Susanne Christensens team er sagsbehandlerne opdelt ud fra sagernes varighed, hvilket stiller høje krav til egne og kollegers grundighed. Susanne selv overtager sager fra uge 14, hvor borgeren i perioden op til har været på sygedagpenge, og indtil en borger eventuelt skal videre på jobafklaringsforløb, hvorunder hun også håndterer sagen.

”Modulet er en kæmpe hjælp, når jeg overtager en sag fra en af mine kolleger. Vores team er organiseret på en måde, der gør det nødvendigt, at vi hurtigt kan danne os et overblik over borgerens forløb. Derfor er det vigtigt, at jeg nemt kan sætte mig ind i, hvad der er sket i sagen, før jeg overtager den,” understreger Susanne Christensen.

”Jeg bruger også en del tid på at forberede sager til rehabilitering, og her har jeg ligeledes brug for et dybdegående indblik i sagen. Jeg kigger altid i oplysningsskemaet for at se, hvad borgeren oprindeligt er blevet sygemeldt med og hvem, der er den oprindelige arbejdsgiver.”

Selvom mange ting skal tjekkes, når man overtager en sag, er det afgørende, at tiden bliver udnyttet i en sådan grad, at det altid er til gunst for borgeren.

”Varighed, forsørgelseshistorik og planhistorikken er med til at give et hurtigt overblik over sagen. Jeg tjekker mange ting, og det er altså nemt og hurtigt at gøre det i modulet.”

Et værktøj til at mindske fejl

Med Schultz Samtaleforberedelse Sygedagpenge opnår sagsbehandleren og borgeren større kvalitet i samtalen, fordi sagsbehandleren kan bruge tiden på faglig støtte frem for på informationssøgning, ligesom sagsbehandleren får et stærkt grundlag for at komme med konkrete anbefalinger, der kan hjælpe borgeren tilbage fra sygdom. Samtidig kan sagsbehandleren effektivisere egne arbejdsgange og mindske fejl, fordi oplysningerne om borgeren og dens forløb er samlet ét sted.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/job-i-holbaek-kommune-ml54vidg

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 85 Samtaleforberedelse Sygemeldte leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *