Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 85 De 10 bedste danske komedieserier på streaming lige nu

[Top] 85 De 10 bedste danske komedieserier på streaming lige nu

Du ser emneartiklen [Top] 85 De 10 bedste danske komedieserier på streaming lige nu, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nordisk kriminaldrama på Viaplay
Nordisk kriminaldrama på Viaplay

De 10 bedste danske komedieserier på streaming lige nu

I anledning af den nye sæson af ‘Sunday’

Komedieserien er et populært format i Danmark. En af landets mest populære komikere, Melvin Kakooza, vender i denne uge tilbage i 4. sæson af den populære serie Sunday på Xee, hvor F.C. Fredericia igen er i fuld gang med fodboldsæsonen.

Genren har meget at byde på her i starten af efteråret med TV2 Plays premiere på Blå bog for evigt, mens også Discovery+ har meldt sig på banen med fiktionsserien Fars drenge.

Hvis du heller ikke kan få nok af de sjove serier, så har vi her gjort undersøgelsesarbejdet for dig og samlet 10 af de bedste danske komedieserier, du kan finde på tværs af streamingtjenesterne lige nu.

try-hard.png

Try Hard

Hvor svært kan det være at opnå det store gennembrud i gamer-verdenen?

Ari Alexander spiller Sebastian i Angers Morgenthaler (Ustyrligt) og Allan Hydes (Cold Hawaii) komedieserie, hvor han starter et gamerhold med sine venner, efter han er blevet smidt ud af sine forældres hus, fordi de har fået nok af hans dovenskab.

Uden nogen form for uddannelse eller store talenter, og kun med interesse indenfor at spille Counter-Strike, sætter Sebastian sig for at starte at sit eget CS-GO hold.

Men at stable et vinderhold på benene er lettere sagt end gjort, når man kun har sin bedsteven Henrik og et par af de andre gamere fra den lokale internetcafe at gøre godt med.

Rita

Rita

Mille Dinesen flexer sine komediemuskler i den populære serie ‘Rita’, der handler om den uforbeholdne dansklærer ved samme navn, der aldrig lægger fingrene imellem.

Men selvom Rita er glimrende i klasseværelset, kunne hun godt have brug for sin egen lærer i sit privatliv.

Komedieserien er skabt af den danske manuskritforfatter Christian Torpe, der også står bag spinoff-serien ‘Hjørdis’, som man jo passende kan kaste sig over, når mangler løber tør for Rita-afsnit.

‘Rita’ lagde sig på en imponerende sjette plads over de 10 mest sete danske fiktionsserier i 2020.

yes no maybe (1).jpg

Yes No Maybe

Datinglivet i København danner rammen om ungdomsserien ‘Yes No Maybe’, der handler om Mads, som kort efter at have fået sit hjerte knust, opdager datingappen YesNoMaybe. Det bliver starten på nye eventyr, der bringer både sex, forelskelse og problemer med sig.

København bliver brugt som kulisse, når serien tegner et satirisk portræt af en Tinder-generation og alle dens komiske dating-oplevelser.

Youssef Wayne Hvidtfeldt spiller hovedrollen Mads, og han får selskab af en række andre unge danske skuespillere, som alle gør serien til værd at tilbringe nogle timer sammen med.

Sjit happens.png

Sjit Happens

Successerien ‘Sjit Happens’ løb fra 2012 til 2017 med sine fem sæsoner, der skilte sig ud fra mange andre serier, da den blev skabt i samarbejde med seerne.

Afsnittene var netop inspirerede af seernes røverhistorer, som besluttede, hvad de fem venner Mads, Emil, Olau, Ane og Øland skulle udsættes for.

Danske komikere som Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm var en del af vennegruppen, der kom ud for masser af sjove og akavede situationer, mens de prøvede at navigere i at være ung i deres kollektiv i København.

doggystyle still.jpg

Doggystyle

Ungdomsserien ‘Doggystyle’ handler om den 21-årige Asta, der efter flere nedture i hovedstaden flytter midlertidigt hjem til sine forældre i Odsherred, hvor hun skal få en hverdag til at fungere i et miljø, som hun ellers havde vendt ryggen – og det er her, både komedie og drama udspiller sig.

Serien blev en kæmpe succes, og den indledende sæsons første afsnit blev det mest streamede program på DRTV i 2018 med over 500.000 seere.

Bag serien står den unge manuskriptforfatter Anna Emma Haudal, der til november har sin spillefilmsdebut med Venuseffekten.

GURU.jpg

Guru

Simon Kvamm har tidligere haft stor succes på DR med satireprogrammet ‘Drengene fra Angora’, og han vendte i år tilbage med endnu et komedieprojekt i serien ‘Guru’.

Kvamm spiller selv hovedrollen i serien om den nyopstartede lifecoach, som flytter fra København til hjembyen Silkeborg (Kvamms egen hjemby), hvor han på humoristisk vis vil få silkeborgenserne til at tage deres skæbne i egen hånd.

Efter et langt år med Corona-nedlukninger kunne vi nok alle have brug for noget hjælp fra denne selvhjælpsguru.

29.png

29

Den berygtede 30-års krise er kun sjældent førhen blevet beskrevet så morsomt og underholdende som i komedieserien ’29’ om Jesper og Julie, der nærmer sig de 30 år, og mens deres venner er ved at etablere sig som familier, er de to stadig singler.

Over fem sæsoner, der følger deres alder – 29, 30, 31, 32 og 33 – følger vi Julie og Jespers rejse ind i voksenlivet, mens de prøver at finde ud af, hvem de er – og hvor de skal hen.

Serien er skabt af Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, som både skriver, instruerer og spiller de to hovedroller.

Ambassadoeren.jpg

Ambassadøren

Hvis du er fan af den 17 gange Emmy-vindende komedieserie Veep, bør du give ‘Ambassadøren’ en chance.

Komedieserien tager udgangspunkt i Tina Friis-Thomson (spillet af Lisbeth Wulff), der står ved roret for den danske ambassade i Mexico med ansvaret for at repræsentere og promovere Danmark – og hende selv.

På rollelisten ses bl.a. Thue Ersted Rasmussen, der netop har været biografaktuel som skurken Otto i det populære actionbrag Fast & Furious 9, hvis efterfølger netop har fået en premieredato.

Limboland.jpg

Limboland

Tre veninders liv i midt 20’ernes limboland sætter grundlaget for denne herlige komedieserie, hvor veninderne forsøger at definere sig selv og skabe deres egen identitet.

De tre veninder, der spilles af Frederikke Dahl Hansen, Emma Sehested Høeg og Angela Bundalovic, forbindes af løgne og intriger fra det øjeblik, de genforenes til en gymnasiereunion.

Serien kan ses som en del af en bølge af film og serier, der i løbet af de seneste 10 år har vist kvindeligt venskab i forskellige afskygninger. Deres liv er langt fra perfekte, men med en veninde ved deres side kan de grine, græde og glemme deres bekymringer.

Klovn.jpg

Klovn

Ingen liste over danske komedierserier uden Casper Christensen og Frank Hvams absolutte klassiker, ‘Klovn’.

Casper og Frank har en tendens til at komme i problemer. Oftest i socialt akavede og pinlige situationer. Som ofte resulterer i at få deres kæresters vrede at føle. Klassikeren byder på en bred pallet af kendte og ikoniske danskere i kompromitterende og tråkrummende problemer.

‘Klovn’ havde premiere på sin 8. sæson denne sommer, mens Casper Christensen allerede har udtalt, at danskerne kan se frem til endnu en omgang. Duoen har desuden ført pinlighederne videre i hele tre spillefilm.

Afslutningsvis bør også nævnes Casper og Franks tidligere komedieserie Langt fra Las Vegas, der snildt kunne have tilgået denne liste.

Se mere information relateret til dette emne her: danske serier på viaplay

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 85 De 10 bedste danske komedieserier på streaming lige nu leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *