Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 83 Derfor ser du Paradise Hotel, selvom du (igen i år) svor, at du IKKE ville følge med

[Top] 83 Derfor ser du Paradise Hotel, selvom du (igen i år) svor, at du IKKE ville følge med

Du ser emneartiklen [Top] 83 Derfor ser du Paradise Hotel, selvom du (igen i år) svor, at du IKKE ville følge med, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

STORBRÅK NÄR EXTRAMATERIALET VISAS | Studio Paradise 2019
STORBRÅK NÄR EXTRAMATERIALET VISAS | Studio Paradise 2019

Er du også en lillebitte smule afhængig af reality-tv? Så har Paradise Hotel med garanti været en af de serier, du har set frem til i 2019.

Det kan også være, at du i år er fast besluttet på ikke at bruge din tid på at se realityprogrammet – men det kan faktisk være ret svært at lade være.

Læs selv med her, hvor vi har listet grundene op til, hvorfor du (igen i år) følger med i Paradise Hotel.

1. Du har fulgt med lige siden dine spæde teenageår. Dengang var du nervøs og klar på at zappe hen på en anden kanal (hvilket KUN kunne gå for langsomt!), for dine forældre kom altid ind på dit værelse lige idét, der var gang i en vild og våd trekant… Akavet.

2. Sendetiden er klokken 22, hvilket passer perfekt med, at du (burde) lægge dig ind i sengen, som den fornuftlige kvinde, du er. Og så kan du jo lige så godt se Paradise Hotel for at have noget at falde i søvn til – og mændenes sprøde, nøgne kroppe er nu heller ikke dårligt at drømme om. Vel?

3. Paradise Hotel er lig med afklædte kroppe, intriger på højeste plan og sex på tv… fra day one! Så det er altså UMULIGT at droppe resten af sæsonen, hvis du har set afsnit ét. Hvis du først er i fælden, er der ingen vej tilbage!

4. Det, du selv har oplevet gennem tre år, oplever Pardisedeltagerne på 30 minutter. Okay, det er løgn… at give sig til at onanere ved siden af et par, fordi de ikke vil have en trekant med dig – på landsdækkende tv – kommer du nok aldrig til at opleve.

5. Du skal jo have tiden til at gå med et eller andet. Selvom du dog har din skepsis over at bruge hver tirsdag, onsdag og torsdag på at se random, unge mennesker drikke sig bankelamme, få black-outs og have sex på tv.

6. Du elsker gossip. Og du NYDER at sidde klistret til skærmen med en skål popcorn i skødet og kunne bitche på de deltagere, du ikke holder med.

7. Du får det faktisk lidt bedre med dig selv. Deltagerne må da have en snert af moralske tømmermænd hver eneste dag, for mon ikke de fortryder, at hele Danmark (for ikke at nævne deres egen familie!) ser med, når de flirter, knalder og kommer med dumme og fulde kommentarer? Gud, hvor er du dog egentlig selv blevet fornuftig.

8. Dine veninder ser også Paradise Hotel. Måske holder de det hemmeligt, men så snart én af dem afslører, at hun altså følger med, bliver paradiset, parceremoni og Pandoras Æske jeres eneste samtaleemne de næste par måneder! Så du er jo faktisk NØDT til at følge med for ikke at være uden for, næste gang I ses…

9. Fulde mennesker er generelt grineren at høre på – dog magter du ikke dette på din egen bytur, når dine allerede fulde veninder får verdens bedste idé om at købe endnu flere shots. Men der er helt sikkert nogle geniale guldkorn at hente fra realityprogrammets deltagere.

10. Du kommer hurtigt meget tæt på Paradisedeltagerne. Og du føler, du kender dem pænt godt. Hvilket er klart, når du som fluen på væggen følger med i ALT, hvad de laver – selv, når de er på toilettet…

11. Du drømmer dig væk til sydens sol. Hvilket virkelig er rart, når det er så pissekoldt udenfor, at lag-på-lag-tendensen er en livsnødvendighed! Og poolen… behøver vi sige mere?!

12. Du forestiller dig selv være deltager i Paradise Hotel. Vær’ nu ærlig! I dit hovede har du allerede flere hundrede comebacks klar til Pandoras Æske og ved at være snedig og snøre alle – men samtidig spille med hjertet – ville du jo vinde hele spillet!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvor-kan-man-se-paradise-hotel-w7j9n0sm

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 83 Derfor ser du Paradise Hotel, selvom du (igen i år) svor, at du IKKE ville følge med leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *