Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 83 Cafe og spillested på Sydhavnen i Aarhus

[Top] 83 Cafe og spillested på Sydhavnen i Aarhus

Du ser emneartiklen [Top] 83 Cafe og spillested på Sydhavnen i Aarhus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Vietnam Travel Guide Hanoi 🇻🇳 | Where to find the best cafes in Hanoi 🇻🇳🇻🇳🇻🇳
Vietnam Travel Guide Hanoi 🇻🇳 | Where to find the best cafes in Hanoi 🇻🇳🇻🇳🇻🇳

Cafe støj — Jægergårdsgade 150 — Sydhavnen — 8000 aarhus c — 30270015 — hej@cafestOj.dk

På Cafe Støj kan du nyde din morgenmad, hygge med formiddagskaffen, spise frokost med dig selv eller dine venner og forretningsforbindelser. Til aften har vi lækre tapas og vores Varme Støj Retter , som er et solidt hjemmelavet måltid.
Torsdag, fredag og lørdag er der musik fra scenen, som du kan nyde sammen med et godt måltid mad. Dermed behøver du ikke skynde dig fra restauranten til koncertstedet. På Cafe Støj får du HELE oplevelsen samme sted. Mad – Musik – Drikke og tid til at snakke med vennerne.

På Støj har vi fokus på musikalske oplevelser, og fra vores lille intime scene kommer du helt tæt på dygtige musikere fra både ind- og udland. De er udvalgt efter, hvem vi gerne selv vil opleve, og vi har ingen begrænsninger i genrer, så her kan du høre rock, pop, jazz, blues, klassisk, folk, hiphop og spændende foredrag. Udvalgte torsdage i løbet af året holder vi Leth’s Jazz, som arrangeres af Kristian Leth. Her kan du opleve livejazz på et usædvanligt højt niveau.

Du har også mulighed for at leje Cafe Støj til firmafest, julefrokost, et selskab, en pladerelease, et kundearrangement, en rund fødselsdag eller hvad du nu har brug for at fejre med din familie, kolleger og venner. Har du selv et lokale, kan vi også komme ud til dig med maden.

Vi ses.

/ Majse, Steffan og Claus

Se mere information relateret til dette emne her: cafeer i jægergårdsgade århus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 83 Cafe og spillested på Sydhavnen i Aarhus leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *