Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 81 Nu får YouSee-kunder regionalt tv i HD

[Top] 81 Nu får YouSee-kunder regionalt tv i HD

Du ser emneartiklen [Top] 81 Nu får YouSee-kunder regionalt tv i HD, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Nu får YouSee-kunder regionalt tv i HD

Tv-udbyderen har fundet en løsning, så TV 2’s regionale kanaler kan leveres i HD i februar.

Tv-kunder hos udbyderen YouSee får alligevel mulighed for at se de nye regionale TV 2-kanaler i HD-kvalitet i løbet af februar.

De første af de nye kanaler gik i luften 11. januar, men på det tidspunkt var Yousee ikke i stand til at levere signalerne i HD-kvalitet, men derimod kun i det digitale standardformat.

Dermed var YouSee ikke i stand til at overholde den nye bekendtgørelse, der bestemte, at antenneforeninger og kabel-tv-udbydere var forpligtet til at levere tv-signalerne i HD.

Signal fra antennenettet

Nu vil Yousee i løbet af februar distribuere tv-signalerne i samme HD-version, som kan modtages på det digitale sendenet. Det er så hensigten, at man senere vil sende tv-signalerne i den højere standard, som YouSee benytter til sine HD-kanaler på kabel-tv-nettet.

“Vi bruger i første omgang det signal, vi leverer til antennenettet. Det var ikke vores hensigt, men det er den løsning, vi kan stable på benene her og nu,” fortæller YouSees pressechef, Ib Konrad Jensen.

Tv-udbyderen er nu ved at skaffe den nødvendige båndbredde til tv-signalerne.

Kunder slipper for geninstallering

“Vi forventer at kunne løse det, så kunderne slipper for at skulle geninstallere alle deres tv-kanaler. Vi kan ikke give nogen præcis dato, og det er muligt, at vi gradvist tager de enkelte regioner med,” tilføjer Ib Konrad Jensen.

Han tilføjer, at det måske kan blive nødvendigt for nogle kunder at geninstallere den lokale kanal, men de kan finde den på samme plads.

Klage til Kulturstyrelsen

Det er Kulturstyrelsen, der i Danmark fører tilsyn med de såkaldte “Must carry-forpligtelser”, og her fortalte sekretariatsleder i Center for Bibliotek og Medier, Kaspar Lindhardt, for godt en uge siden, at styrelsen ville tage sagen op, hvis man får en klage.

Det har Kulturstyrelsen rent faktisk fået og på den baggrund bedt YouSee om at forholde sig til klagen.

“Men vi har ikke foretaget os andet end at sende klagen til udtalelse hos YouSee, og nu har vi så også fået besked om, at YouSee forventer at kunne opfylde bekendtgørelsen i løbet af februar,” siger Kasper Lindhardt.

LÆS OGSÅ: YouSee-kunder snydes for HD-signal

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/kan-jeg-fa-yousee-tv-pa-min-adresse-3ztfh30p

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 81 Nu får YouSee-kunder regionalt tv i HD leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *