Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 81 Danish Crown: Brexit-aftale giver ro

[Top] 81 Danish Crown: Brexit-aftale giver ro

Du ser emneartiklen [Top] 81 Danish Crown: Brexit-aftale giver ro, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

DUP says it will vote against PM’s post Brexit deal
DUP says it will vote against PM’s post Brexit deal

Danish Crowns eksport til Storbritannien kan fortsætte i stort set uændret form, vurderer andelsselskabet på baggrund af den nye handelsaftale mellem EU og Storbritannien.

Baconeksporten er kommet uskadt gennem to verdenskrige, oliekriserne, den store depression i 30’erne – og nu også Brexit, lyder det lettet fra Danish Crown, der eksporterer for omkring fire milliarder kroner årligt til Storbritannien.

– Vi har et stort og vigtigt marked i Storbritannien, som ser ud til at fortsætte med aftalen omkring Brexit, siger Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork.

Han tilføjer:

– Vi har hele tiden forberedt os på det værste, men med en handelsaftale mellem UK og EU kan vi gå ind i det nye år med en uændret eksport til et af vores vigtigste markeder. Det har skabt mere ro både hos os og på resten af det europæiske marked for fersk grisekød, fordi det fjerner en ubekendt faktor.

Milliardtold undgået

Det har været fremme, at briterne ville lægge en told på i gennemsnit 33 procent på det danske svinekød i tilfælde af et hårdt Brexit. Det ville have betydet en milliardstor told på den danske svinekødseksport.

Men briterne kunne også selv have været blevet hårdt ramt. Lige siden de stemte sig ud af EU for 4,5 år siden, har de stået med en reel frygt for at ende i kaos med mangel på fødevarer, lyder det fra Danish Crown.

– Vores kunder har virkelig haft fokus på at sikre sig, hvis der ikke kom en aftale på plads. Vi har haft den fordel, at vi sender de fleste af vores varer med færge direkte fra Esbjerg til Storbritannien. Derfor har vi hele tiden forventet at kunne få vores varer ind i England, siger Lars Albertsen.

Fortrøstningsfuld

I fremtiden vil eksport til Storbritannien kræve mere papirarbejde end hidtil, men det ventes ikke at skabe problemer, da Danish Crown i forvejen har en stor eksport til andre lande uden for EU og derfor håndterer den slags dokumenter i stort tal hver eneste dag.

– Vi forventer en uændret, stor eksport til Storbritannien, hvor det i høj grad vil være udviklingen i den britiske økonomi, der kommer til at afgøre, om vi kan øge eksporten eller først og fremmest skal koncentrere os om at fastholde vores markedsandel, siger Lars Albertsen.

Danish Crown Pork står for langt den største del af eksporten til Storbritannien, men også Danish Crown-selskaberne Foods, Beef, Sokolow, Ess-food og Dat-Schaub er aktive på det britiske marked.

morten@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 40 75 76 96

Se mere information relateret til dette emne her: er der told på varer fra england

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 81 Danish Crown: Brexit-aftale giver ro leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *