Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 81 Berygtet kloak-restaurant politianmeldt

[Top] 81 Berygtet kloak-restaurant politianmeldt

Du ser emneartiklen [Top] 81 Berygtet kloak-restaurant politianmeldt, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

FIAT restaurant, Nytorv, Copenhagen
FIAT restaurant, Nytorv, Copenhagen

Danmarks for tiden vel nok mest uhumske restaurant ligger på det ellers så nydelige Kongens Nytorv i København.

Siden februar har den 25 år gamle Restaurant Bali befundet sig i et veritabelt opgør med fødevarekontrollens folk, der gang på gang har afsløret ganske grelle overtrædelser af basale hygiejneregler.

Møgbeskidt

Stedets omdømme er i forvejen belastet af en episode, som indtraf i 2009 i restauranten, hvor to blev såret i det, som politiet betegnede som et skudopgør i den asiatiske underverden i København.

Læs også: To såret af skud på Kongens Nytorv

Den aktuelle sag mod restauranten begyndte, da fødevarekontrollen i februar under et kontrolbesøg tildelte restauranten en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner, fordi køkkenet var møgbeskidt.

Troede kontrollørerne herefter, at restauratøren havde fået en lærestreg, tog de fejl, skulle det vise sig.

For da de den 14. april dukkede op igen, opdagede de, at køkkengulvet sejlede i kloakvand. Et afløb var defekt og der var fare for gæsternes helbred.

Forbud mod at lave mad

Samtidig skiltede restauranten med en forældet storsmilende smiley ved indgangspartiet.

Der blev udstedt forbud mod at lave mad.

Og da fødevarekontrollørerne kort før påske dukkede op på ny, mistede de tålmodigheden og kontaktede politiet, fordi køkkenet stadig var møgbeskidt.

Og i restaurantens indgangsparti hang der fortsat en glad og gammel smiley.

Hjem fra ferie

Restauratør Chi Hung Chek er vred over, at Avisen.dk beder ham forklare, hvordan det kan gå så galt.

“Jeg er lige kommet hjem fra ferie og lukker restauranten, hvis ingen gider købe den. Skriv, hvad der passer dig,” opfordrer Chi Hung Chek og afbryder telefonforbindelsen.

Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.

Som nyhedsbrevsmodtager sender vi dig nyhedsbreve indeholdende breaking news, dagens vigtigste nyheder samt redaktionelle kampagner. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du samtidig, at nyhedsbrevet kan indeholde kommercielt indhold i form af tilbud, læserundersøgelser, konkurrencer og events fra Avisen.dk samt markedsføring af produkter og ydelser fra 3. part.

..og din tilmelding blev ikke registeret.

Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.

Se mere information relateret til dette emne her: restauranter på kongens nytorv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 81 Berygtet kloak-restaurant politianmeldt leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *