Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 80 Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus

[Top] 80 Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus

Du ser emneartiklen [Top] 80 Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Everybody Isolates
Everybody Isolates

Jeg fik en spændende fødselsdagsgave – en oplevelse hos Art by me, hvor jeg skulle omfavne mit kreative indre barn. Det er lidt uvant for mig, hvor jeg til daglig mest sender e-mails og kigger i excelark. Faktisk gælder det normalt om ikke at være alt for kreativ.

Idag skulle vi male på porcelæn et sted i Århus ved navn ‘Art by me’. Det var lyse lækre lokaler, en skøn café og en hel væg med rå keramik. Du kunne vælge skåle, vaser, figurer, kander, bøtter og alt mulig andet. Det eneste, du nu manglede, var en smule instruktion og guddommelig inspiration.

Instruktionen stod Art by me personalet kyndigt og klart for. Vi blev præsenteret for alle mulige teknikker. Blonde, ballon, sæbebobbel, tandbørste og tape teknik. Farverne så alle douche og pastelagtige ud, men med prøver lagt ved siden af, kunne kan se hvordan de ville tage sig ud efter brænding.

Så er vi igang

Vi kastede os over oplevelsen. Først blev jeg lidt ramt af præstationsangst og frygten for det blanke papir. Denne jomfruelige hvide vase, jeg havde valgt skulle jo rammes af perfekte linjer. Man konstaterede hurtigt, at folk er forskellige. Jeg er den kontrollerede type, der godt vil planlægge og kende både process og forventet resultat, inden jeg går igang. Andre deltagere kastede sig bare ud i det, og lod kreativiteten føre an.

  • Lækre lokaler
  • Så er vi igang

Man er nu engang, som man er, og jeg tog nogle tuber i blå og begyndte et mønster, jeg havde tegnet til døde som barn. Vi havde to en halv time, og jeg må sande, at det virkelig blev en meditativ oplevelse. Jeg formåede dårligt at holde en nogenlunde anstændig samtale igang for det var dyb koncentration. Af den slags hvor man glemmer lidt tiden.

  • Emmer krea
  • Café
  • Så langt så godt

Opløbsstrækningen

Da der var en halv time tilbage, manglede jeg en del, og prøvede at sige til mig selv, at jeg jo bare var færdig, når tiden var gået. Det virkede ikke i mit neurologiske system, så i de sidste 20 min stressede jeg, som en deltager i bagedysten med det sidste sprøjtearbejde på en mousse, der ikke har sat sig. Jeg fakede at have det cool overblik, og trillede i mål med min færdige vase til tiden. Følte en stor præstation.

  • Min kreation Inden brænding
  • Min venindes kreation med 3D effekt

Så afleverer man den lille nymalede baby, og den bliver brændt og kan afhentes en uges tid efter. Jeg anbefaler det i høje vendinger. Det er sjovt det her, og der er afdelinger i Århus og Ålborg. Art by me er både for børn og voksne, teambuilding, polterabend, eller bare en hyggeting en lørdag eftermiddag. Prøv det.

  • Sæbeskålen
  • Vasen

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/art-by-me-aarhus-ng2hrpf9

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 80 Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *