Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 80 Ægtepar scorede igen millioner på streetfood

[Top] 80 Ægtepar scorede igen millioner på streetfood

Du ser emneartiklen [Top] 80 Ægtepar scorede igen millioner på streetfood, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Arguably the Dirtiest Street Food Market in the World – It’s like nothing you’ve ever seen before
Arguably the Dirtiest Street Food Market in the World – It’s like nothing you’ve ever seen before

Ægtepar scorede igen millioner på streetfood

Aarhus-ægteparret Britt Vorre og Thomas Bendtsen formåede også i 2020 lave et millionoverskud på Aarhus Street Food, som de stiftede i 2016.

Trods corona-genvordigheder blev det sidste år til et overskud på 3,3 millioner kroner efter skat, hvor der året før var et plus på 10,4 millioner.

– Vi havde en god sommer, og det har løftet det hele. Derudover har det kunnet lade sig gøre, fordi vi har holdt snuden i sporet og optimeret maks inden for de coronaretningslinjer, vi blev pålagt. Det har bestemt været hårdt, og jeg blev selv overrasket over regnskabet, siger Britt Vorre til Finans.

Det fremgår af regnskabet, at selskabet med 31 medarbejdere i forbindelse med covid-19 modtog knap 2,7 millioner kroner i kompensation fra staten i løbet af 2020.

Aarhus Street Food holder til i DSB’s gamle busgarage i Ny Banegårdsgade midt i Aarhus, hvor der er 25 køkkener med mad fra store dele af verden. De gør nu klar til at åbne igen, efter at det hele har været lukket ned siden midten af december.

Britt Vorre og Thomas Bendtsen ejer 60 procent af Aarhus Street Food via et selskab med navnet Detgårgodt Holding ApS. Resten er ejet af investoren Kasper Kragelund.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/street-food-arhus-abningstider-rnt3zmpg

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 80 Ægtepar scorede igen millioner på streetfood leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *