Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 76 Jazz Boat – Ned Ferm & Anders AC Christensen – Aarhus Jazz Festival

[Top] 76 Jazz Boat – Ned Ferm & Anders AC Christensen – Aarhus Jazz Festival

Du ser emneartiklen [Top] 76 Jazz Boat – Ned Ferm & Anders AC Christensen – Aarhus Jazz Festival, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Avishai Cohen Trio live | Leverkusener Jazztage 2021 | Jazzline
Avishai Cohen Trio live | Leverkusener Jazztage 2021 | Jazzline

Jazz Boat – Ned Ferm & Anders AC Christensen – Aarhus Jazz Festival

Sejl med på en unik sejlads i inderhavnen ombord på Jazz Boat. I samarbejde med Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer vi live koncert med Ned Ferm og Anders AC Christensen på en unik maritim- og musikalsk oplevelse med guidede fortællinger imellem numrene. Sejladsen varer 1½ timer Pris kr. 175 – 250,-

Jazz Boat - Ned Ferm & Anders AC Christensen - Aarhus Jazz Festival

Tid & sted

13. jul. 2022 19.30 – 21.00

Jazz Boat – Havnepladsen Aarhus, Havnepladsen, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Jazz Boat i Aarhus sejler i forbindelse med Aarhus Jazz Festival 2022

Koncert

Ned Ferm & Anders AC Christensen

Sejl med på en unik Havnerundfart ombord på Jazz Boat

Erlings Jazz- og Ølbar præsenterer i samarbejde med Aarhus Sail Event, en maritim og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I pauserne fortæller guiden om byens historie og udvikling set fra vandet, når vi sejler forbi Toldboden, det gamle værft, Bassin 7 og videre forbi den nye bydel Aarhus Ø og kulturperlen Træskibshavnen. Sidst på turen runder vi Lystbådehavnen.

Ombord er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks samt vand og kaffe.

Om Ned Ferm og Anders AC Christensen

Ombord på Jazz Boat har I mulighed for at opleve denne live koncert med to garvede musikere indenfor moderne jazz, når de endnu en gang spiller sammen i en duo på hver deres hovedinstrument.

Ned Ferm på saxofon og Anders AC Christensen på kontrabas har spillet sammen i mere end 20 år, og du kan derfor forvente en koncert med et etableret musikalsk sammenspil fra disse to internationale anmelderroste musikere.

Ned Ferm rejste fra USA til Danmark i 2021 for at uddanne sig på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover at være udøvende musiker, komponerer, producerer og underviser han i musik. Han har spillet live musik med et utal af store navne og medvirket på flere studieindspilninger med en bred skare af musikere.

Anders AC Christensen har været aktiv på den danske Jazz Scene siden starten af 1990’erne, men har som bassist også markeret sig på den internationale scene. Han har desuden medvirket i film, på talrige studieindspilninger og komponeret musik til film. i 2009 udgav han sin første udgivelse i eget navn.

I kan godt glæde jer til at blive beriget af to fantastiske musikere, til en unik maritim oplevelse ombord på Jazz Boat.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Agter

  250,00 kr.

  Med denne billet sidder du bagerst i skibet og kan se musikerne.

  250,00 kr.

  0

  0,00 kr.

 • Stævnen

  175,00 kr.

  Med denne billet sidder du forrest på skibet, og kan ikke se musikerne, men du kan høre dem.

  175,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/arhus-jazz-festival-2022-usd50hol

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 76 Jazz Boat – Ned Ferm & Anders AC Christensen – Aarhus Jazz Festival leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *