Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 75 Gys på Netflix i august 2022

[Top] 75 Gys på Netflix i august 2022

Du ser emneartiklen [Top] 75 Gys på Netflix i august 2022, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Diamond Dog Caper | Full Family Comedy Movie | French Stewart | Family Central
Diamond Dog Caper | Full Family Comedy Movie | French Stewart | Family Central

Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i august 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i august 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i august 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Come Play

Premiere den 1. august 2022

En ensom dreng ønsker sig en ven og søger trøst i sin tablet. Her møder han et mystisk væsen, der vil føre en dyster drøm ud i livet.

Cosmic Sin

Premiere den 1. august 2022

Året er 2524, og en vanæret pensioneret general bliver kaldt tilbage i kamp for at undgå en intergalaktisk krig mod en en flåde af rumvæsener.

When the Bough Breaks

Premiere den 1. august 2022

I desperation over at få et barn ansætter et succesrigt par en tilsyneladende ideel rugemor. Men de indser snart, at deres nye gæst er sindsforvirret og farlig.

Endless Night

Premiere den 3. august 2022

For at undslippe det monotone liv i forstaden bliver en sky 17-årig ven med en flok teenagere, som tager et stof, der gør, at de kan drømme, mens de er vågne.

Godmorgen, Veronica: Sæson 2

Premiere den 3. august 2022

Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.

The Sandman: Sæson 1

Premiere den 5. august 2022

Efter mange år som fange drager Morpheus – drømmenes konge – ud på en rejse gennem flere verdener for at finde det, der blev stjålet fra ham, og genskabe sin magt.

I Just Killed My Dad

Premiere den 9. august 2022

Anthony Templet skød sin far og benægtede det aldrig. Men årsagen er kompleks og trækker tråde langt ud over en enkelt familie.

Locke & Key: Sæson 3

Premiere den 10. august 2022

Den tredje og sidste sæson af Joe Hill-serien.

School Tales The Series

Premiere den 10. august 2022

Ubeskrivelige rædsler strejfer rundt i gymnasiets gange i denne antologi med spøgelseshistorier instrueret af erfarne thailandske gyserinstruktører.

Day Shift

Premiere den 12. august 2022

En vampyrjæger fra L.A. har en uge til at finde pengene til sit barns skole og tandbøjle. Men at tjene til livets ophold i disse tider kan komme til at koste ham livet.

A Model Family – Sæson 1

Premiere den 12. august 2022

Efter uforvarende at have stjålet penge fra et kartel bliver en lærer på fallittens rand nødt til at redde sin hårdt trængte familie ved at arbejde som narkokurer.

The Craft: Legacy

Premiere den 15. august 2022

High school-elever med overnaturlige evner laver en heksecirkel men har problemer med at styre deres mørke kræfter i denne efterfølger til kultklassikeren.

Alma / The Girl in the Mirror (2022)

Premiere den 19. august 2022

Da Alma mister hukommelsen i en bizar ulykke, der koster de fleste af hendes klassekammerater livet, forsøger hun at optrevle, hvad der skete den dag – og hvem hun er.

Echoes (miniserie)

Premiere den 19. august 2022

De enæggede tvillinger Leni og Gina har i hemmelighed byttet identitet i årevis. Men da den ene søster forsvinder, begynder begges liv at falde fra hinanden.

Kleo: Sæson 1

Premiere den 19. august 2022

Efter Berlinmurens fald beslutter en tidligere østtysk spion at finde ud af, hvem der forrådte hende og hvorfor – og hun bruger sine dødbringende evner til at hævne sig.

Hel / This is Hel

Premiere den 22. august 2022

Turister forsvinder fra en afsidesliggende polsk halvø, hvilket får de lokale til at mistænke en amerikansk forfatter. Men sandheden er mere grum.

John McAfee på flugt / Running with the Devil: The Wild World of John McAfee

Premiere den 24. august 2022

Denne dokumentar viser med rå, afslørende optagelser og interviews nye aspekter af teknologipioneren John McAfees vilde liv på flugt.

Kærlighed for voksne

Premiere den 26. august 2022

Den hårfine grænse mellem kærlighed og had bliver livsfarlig, da en dame opdager sin mands affære — og de tager begge ekstreme midler i brug for at få, hvad de vil have.

Monster Hunter

Premiere den 29. august 2022

En sandstorm sender kaptajn Artemis og hendes enhed ind i en fjendtlig verden, hvor de møder enorme monstre, der er immune over for deres våben.

I Came By

Premiere den 31. august 2022

En graffitikunstner går efter elitens boliger og afslører en dyster hemmelighed i en skjult kælder. Det udløser en række begivenheder, der bringer hans nærmeste i fare.

La jefa / Under Her Control

Premiere den 31. august 2022

En ambitiøs ung kvinde laver en usædvanlig aftale sin karismatiske chef. Men da tvivlen melder sig, er det måske for sent at bakke ud.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/alene-hjemme-pa-netflix-ld7eed7v

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 75 Gys på Netflix i august 2022 leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *