Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 74 Filmtips – Underholdning

[Top] 74 Filmtips – Underholdning

Du ser emneartiklen [Top] 74 Filmtips – Underholdning, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Seven Kings Must Die | Official Trailer | Netflix
Seven Kings Must Die | Official Trailer | Netflix

Netflix

Tips til 26 filmer du kan se på Netflix

Er det vanskelig å velge film på Netflix? I samarbeid med Filmwebs streamingguide har vi plukket ut noen strømmetips!

STJERNESPEKKET: Daniel Craig og Christopher Plummer er blant stjernene i denne hyllesten til Agatha Christies krimunivers.

The Lighthouse

FYRVOKTERE: Willem Dafoe og Robert Pattinson i «The Lighthouse».

Om du ikke har sett Robert Eggers’ kritikerroste skrekkthriller “The Lighthouse” ennå, kan du glede deg over at denne perlen av en film endelig er tilgjengelig på Netflix! I den møter vi to fyrvoktere, spilt av Robert Pattinson og Willem Dafoe, på en avsidesliggende øy hvor de begynner å miste grepet om virkeligheten etter hvert som isolasjonen setter sitt preg på dem.

Er fyrhuset hjemsøkt av onde krefter, eller er det deres egne hemmeligheter som holder på å drive dem til vanvidd?

Se hvor du kan streame den her

Knives Out

Manusforfatter og regissør Rian Johnsons hyllest til Agatha Christies legendariske kriminalhistorier var en kjempesuksess da den nådde kinolerretet for to år siden.

Det stjernespekkede mordmysteriet Knives Out handler om den eksentriske detektiven Benoit Blanc, spilt av Daniel Craig, som blir hyret inn for å etterforske det mystiske dødsfallet til den berømte og velstående krimforfatteren Harlan Thrombey (Christopher Plummer), som viser seg å ha en dysfunksjonell familie med mer enn ett motiv for å ta livet av den aldrende krimforfatteren.

Se hvor du kan streame den her

Spotlight

Spotlight følger en gruppe svært kompetente journalister som tar svært vanskelige avgjørelser når de gradvis finner ut av den katolske kirken har et systematisk problem med seksuelle overgrep mot barn.

Filmen bygger på en sann historie, og balanserer de voldsomme inntrykkene fra overgrepssaken med et humant og helhetlig bilde av menneskene som var involvert i avsløringen.

Michael Keaton, Stanley Tucci, Liev Schreiber, Mark Ruffalo, Rachel McAdams og en drøss totalt ukjente teaterskuespillere briljerer i denne lavmælte filmen, som vant Oscar for Beste film i 2015.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 8.1

Once Upon a Time… in Hollywood

STJERNEDUO: Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i Quentin Tarantinos «Once Upon a Time... in Hollywood».

Quentin Tarantinos niende og kanskje siste film forener Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, nostalgi, Hollywood og brutal action! Denne filmen gjenforteller historien om drapet på Sharon Tate med varme, humor og en haug med overraskelser.

Hovedkarakterene er en avdanka filmstjerne og hans stuntmann/assistent/fast ansatte bestevenn, og paret prøver å navigere seg gjennom slutten av sekstitallet. Rytmen i filmen er løsere og treigere enn Tarantinos tidligere filmer, og det satt nordmenn stor pris på – Once Upon a Time in Hollywood er nemlig Quentins største kinosuksess i Norge.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7.6

Shiny_Flakes: Tenåringen som ble narkobaron

Møt Maximilian Schmidt, den tyske tenåringen som solgte dop i storstilt skala fra gutterommet i Leipzig under tilnavnet Shiny_Flakes, helt uten familiens viten.

Til denne dokumentarfilmen gjenskapte den tyske regissøren Eva Müller gutterommet til Maximillian ned til den minste detalj, stedet der den unge mannen bygget narkotika-imperiumet sitt.

Gjennom ett år solgte han om lag 900 kilo hasj, kokain, ecstasy, LSD og reseptbelagte legemidler gjennom posten, noe som gjorde postmenn over hele verden til intetanende langere.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7.3

Les mer på Streamingguiden: 52 true-crime serier du burde få med deg

En god far

EN GOD FAR: Kevin Hart har fått mye ros for rolletolkningen som alenepappa.

Dette er Kevin Hart slik du aldri har sett ham før!

Hart er kanskje best kjent for å spille en liten fyr med stor kjeft og mye energi i diverse komedier, men Hart har høstet mye ros for sin ektefølte rolletolkning som alenepappa i denne filmen om en far som plutselig får eneansvaret for sin nyfødte datter etter at kona uventet dør i barsel.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,7

Skater Girl

Når en tenåring på den indiske landsbygda oppdager en livsforandrende lidenskap for skateboarding møter hun mange hindre på veien til drømmen om å konkurrere.

Som en sentral del av filmsettet bygde produksjonsselskapet bak filmen indias største skatepark, som kidsa i innspillingsbyen Khempur har fått glede av i tiden etter filmen var filmen var ferdig innspilt i 2019. Sånt liker vi!

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,7

Dancing Queens

Denne hjertevarme svenske filmen må du få med deg! En ung danser fra en liten øy i den svenske skjærgården skaffer seg vaskejobb på en ulønnsom drag-klubb, og drømmer om å bli en del av showet. Heldigvis vekker talentet hennes interesse hos en ambisiøs koreograf, men det er ikke bare-bare å få plass i dragshowet når man er en “ekte” kvinne.

Se hvor du kan streame den her

Oksygen

Siden tidenes morgen har vi mennesker naturlig nok hatt en iboende frykt for å bli fanget i trange rom eller å bli levende begravet, og denne amerikansk-franske Netflix-produksjonen vet å spille på akkurat den frykten.

Oksygen handler om en ung kvinne som våkner opp i et kryogenisk kammer, helt uten minner om hvordan hun endte opp der, og i takt med at den kistelignende boksen går tom for oksygen må hun finne ut hvordan hun havnet der – og ikke minst hvordan hun skal komme seg ut.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,5

Kvinnen i vinduet

Endelig er den stjernespekkede filmen basert på boka med samme navn her!

Amy Adams spiller Dr. Anna Fox, en psykolog med kraftig agorafobi, en angstlidelse som gjør det vanskelig å oppholde seg alene utenfor hjemmet. Trygt plassert i vinduet i leiligheten sin følger hun med på de nyinnflyttede naboene sine, men når hun ser en brutal forbrytelse bli begått, blir hun besatt av å oppklare den.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,3

Captain Fantastic

Viggo Mortensen er glimrende i denne hjertevarme filmen om en far som prinsippfast fostrer familien sin opp tett på naturen og så godt som helt adskilt fra resten av samfunnet. Når et dødsfall tvinger familien ut av villmarken og inn i storsamfunnet, oppdager familien at de kanskje ikke er så godt rustet for å delta i sivilisasjonen som de skulle ønske.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,9

Les mer på Streamingguide: Oversikt – dette er strømmetjenestene du kan abonnere på

Familien Mitchell mot maskinene

Den brokete og litt sære Mitchell-familien har alle de vanlige familieproblemene, men det endrer seg når maskinapokalypsen snur opp ned på tilværelsen. Plutselig er den rare lille familien de eneste igjen på jorda som ikke er fanget av de onde robotene, og som menneskehetens eneste håp må de virkelig steppe opp både som en familienhet og robotrumpesparke-enhet.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 8,0

The Ballad of Buster Scruggs

De mesterlige Cohen-brødrenes hittil siste prosjekt er denne heisaturen av en antologifilm, der seks korte og annerledes western-historier ispedd mørk humor og musikal-aktige musikknummer viser oss den ville vesten fra en side vi aldri har sett den før.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,3

Den 12. mann

Elleve norske sabotører blir torturert og drept av nazistene, men den tolvte slipper unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter han ut i den nådeløse nordnorske vinteren.

Thomas Gullestad — inntil nylig best kjent som Finger’n fra Klovner i kamp — spiller Jan Baalsrud i storfilmen Den 12. mann, basert på samme historie som klassikeren Ni liv!

Hovedrollen er hans skuespiller-debut, og han leverer absolutt varene, både i actionsekvenser og scener om Baalsrud vonde, isolerte tilværelse på vidda.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,4

Les mer på Streamingguide: 9 filmer om historiske nordmenn

Midsommar

En av de siste årenes store skrekkfilm-snakkiser fra den unge og lovende regissør Ari Aster bekrefter det vi nordmenn alltid har visst: Det er noe litt creepy og urovekkende ved svensk midtsommerfeiring.

I Midsommar besøker en amerikansk vennegjeng et avsidesliggende og tilsynelatende sommeridyllisk svensk samfunn i tide til å oppleve en tradisjonell svensk midtsommer-feiring, som kanskje ikke overraskende viser seg å bestå av litt mer enn bare dansing i sirkel med blomsterkrans.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,1

Scott Pilgrim vs. the World

Hvis du liker tegneserier, videospill eller indiemusikk, kan vi anbefale denne filmen med Michael Cera om en litt kjip 23 år gammel retningsløs kanadier som må slåss mot syv onde ekser for å vinne drømmejenta.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,5

Les mer på Streamingguide: Netflix lager oppfølgere til sine to største actionfilmer

Hva jeg lærte av en blekksprut

Den utbrente og deprimerte naturfotografen Craig Foster setter karrieren på vent for å få kontakt med røttene sine – den mangfoldige tareskogen utenfor kysten av hjembyen hans Cape Town i Sør-Afrika. Gjennom åtte år og 3000 timer med opptak utvikler han et uventet og unikt vennskap med en blekksprut, som viser ham sider av naturen mennesker aldri har sett før. Den inspirerende historien vant nylig Oscar for beste dokumentarfilm, og nå kan du altså se den hjemme i din egen stue!

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 8,1

Mank

Regissør David Fincher står bak dette dramaet om manusforfatter Herman J. Mankiewicz og hans kamp for å bli kreditert for filmen Citizen Kane (1941). Filmen var årets mest Oscar-nominerte film med hele 10 nominasjoner, og sånn sett var det kanskje litt underveldende at Mank “bare” stakk av med statuettene for beste foto og beste produksjonsdesign.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,9

Les mer på Streamingguide: De beste filmene fra 2020

Hullet

Dette er Spanias svar på filmer som Cube eller Snowpiercer, og handler om et enormt vertikalt fengsel der hver etasje rommer 2 fanger hver som alle er der av mer eller mindre rimelige årsaker.

Etasjene har et firkantet hull i gulvet, og én gang om dagen senker de mystiske bakmennene på toppen en plattform fylt til randen med de lekreste retter ned hullet. Ingen vet nøyaktig hvor mange etasjer fengselet har, men la oss bare si det sånn at det ikke akkurat ligger i menneskenes natur å spare noen rester til de stakkarene som bokstavelig talt befinner seg nederst på næringskjeden.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,0

The Aviator

The Aviator er basert på Howard Hughes virkelige liv, og tar for seg hans mest produktive periode fra midten av 20-årene og ut 40-årene.

Leonardo DiCaprio spiller hovedrollen som den eksentriske Hughes, en mann høyt respektert for sin pionervirksomhet innen både luftfart og film. I slutten av tenårene beslutter Hughes å bruke arven fra farens selskap på og lage en film, noe som gir han både kjendissatus og muligheten til å grunnlegge Hughes Aircraft Company. Siden slår han uttallige fartsrekorder i lufta og blir etter hvert en av historiens mest berømte amerikanske piloter – glamourøs og myteomspunnet.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,5

Made in USA – en fabrikk i Ohio

Made in USA – en fabrikk i Ohio, også kjent som American Factory, er en dokumentarfilm produsert av Barack Obama.

Filmen foregår i Ohio, der en kinesisk tech-milliardær åpner en glassfabrikk som skal ansette to tusen amerikanske arbeidere. Tech-milliardæren har ingen forståelse for vestlig arbeidskultur, og skryter av at kinesere og amerikanere jobber side om side, med ulovlig lange arbeidstider og livsfarlige maskiner.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,4

Awakenings

Denne varme, men hjerteskjærende filmen med Robin Williams og Robert De Niro er basert på den ekte historien om hvordan forsøk med det eksperimentelle medikamentet L-Dopa fikk katakoniske pasienter på en institusjon i Bronx til å våkne opp etter å ha vært fanger i sin egen kropp gjennom flere tiår.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,8

Les mer på Streamingguide: 14 klassikere du kan se på Netflix

Porco Rosso

Denne litt undervurderte Studio Ghibli-filmen fra 1992 er et must om du liker nydelig animerte filmer om luftfart og forbannelser satt til mellomkrigstidens Italia. Filmen handler om et flyveress fra første verdenskrig som tjener til livets opphold som dusørjeger på jakt etter flyvende pirater, men en forbannelse har forvandlet ham til en antropomorfistisk gris.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,7

Enola Holmes

Millie Bobby Brown (Stranger Things) spiller den tjue år yngre lillesøstra til Sherlock i denne filmen, som sekstenåringen også har produsert!

Henry Cavill (Man of Steel) spiller storebror i filmen, som foregår i England i 1884. Enola Holmes våkner på sekstenårsdagen sin, og oppdager raskt at moren (Helena Bonham Carter) har forsvunnet. Hun har etterlatt seg et merkelig utvalg av gaver, men ingen åpenbare spor til hvor hun er, eller hvorfor hun forsvant.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,6

Two Distant Strangers

Denne Oscar-vinnende kortfilmen med rapperen Joey Bada$$ i hovedrollen må du ikke gå glipp av. Filmen handler om Carter, og det eneste han vil er å komme seg hjem til hunden sin, som venter på ham alene hjemme. Det er enklere sagt enn gjort, og han blir fanget i en tidssløyfe der en maktsyk og rasistisk politimann tvinger ham til å leve dagen om og om igjen.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 6,9

Hot Fuzz

Liker du visuell og mørk humor klippet snappy og hektisk med en strålende rollebesetning, vil du elske denne Edgar Wright-klassikeren. Den britiske regissøren har gjort sine karakteristiske filmer med Simon Pegg og Nick Frost til sitt varemerke, og Hot Fuzz er (kanskje) den beste i hans såkalte Cornetto-trilogi.

I denne filmen spiller Simon Pegg en kompromissløs politimann som blir omplassert fra Londons hardbarka gater til en liten og tilsynelatende søvnig engelsk landsby. Når en rekke “uhell” tar flere av innbyggerne av dage, viser det seg at det ulmer mer enn smil og godt naboskap bak den polerte landsby-fasaden.

Se hvor du kan streame den her

Brukerrangering på IMDb: 7,8

Les mer på Streamingguiden: 34 fantastiske komedier

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2020, og sist oppdatert 01/10 2021

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/god-film-pa-netflix-0yapcfcf

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 74 Filmtips – Underholdning leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *