Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 72 Nordisk Film Biografer Lyngby fejrer genåbningen Kom i biografen til 80 kroner!

[Top] 72 Nordisk Film Biografer Lyngby fejrer genåbningen Kom i biografen til 80 kroner!

Du ser emneartiklen [Top] 72 Nordisk Film Biografer Lyngby fejrer genåbningen Kom i biografen til 80 kroner!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Fields Bio Youtube
Fields Bio Youtube

Torsdag den 6. maj genåbner Nordisk Films Biografer Lyngby.Billetter sælges til 80 kr. – og alle er velkomne tilbage til filmoplevelser på det store lærred. Og bliver gæsterne tørstige efter de første lune biograf-popcorn i lang tid, så er den første Coca-Cola endda gratis.

Pressemeddelelse

26. april 2021

Nordisk Film Biografer Lyngby fejrer genåbningen Kom i biografen til 80 kroner!

Torsdag den 6. maj genåbner Nordisk Films Biografer Lyngby.
Billetter sælges til 80 kr. – og alle er velkomne tilbage til filmoplevelser på det store lærred. Og bliver gæsterne tørstige efter de første lune biograf-popcorn i lang tid, så er den første Coca-Cola endda gratis.

Når biograferne igen åbner efter corona-nedlukningen, skruer Nordisk Film Biografer Lyngby helt undtagelsesvis ned for prisen og op for biografglæden. Torsdag den 6. maj og fredag den 7. maj koster alle billetter nemlig kun 80 kr.

Så er det bare at vælge blandt de mange gode film, for eksempel komedien Retfærdighedens Ryttere med Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen, forsamlingshus-dramaet Lille Sommerfugl eller Operation Nordpolen og The Croods 2 til børnene. Kan man ikke få nok af Mads Mikkelsen, kan den populære skuespiller også opleves i science fiction-filmen Chaos Walking. Eller hvad med den Oscar-nominerede thriller Promising Young Woman, der byder på spænding på kanten af biografsædet?

Den første Coca-Cola er gratis

Biograf og popcorn følges ofte ad – og lige så uundværlig en del af turen er den iskolde Coca-Cola til at skylle efter med. I anledningen af genåbningen tilbydes gæster en gratis 0,5 liter Coca-Cola eller anden valgfri sodavand ved køb af popcorn (medium eller stort bæger). Det kan forhåbentlig være med til at danne den helt perfekte ramme om biografturen, som mange har savnet under corona-nedlukningen.

“Vi glæder os til at byde danskerne tilbage i biografen den 6. maj. Det vil vi gerne markere og har derfor sat billetpriserne ned de første par dage, så så mange som muligt får lyst til at lægge vejen forbi os den lokale biograf,” siger biografchef Jørn Vestesen. “Vi har helt styr på sikkerheden og er klar til at byde gæsterne velkomne med coronapas eller en negativ test, der er max. 72 timer gammel,” fortsætter han.

Luksussæder til alle

Når Nordisk Film Biografer Lyngby åbner, bliver det selvfølgelig med de flotte sale med luksussæder, som biografen blev indrettet med sidste år. Samtlige sale har komfortable sæder med elektrisk fod-og nakkestøtte, ligesom sædets ryg kan lægges godt bagover.

“Hvis biografen var en flyvemaskine, tør jeg godt sige, at turen er på 1. klasse,” smiler Jørn Vestesen, der udelukkende har fået positive tilbagemeldinger på luksussæderne. “Det er virkelig noget, vores gæster bemærker, og vi er stolte af at kunne levere så god en oplevelse til vores gæster. Vi sigter altid efter det, vi kalder en 10’er-gæsteoplevelse,” siger han.

Nærmere information
Billetter købes via www.nfbio.dk eller NF Bio-app’en. Her kan du også læse mere om biografernes retningslinier ifbm. covid-19.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvad-koster-popcorn-og-sodavand-i-biografen-yjes75rk

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 72 Nordisk Film Biografer Lyngby fejrer genåbningen Kom i biografen til 80 kroner! leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *