Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 72 LETZ SUSHI i København, Nordsjælland & Århus – Book bord nu!

[Top] 72 LETZ SUSHI i København, Nordsjælland & Århus – Book bord nu!

Du ser emneartiklen [Top] 72 LETZ SUSHI i København, Nordsjælland & Århus – Book bord nu!, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

BANGKRUTIN ALL YOU CAN EAT LAGI! SALMON SUSHI SASHIMI SEPUASNYA!!!
BANGKRUTIN ALL YOU CAN EAT LAGI! SALMON SUSHI SASHIMI SEPUASNYA!!!

Sushi Sunday

Nu kan du spise dig mæt i udvalgte retter for bare 250 kr. HVER søndag. Det er den perfekte undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af søndagshyggen med familien eller vennerne.

Lad os hjælpe dig med din næste store begivenhed.

Leder du efter god sushi i København, Nordsjælland eller Aarhus? Prøv en af vores mange sushirestauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus. Du finder en LETZ SUSHI i København i de fleste bydele. Se alle vores restauranter her, og find den, der ligger nærmest dig.

I København finder du 16 af vores sushirestauranter fordelt på hyggelige lokationer byen over. Uanset om du befinder dig på Amager, Vesterbro, Christianshavn eller Valby, er der en LETZ SUSHI i nærheden af dig. Vores sushi er bæredygtigt, og vi bruger udelukkende råvarer af høj kvalitet. Vil du have sushi i København, står vi parate alle ugens dage til at tage imod dig, uanset om du ønsker at side på en af vores restauranter eller bestille takeaway. Find din nærmeste LETZ SUSHI restaurant i København her.

Er du på jagt efter sushi i Århus finder du vores sushirestauranter i Guldsmedgade og på M. P. Bruuns Gade. Her kan du få sushi af den bedste kvalitet til rimelige priser. Hvad enten du bor i eller besøger Århus, er det oplagt at besøge en af vores restauranter grundet deres centrale placering og hyggelige beliggenheder. Du kan naturligvis også bestille din sushi som takeaway fra en af vores sushirestauranter i Århus.

Befinder du dig i eller tæt på Nordsjælland er det oplagt at besøge vores restaurant i Rungsted tæt på Rungsted Kyst station. Her står vi hver dag klar til at servere smagfuld sushi lavet med bæredygtige fisk og økologisk ris. Ønsker du at tage din sushi med hjem kan du naturligvis også bestille takeaway fra vores sushirestaurant i Nordsjælland.

På alle vores sushirestauranter i København, Nordsjælland og Aarhus stiller vi meget høje krav til vores sushi. Kun det bedste er godt nok, og du er sikret sushi af højeste kvalitet, når du besøger os. Vi ønsker at berige vores gæster med velsmagende sushi, som er i stand til at overraske. Af den grund finder du både traditionelle sushiruller og sushivarianter, der er mere eksperimenterende i vores sortiment. Vi har 16 restauranter i København, en i Nordsjælland og to i Århus.

Er bæredygtighed vigtig for dig? Så er LETZ SUSHI den ideelle sushikæde for dig. Vi arbejder nemlig hver dag hårdt på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand. Derfor støtter vi op om miljø og dyrevelfærd. Vi er en del af netværket Go Green, som er et netværk, der inspirerer til klimavenlige løsninger og Københavns Kommunes klima+ initiativ.

Når du besøger en LETZ SUSHI i København, Nordsjælland eller Aarhus får du derfor kun serveret fisk og skaldyr, der er bæredygtigt fanget og ansvarligt opdrættet. Derudover bruger vi kun økologiske ris i vores sushi, da vi ønsker at medvirke til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Er du interesseret, kan du læse mere om vores bæredygtige tiltag og blive klogere på, hvordan du kan gøre en forskel sammen med os – en sushirulle ad gangen. Som sushikæde lever vi af havet, og vi føler, at vi bør tage ansvar for, at de fisk, vi spiser, også kan nydes af fremtidens generationer.

Når du bestiller sushi på en af vores mange restauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus, er du med til at støtte op omkring en mere miljøvenlig tilgang til sushi.

Hvis du hellere vil spise din sushi derhjemme, kan du bestille alt i vores menukort som takeaway i København, Nordsjælland eller Århus. Du finder derfor med sikkerhed noget der falder i alles smag. Er du mere til vegansk sushi, så finder du også et bredt udvalgt af veganske retter på vores menukort. Når du bestiller takeaway hos din lokale LETZ SUSHI kan du vælge, om du vil hente din sushi selv, eller om du vil have leveret din sushi lige til døren. Du kan læse mere om vores takeaway muligheder her.

TAKEAWAY KØBENHAVN // TAKEAWAY ÅRHUS

Hvis du skal holde en fest, kan vi både hjælpe dig med maden og lokalerne. I København har vi tre lokationer, hvor du har mulighed for at fejre livets uforglemmelige øjeblikke, og i Aarhus har vi én.

I vores restaurant i Store Kongensgade i indre København har du mulighed for at holde fest med eget barområde. Den bygning, vi bor i, er gammel og charmerende, og vores indretning er som altid en fusion mellem japansk minimalisme og dansk æstetik.

Hvis du skal holde en fest i Aarhus, er vores restaurant i Guldsmedgade en oplagt mulighed. Vi har plads til selskaber i mange forskellige størrelser, og vi hjælper hellere end gerne med planlægningen.

Læs mere om private dining og events hos LETZ SUSHI.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/all-you-can-eat-sushi-arhus-5lb1t0w6

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 72 LETZ SUSHI i København, Nordsjælland & Århus – Book bord nu! leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *