Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 7 Ny i nattelivet: 19-årige Gustav skal på diskotek for første gang

[Top] 7 Ny i nattelivet: 19-årige Gustav skal på diskotek for første gang

Du ser emneartiklen [Top] 7 Ny i nattelivet: 19-årige Gustav skal på diskotek for første gang, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

How to make stress your friend | Kelly McGonigal
How to make stress your friend | Kelly McGonigal

Det er mere end 500 dage siden, at unge og andre festglade sjæle sidst har kunnet stå i et mørkt rum med stroboskoplys bankende ind i øjnene, sved ned af kinderne og gulve, der klæber sig fast til de sneakers, der for længst har mistet deres hvide kulør.

I onsdags skete det endelig – natklubberne åbnede igen efter halvandet års nedlukning.

Men i aften vil dansegulvene for alvor blive fyldt, når den første weekend med et fuldt åbent natteliv bliver skudt i gang.

Det betyder også, at to årgange af festhungrende unge får deres debut på natklubberne.

En af dem er 18-årige Gustav Christiansen fra 3.y på Næstved Gymnasium.

– Hele min klasse skal i byen i aften i Næstved på en klub, der hedder Crazy Daisy, fortæller han.

Og det er ikke kun nattelivets genåbning, der skal fejres i aften. Gustav Christiansen skal nemlig også fejre sin egen 19-års fødselsdag, når det bliver midnat.

– Jeg er sikker på, at der kommer knald på, siger han.

Travl weekend for politi og Natteravnene

Sidst natklubberne havde åbent, var Gustav Christiansen ikke gammel nok til at komme i byen, og de mange diskoteksdebutanter vil Natteravnene i Slagelse være ekstra opmærksomme på.

For selvom de måske har prøvet at drikke alkohol før, så er det stadig en stor omvæltning at bevæge sig ud i nattelivet, mener Bill Krogh, formand for Natteravnene i Slagelse.

– Vi holder øje med, at de unge ikke lægger sig i baggårde og smøger, hvis de bliver for fulde, siger han.

Støder Natteravnene på unge mennesker, der er for fulde, er blevet væk for deres venner eller er kommet i andre problemer, hjælper de, så godt de kan, forsikrer Bill Krogh.

– Vi prøver at kontakte far og mor og finder ud af, om de henter dem, og vi bliver hos dem, indtil deres problem er løst.

Også politiet forventer, at det bliver en travl weekend, og for at sikre en god oplevelse for alle de festglade vil de være til stede i nattelivet med restaurationskontroller, fortæller politiinspektør for Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, Tom Trude.

– Vi har selvfølgelig fokus på, at denne her åbning kan foregå på en god og tryg måde. Derfor går vi ind og kigger på, hvor mange personer, der er til stede, om der er gode ordensforhold – altså om der bliver ryddet jævnligt af, og at folk ikke sidder og falder i søvn, siger han.

Den gode opførsel i nattelivet

Selvom Gustav Christiansen og hans venner ikke har været på natklub før, har han dog stiftet bekendtskab med barer og værtshuse.

– Vi har været til noget 16+-bar på Crazy Daisy, men jeg tror, der er stor forskel på at komme på en klub, hvor folk er over 18 år. Og der er nok også stor forskel på at være på bar og på klub. Dansegulvet er nok en vigtigere ting på klubben end på en bar, lyder det.

Forud for debuten har Gustav Christiansen også gjort sig nogle overvejelser om den gode opførsel i nattelivet.

– Man skal selvfølgelig tænke på de andre og tænke over, at man ikke overskrider andres grænser. Men man er også i byen for at have det sjovt, feste, danse og møde nye mennesker. Men så længe man er smilende, glad og imødekommende, så tror jeg, de fleste synes, man er fed at være sammen med, siger han.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/diskotek-for-15-arige-df7v97re

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 7 Ny i nattelivet: 19-årige Gustav skal på diskotek for første gang leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *