Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 68 Hvilke banker har de bedste netbanker – 2023?

[Top] 68 Hvilke banker har de bedste netbanker – 2023?

Du ser emneartiklen [Top] 68 Hvilke banker har de bedste netbanker – 2023?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Sådan tjener banken penge på dig
Sådan tjener banken penge på dig

Mange banker – Få netbanker

Selvom der er over 60 pengeinstitutter i Danmark, er der teknisk set, kun ganske få netbanker. Det skyldes den måde bankernes IT-systemer er forbundet. Alle banker er tilknyttet en datacentral, der er fundamentet for mange af bankernes systemer og procedurer – Det inkluderer deres netbanker. I grove træk har Danske Bank og Nordea deres egne datacenter mens alle øvrige danske banker, er tilknyttet 1 af 3 øvrige datacentraler (SDC, BEC og Bankdata).

Denne opdeling betyder, at alle banker der f.eks. er tilknyttet datacentralen SDC, grundlæggende opererer med de samme it-systemer og dermed de samme netbanker.

Mange netbanker ligner hinanden

Som eksempel er der mere end 20 banker tilknyttet datacentralen SDC, herunder Lån og Spar Bank og Sparekassen Kronjylland. Med andre ord vil din netbank i Lån og Spar Bank og Sparekassen Kronjylland ligne hinanden mistænkeligt meget. Farverne og logoer, vil være forskellige, men strukturen, funktionaliteten og designet af netbankerne, vil være tæt på hinanden.

Det er dog ikke uden undtagelser. Mange banker investerer i at differentiere deres udvalg af digitale funktionaliteter, og derfor kan du godt opleve, at nogle banker kan mere end andre inden for samme datacentral. Eksempler på dette er muligheden for at overvåge dine faste abonnementer f.eks. musik- og streamingtjenester, features der giver overblik over dit forbrug eller muligheden for at tilknytte andre bankkonti i andre banker i én og samme netbank.

Hvilken netbank er den bedste?

Det store spørgsmål er så, hvilken bank, der har den bedste netbank. Det er svært at definere den bedste netbank, da det blandt andet kommer an på dine individuelle præferencer. Mybanker undersøger årligt danskernes præferencer og holdning til deres egen bank og bedste bank. Herunder har vi i mange år spurgt ind til tilfredsheden med netbankerne, og der har top 3, det seneste år (2022) været:

  • Danske Bank
  • Arbejdernes Landsbank
  • Sydbank

Alle 3 banker, som du kan få tilbud fra, via Mybankers skift bank service.

Der er dog en klar tendens at alle banker scorer flot på tilfredshed med netbanken. I Mybankers spørgeundersøgelse kan en bank score fra 1-6 point i tilfredshed med netbank. Danske Bank får den højeste scorer på 5,24, men intet institut scorer under 4,44. Der er altså en gennemgående høj tilfredshed med netbankerne blandt de adspurgte.

Er du utilfreds med andet end din netbank?

Da netbankerne alt andet lige, ligner hinanden er det få, der skifter bank udelukkende for at få en bedre netbank. Der kan dog være mange andre gode grunde til at søge efter en ny bank – Hvis du i den sammenhæng kan få en bedre netbank, er det jo kun et plus. Mybanker samarbejder med mere end 30 danske pengeinstitutter, og du kan få tilbud fra flere i én enkelt ansøgning.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/gode-banker-i-danmark-jc5kyebl

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 68 Hvilke banker har de bedste netbanker – 2023? leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *