Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 64 Overlæssede trailere kan sende forårets fester i vejkanten

[Top] 64 Overlæssede trailere kan sende forårets fester i vejkanten

Du ser emneartiklen [Top] 64 Overlæssede trailere kan sende forårets fester i vejkanten, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Hvad gemmer Nicoline i sin taske? | Over grænsen ekstra | Ultra
Hvad gemmer Nicoline i sin taske? | Over grænsen ekstra | Ultra

Overlæssede trailere kan sende forårets fester i vejkanten

Efter to påskeferier med restriktioner forventer SOS Dansk Autohjælp, at danskerne igen i stor stil vil tage over den tyske grænse og købe ind til forårets konfirmationer, studenter- og familiefester.

Turen kan dog ende med en ulykke eller alle de nyindkøbte øl og sodavand vejkanten, hvis traileren bliver overlæsset. Næsten hver tredje dansker ved ikke, hvor meget der må være på en trailer.
– Vi ser hvert år trailere, som bryder sammen på grund af manglende viden om, hvor meget vægt den kan bære, og hvordan den skal pakkes. Det kan blandt andet føre til knækkede hjullejer, og i værste tilfælde kan bilister miste herredømmet over bil og trailer, da køretøjet bliver ustabilt ved overlæs, fortæller Jesper Rebsdorf, som er distriktsleder for SOS Dansk Autohjælp i Sydjylland.
Problemet med de overlæssede trailere kan desværre være stort. Da danskerne sidst kunne køre over grænsen i påskeferien 2019, viste en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik at hele 29% af dem, der havde kørt med trailer inden for det seneste år, var i tvivl om, hvorvidt de kørte med overlæs.
Tjek din bil og din trailer
For at undgå at hjullejet knækker, eller at man mister herredømmet over bil og trailer, er det vigtigt at have styr på, hvor mange rammer sodavand man kan fragte med hjem fra grænsebutikkerne.
Som bilist med et almindeligt kategori B kørekort må man som tommelfingerregel køre med en trailer med en totalvægt op til 750 kg. Det efterlader i de fleste tilfælde en lastevægt på 500-600 kg, hvilket svarer til cirka 50-60 rammer øl eller sodavand. Et godt råd er at tjekke både bilens og trailerens registreringsattester for at være helt på den sikre side i forhold til, hvor meget bilen må trække – samt trailerens største tilladte lastevægt.
– Inden afgang med trailer skal man selvfølgelig have styr på, hvor meget lastevægt, man kan køre med. Men vi anbefaler også, at man tjekker dæktrykket på traileren samt har styr på, hvordan man fordeler sine rammer øl og sodavand jævnt på traileren. Det sikrer gode styreegenskaber, så varerne kommer sikkert hjem til familiens forårsfester, siger Jesper Rebsdorf.
Undgå at skulle forlade varer i vejkanten
Som ejer af en trailer er det altid en god idé at tjekke om traileren er dækket i ens abonnement hos forsikringsselskabet, eller om det kun gælder bilen. Hvis traileren ikke er dækket, kan besparelsen på de nyindkøbte varer hurtigt forsvinde.
Det skal du være opmærksom på, når du kører med belastning på trailer:

  • Hav styr på trailerens lastevægt
  • Tjek dæktrykket på din trailer (det optimale dæktryk afhænger af dækkets størrelse)
  • Tjek, om traileren er omfattet af din forsikring
  • Pak din trailer rigtigt

Rådet for Sikker Trafik: Overlæs på traileren er dyrt og farligt

Kontakt os

Er du ude at rejse og har brug for akut assistance?

Kontakt SOS Internationals alarmcentral på +45 7010 5050.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvor-meget-ma-man-have-med-over-graensen-2ozb2dsj

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 64 Overlæssede trailere kan sende forårets fester i vejkanten leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *