Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 64 guide til de bedste brunch i Århus

[Top] 64 guide til de bedste brunch i Århus

Du ser emneartiklen [Top] 64 guide til de bedste brunch i Århus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

AARHUS: DEFINITELY Worth A Visit!! [Things To Do In Aarhus, Denmark]
AARHUS: DEFINITELY Worth A Visit!! [Things To Do In Aarhus, Denmark]

Weekend brunch hos Mefisto

Jeg tænkte, at det var på tide at dele lidt gode tips til den bedste brunch i Aarhus.
Lidt at forkæle ganen med her på den anden side af sommerferien.

Dengang Martin og jeg kun var os to – før vi blev forældre til Johan og Julie – spiste vi stort set brunch på cafeer hver weekend. Vi havde vores favoritsteder på Østerbro og i København dengang og prøvede med jævne mellemrum nye steder af. Da vi fik Johan og Julie skruede vi gevaldigt op for luksusniveauet på den hjemmelavede morgenmad i weekenderne. For hyggens skyld og fordi vi stadig havde trang til en langsom start og skønt morgenbord.

Der kan stadig godt gå uger mellem vi spiser morgenmad ude, men vi har efterhånden fundet en god håndfuld dejlige steder her i Aarhus og vi elsker at tage ud at spise en stjerneskøn weekend brunch alle fire.

bedste brunch i Aarhus

Mefisto – Volden 28
Vi har spist hos Mefisto mange gange og det er et af vores yndlingssteder i Aarhus. Hyggeligt, virkelig skøn mad og brunchen er ganske enkelt en af byens allerbedste. Her får man 7 forskellige lækkerier som variere efter sæson og som varmt kan anbefales.

Langhoff & Juul – Guldsmedgade 30
Her er det skønneste morgenmadsudvalg – i temmelige instagramvenlige omgivelser. Maden smager fabelagtigt, er veltilberedt og rigelig – Martin og jeg delte en brunch og supplerede op med ekstra kaffe og lidt ekstra brød.

Juliette – Jægergårdsgade 54
Franske morgenmadsklassikere som oeuf en cocotte, croque madame, croissanter og brunchmenuer + god kaffe

Emmerys – Guldsmedegade og MP. Bruunsgade gade
Super lækker og stor brunch anretning – vi plejer at bestille to stk og dele mellem os fire. Specielt da Johan og Julie var mindre var det mere end rigeligt til os alle fire. Der er tilmed ret hyggeligt i lokalerne hos Emmerys her i Aarhus og maden er virkelig god!

OBS: der er mange flere skønne morgenmadssteder end de nævnte, her i Aarhus. Jeg har alene valgt mine favoritter ud fra brunchmenuen og ikke medtaget de mere enkle morgenmadsanretninger – og I er mere end velkomne til at tippe om jeres favoritter til brunch i Aarhus også!

Morgenmad hos Langhoff & Juul

Læs også: 10 bedste restauranter i Aarhus

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/ud-og-spise-arhus-rqh7cq4z

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 64 guide til de bedste brunch i Århus leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *