Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 63 NYTÅRSAFTEN PÅ LA TEQUILA BAR

[Top] 63 NYTÅRSAFTEN PÅ LA TEQUILA BAR

Du ser emneartiklen [Top] 63 NYTÅRSAFTEN PÅ LA TEQUILA BAR, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

LA BAR – Fødselsdag video 2019
LA BAR – Fødselsdag video 2019

Billetter fra Gratis

Denne aften siger vi farvel til 2019 og goddag til 2020, et nyt årti!

2019 har i den grad været et succesfyldt første år på LA, med en masse fede fester og events, som sammen har dannet fundamentet for byens bedste strandbar. 😎

Vi har ikke kunne gøre 2019 til hvad det har været, alene, og denne aften dedikerer derfor til alle vores yndlingsgæster! 💃🏼🕺🏼

Dørene åbner allerede kl. 22 og vi opfordre alle vores gæster til at ankomme tidligt for at undgå kø.

ALLE BILLETTER INKLUDERER:

LA Tequila Bar Aarhus LA Tequila Bar Aarhus, Skolegade 33, 8000 Aarhus

Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Billetter fra Gratis

Se mere information relateret til dette emne her: la tequila bar århus

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 63 NYTÅRSAFTEN PÅ LA TEQUILA BAR leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *