Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 61 Viaplay Group er én af Nordens førende underholdningsleverandører. I Danmark står vi bag streamingtjenesten Viaplay samt en række TV-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 MAX og sportskanalen TV3

[Top] 61 Viaplay Group er én af Nordens førende underholdningsleverandører. I Danmark står vi bag streamingtjenesten Viaplay samt en række TV-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 MAX og sportskanalen TV3

Du ser emneartiklen [Top] 61 Viaplay Group er én af Nordens førende underholdningsleverandører. I Danmark står vi bag streamingtjenesten Viaplay samt en række TV-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 MAX og sportskanalen TV3, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

30. aug. 2022 Tweet

Efteråret står for døren, hvilket er ensbetydende med stearinlys, varme dyner, snacks og gode film og serier. Heldigvis byder Viaplay på et stærkt line-up med nye film, serier og dokumentarer. Store danske dramaserier som ’Drømmeren – Karen Blixen bliver til’ og ’Riget Exodus’ premierer inden længe, og det samme gør en lang række Productions og dokumentarer, som er fyldt med både underholdning, overraskelse og store personligheder. Her kan blandt andet nævnes Nicklas Bendtner og Casper Christensen, men også et gensyn med de mere velkendte Jesper Koch og Linse Kessler. Ej at forglemme byder vi som altid op til dans med et nyt kuld Paradisoer og Robinson-aspiranter.

På Viaplay byder vi efteråret velkommen med indhold for enhver smag. Og der er meget at glæde sig til.

Nu er der ikke længe til, at det igen bliver ”u-u-uhyggeligt,” når Lars von Triers og Zentropas længeventede ’Riget Exodus’ har premiere på Viaplay. Glæd dig til at se blandt andre Bodil Jørgensen, Ghita Nørby, Nikolaj Lie Kaas, Søren Pilmark, Peter Mygind, Lars Mikkelsen, Birthe Neumann og mange, mange flere, når porten til Riget igen er ved at åbne. ’Riget Exodus’ er udtaget til nogle af verdens mest prominente filmfestivaler; Toronto International Film Festival og La Biennale Di Venezia.

Efteråret på Viaplay byder også på Zentropas ’Drømmeren – Karen Blixen bliver til,’ en storstilet dramaserie med den internationale stjerne Connie Nielsen som Karen Blixen. Efter 17 år i Kenya flytter Karen Blixen i 1931 tilbage til barndomshjemmet Rungstedlund. Hun har tabt alt; kærlighed, penge, helbred og sit hjem. Vi følger hende, som hun genvinder livsviljen og tager ungdommens forfatterdrømme op som en vej mod personlig og økonomisk frihed. ‘Drømmeren – Karen Blixen bliver til’ blev udtaget til Cannes International Series Festival som den første danske serie nogensinde.

I en helt anden boldgade finder vi ’Elvira’ – en Viaplay Original navngivet efter seriens atypiske heltinde. Elvira er en charmerende enspænder fra samfundets kant, som hvirvles ind i et vanvittigt krimidrama, da en sexarbejder på bordellet, Elvira arbejder på, forsvinder sporløst.

Efteråret byder også på en række Originals til den yngre seer: Dyk ned i Jonas Risvigs anmelderroste ‘Drenge,’ som skildrer et grænsesøgende drengefællesskab i Silkeborg, der for alvor trevles op, da en af drengene bliver fundet død på mistænkelig vis. Du kan også følge dramaet, når Filippa Coster-Waldau sætter sig for at opklare, hvem der har voldtaget hendes veninde i ’Håber du kom godt hjem.’

Vores nordiske naboer leverer også Viaplay Originals i verdensklasse, og du kan glæde dig til både film og serier fra Norge og Sverige. Den 18. november har Lasse Hallströms storslåede ‘Hilma’ premiere. Filmen følger den svenske kunstner Hilma af Klint, som var pioner inden for abstrakt kunst, i forskellige aldre. Hilma af Klint spilles af Lena Olin og datteren Tora Hallström. I 2022 premierer Viaplays første norske spillefilm ‘Guldtransporten,’ som fortæller den utrolige historie om nordmændende, der under Anden Verdenskrig måtte redde landets guld, inden nazisterne fik fat i det. Har du mere lyst til at binge serier, kan du glæde dig til tredje sæson af ‘Pørni,’ som har premiere på Viaplay i 2022. Ligesom de foregående sæsoner er ‘Pørni’ fyldt med hjertevarme, charmerende karakterer og humor.

Er man en af dem, der glædes over Viaplays store satsning indenfor dokumentargenren, er der også godt nyt. Her kan man blandt andet glæde sig til at gense Sebastian Richelsen (kendt fra ’Amagermanden’), når der i ’I sindet på en forbryder’ skal dykkes ned i nogle af Danmarkshistoriens værste og mest spektakulære kriminalsager og undersøges, hvordan et menneske udvikler sig til forbryder. Også dokumentarer, der går helt tæt på personligheder, har premiere på Viaplay de kommende måneder. Blandt andet følger vi Nicklas Bendtner, den både velkendte og udskældte fodboldspiller, i dokumentarserien ’Bendtner.’ Her fortælles historien om den talentfulde Amagerdreng, der strøg mod stjernerne og havde verden for sine fødder, men som i mødet med fodboldverdenens glamourøse sidegevinster farede vild og blev svigtet af sine nærmeste.

Kan man ikke vente til alle disse titler får premiere, kan man allerede nu se den helt nye true crime-dokumentarserie ’Den svenske terrorist,’ som giver unik adgang til nyligt terrordømte Osama Krayems afhøringer fra fængslerne i Frankrig og Belgien. Hvordan kunne Osama Krayem gå fra integreret fodbolddreng i Malmø til terrorist for Islamisk Stat? Osama Krayem fortæller sin historie frem mod han i 2016 blev anholdt i Bruxelles med en bombe på ryggen. Den 29. juni 2022 blev han dømt for at medvirke i terrorangrebene i Paris tilbage i 2015. Krayems dom vedrørende Bruxelles-angrebene i 2016 afsiges i oktober 2022.

Og så til de glædelige gensyn med flere af Viaplays populære Productions, der både giver anledning til gode grin, underholdning og overraskelse. Modige danskere åbner op om trængt økonomi i ’Luksusfælden’, mens andre lægger deres boligdrømme i andres hænder i ’Boligkøb i blinde’. I ’Robinson Ekspeditionen’ tages vi med tilbage, hvor det hele startede i Malaysia, og i endnu en runde ’Paradise’ samt i verdenspremieren på ’MasterChef – De Unge Talenter’ er en flok unge mennesker klar på oplevelser for livet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, byder efteråret på helt nye Viaplay Productions. Vi får blandt andre Casper Christensen og Mikael Bertelsen at se i et nyt dokumentarisk interview-eksperiment ’Det store spørgsmål,’ hvor særlige gæster fra både Danmark og udland er udplukket til en ærlig og dyb samtale, hvor vi får et helt særligt indblik i både gæster og Casper Christensen, når det kommer til livets store spørgsmål.

Det bedste af det hele er, at dette kun er en del af alt det, som Viaplay har i ærmet til efteråret. Der er nemlig endnu flere overraskelser at se frem til.

Viaplay Group (publ) er den internationale streaming challenger. Vores streamingtjeneste Viaplay er tilgængelig i alle nordiske og baltiske lande, Polen, USA og Holland. Vi ekspanderer hurtigt, og Viaplay lanceres i Storbritannien i 2022 fulgt af Canada, Tyskland, Østrig og Schweiz i 2023. Viaplay vil have en markedstilstedeværelse i mindst 21 lande ved udgangen af 2023, herunder mindst fem partnermarkeder for Viaplay Select branded indholdskoncept.

Hver dag underholder vi millioner af kunder med vores unikke underholdningsudbud der inkluderer roste Viaplay Originals og et premium udvalg af live-sport. Fra streaming til TV-kanaler, radiostationer og produktionsselskaber er vores formål at formidle historier, røre mennesker og udvide perspektiver. Viaplay Group er noteret på Nasdaq i Stockholm (’VPLAY B’)

Viaplay Productions (på barsel)

Viaplay Originals

© 2023 Viaplay Group Danmark | Betingelser

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/danske-serier-pa-viaplay-fwntgqf6

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 61 Viaplay Group er én af Nordens førende underholdningsleverandører. I Danmark står vi bag streamingtjenesten Viaplay samt en række TV-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 MAX og sportskanalen TV3 leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *