Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 6 Miami Grand Prix 2022: Hvornår og hvor skal man se, TV-kanaldetaljer for 5. runde af Formel 1

[Top] 6 Miami Grand Prix 2022: Hvornår og hvor skal man se, TV-kanaldetaljer for 5. runde af Formel 1

Du ser emneartiklen [Top] 6 Miami Grand Prix 2022: Hvornår og hvor skal man se, TV-kanaldetaljer for 5. runde af Formel 1, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Formel 1: Was ist bei Ferrari los? Erste Ingenieure verlassen die Scuderia!
Formel 1: Was ist bei Ferrari los? Erste Ingenieure verlassen die Scuderia!

Efter lang ventetid er det tid til Miami Grand Prix! Hvis de første fire løb i den helt nye Formel 1 2022 sæson er alt at gå efter, så er vi i gang med en af de mest spændende sæsoner nogensinde! Kun fire løb efter linjen har vi allerede fået to mesterskabsfavoritter – den nuværende WDC-stillingsleder Charles Leclerc fra Scuderia Ferrari, og regerende verdensmester Max Verstappen fra Red Bull Racing. Begge disse talentfulde kørere har allerede vundet to løb hver, men Verstappens RB-18-pålidelighedsproblemer har placeret ham som nummer to på den nuværende rangliste, 29 point efter Leclerc.

Med høje spændinger i både Red Bull- og Ferrari-foldene, tager vi til USA til vores næste Grand Prix i denne sæson – Miami Grand Prix. Det bliver det femte løb i kalenderen, og fans er begejstrede for at se deres favoritkørere svinge rundt i kurverne på Miami International Autodrome. Det er første gang, at dette amerikanske kredsløb optræder på F1-skemaet, og med sportens stigende popularitet i USA, forventes det, at Miami GP vil trække et stort publikum på løbsdagen.

Når vi skal ind i Miami Grand Prix, er Ferrari den klare favorit til Constructors’ Championship-titlen, men Red Bull er heller ikke for langt. Selvom deres bil har nogle indledende problemer med pålidelighed, er RB-18 nu lige så sejlende som nogensinde, siden holdet vandt en fantastisk 1-2 finish i Imola Grand Prix. Efter Charles Leclerc og Max Verstappen på WDC-stillingen er der Sergio Perez, som kun er 5 point efter sin Red Bull-holdkammerat. Endnu et 5-point hul adskiller Perez og George Russell, som i øjeblikket er på fjerdepladsen. Scuderia Ferraris Carlos Sainz sluttede top 5 med 38 point til sit navn.

Når de går ind i Miami Grand Prix, vil alle disse talentfulde kørere jagte efter nogle dyrebare Championship-point, da alle deres øjne er rettet mod at vinde titlen for sig selv.

F1 runde 5: Miami Grand Prix 2022 Broadcasting Information

Miami Grand Prix

Du kan se live-udsendelsen af Miami Grand Prix på F1-kanalen og dens sponsorer. De kanaler, du skal tune ind på for at se Miami GP, er forskellige for forskellige steder i hele verden. Hvis du har et abonnement på F1 TV Pro, kan du se programmet fra ethvert internationalt sted. Du kan finde ud af F1-udsendelsesdetaljer for dit specifikke land fra den angivne officielle liste her.

Miami Grand Prix 2022: Fuldt program

Miami Grand Prix

Du kan fange al handlingen i det spændende Miami GP ved at tune ind på F1 TV Pro eller en af kanalerne nævnt på F1’s officielle hjemmeside på disse tidspunkter af dagen:

Fredag den 6. maj 2022

  • Gratis træning 1: 19:30 til 20:30 BST (14:30 til 15:30 lokalt)
  • Gratis træning 2: 22:30 til 23:30 BST (17:30 til 18:30 lokalt)

Lørdag den 7. maj 2022

  • Gratis træning 3: 18:00 til 19:00 BST (13:00 til 14:00 lokalt)
  • Kvalifikation: 21:00 til 22:00 BST (16:00 til 17:00 lokalt)

Søndag den 8. maj 2022

  • Løb: 20:30 og fremefter BST (15:30 og frem lokalt)

Se mere information relateret til dette emne her: hvornår er der formel 1

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 6 Miami Grand Prix 2022: Hvornår og hvor skal man se, TV-kanaldetaljer for 5. runde af Formel 1 leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *