Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 59 Læs kundernes anmeldelser af www.lsb.dk

[Top] 59 Læs kundernes anmeldelser af www.lsb.dk

Du ser emneartiklen [Top] 59 Læs kundernes anmeldelser af www.lsb.dk, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Utrolig dårlig kundeservice

Det er dybt beklageligt, at jeg skal komme med denne anmeldelse, og der kommer måske nogle hårde ord. Jeg skiftede filial fra Brønshøj, som jeg var meget glad for til Aarhus for ca. en måned siden.
Efter jeg er flyttet til Aarhus, må jeg sige, at servicen er styrtet til bunds.
1. oplevelse: Jeg og min kæreste (som jeg har fået over i jeres bank) ville gerne oprette en madkonto. Den blev oprettet hurtigt. Til madkontoen ønskede vi KUN et kontokort hver. Kunderådgiveren bestilte i stedet 1 madkontokort til min kæreste, 2 til mig, spærrede mit lønkontokort og bestilte et nyt lønkontokort til mig.
2. oplevelse: Jeg ønskede oprettelse af depot til handel af værdipapirer. Ej den bedste platform, hvorfor jeg ville skifte til Saxo Bank. Det kunne jeg ikke, medmindre jeg mistede mine fordele i banken (fair nok). Jeg ønskede depotet lukket alligevel, hvilket nok skulle gøres. Dog ombestemte jeg mig senere og ønskede, at det skulle åbnes igen, da jeg kunne se, det var lukket. Min kunderådgiver sagde til mig, at det var åbent, selvom jeg kunne se i min netbank, at det var lukket. Han påstod igen, at det var åbent som en form for diskussion. Jeg kunne jo se, at det var lukket. Jeg ringede derfor til kundeservice, der åbnede det for mig igen på 5 min. En opgave min “unge” kunderådgiver ikke magtede. Med de to hændelser ønskede jeg mig derfor en ny kunderådgiver i håbet om, at jeg kunne få en “voksen”.
3. oplevelse: Jeg har nu fået en ny kunderådgiver. Jeg ønskede, at hun skulle rydde op i rodet på alle de kort, som min tidligere kunderådgiver havde sendt mig. Jeg skrev i korte træk følgende: Jeg har modtaget et af madkontokortene, som jeg har aktiveret, dog kan jeg ikke se pinkoden i netbanken. Jeg har spærret det andet. Min daværende kunderådgiver bestilte to lønkontokort. Jeg ønsker kun ét.
Jeg fik et svar, som fra en studentermedhjælper, desværre ikke en “voksen”, at hun havde mit lønkontokort. Hav en god dag. Hun har endda svaret igen, efter jeg bad hende om at læse beskeden igen. Hun forstår stadig ikke, hvad det er, der er galt (Hint: madkontokortet).
Er der ingen “voksne” i det her selskab? Jeg skifter snart bank igen, hvis ikke der snart sker noget drastisk med servicen af jeres kunder, og jeg tager min kæreste med. Så mister I to kunder. Jeg sørger for at give mine oplevelser videre til alle i min forening, der ønsker anbefaling af jeres bank
(Et lille vredesudbrud)

Dato for oplevelse: 31. januar 2023

Besvarelse fra Lån & Spar Bank A/S

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/lan-og-spar-trustpilot-a6axdncx

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 59 Læs kundernes anmeldelser af www.lsb.dk leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *