Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 58 Se Alex Høgh Andersen som berygtet dansk narkobaron i teaseren til ny Viaplay-serie

[Top] 58 Se Alex Høgh Andersen som berygtet dansk narkobaron i teaseren til ny Viaplay-serie

Du ser emneartiklen [Top] 58 Se Alex Høgh Andersen som berygtet dansk narkobaron i teaseren til ny Viaplay-serie, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Premierer i januar
Premierer i januar

Senere på måneden dykker Viaplay ned i sagen om en af Danmarks største narkosmuglere Claus Malmquist, der i 2009 blev dømt til 16 års fængsel for at smugle 13 ton hash og et halvt ton kokain ind i landet.

Dramadokumentar-serien ‘The Viking – narkokongens fald’ fortæller historien om Malmquist gennem interview med den nu løsladte narkosmugler og rekonstruktioner af hans fortid med stjerneskuddet Alex Høgh Andersen i rollen som en ung Malmquist.

Det er den Cavlingvindende journalist Jeppe Facius’ mere end 15 år lange arbejde for at undersøge Malmquists historie, der ligger til grund for serien.

Gennem en serie interviews får han den nu løsladte Malmquist i tale – men det viser sig at være svært at nå frem til sandheden om den notoriske narkobaron og konsekvenserne af hans gerninger, når sandheden gradbøjes af narkokongen og hans kumpaner og myndighederne arbejder i uigennemtrængelige gråzoner.

Serien udspiller sig i Brasilien, Marokko, Amsterdam, Malaga, Barcelona, København og Oslo, når den sporer Malmquists fortid, der sættes i kontrast over for hans liv som nyslået familiefar i Hvidovre den dag i dag. Formålet er at afdække narkoindustriens indtog i det danske samfund, lyder det i en pressemeddelelse.

Spøgelserne fra hans fortid tæller blandt andre den amerikanske mafia, brasilianske bander, marokkanske klaner, kinesiske triader, politiets rejsehold, Interpol og det amerikanske DEA.

‘The Viking – narkokongens fald’ er instrueret af Peter Anthony (‘The Man Who Saved the World’). Serien består af fire afsnit, der alle får premiere på Viaplay 28. april.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/danske-serier-pa-viaplay-fwntgqf6

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 58 Se Alex Høgh Andersen som berygtet dansk narkobaron i teaseren til ny Viaplay-serie leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *