Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 57 Bravissimo: København har fået ny klasse italiensk restaurant – med et twist

[Top] 57 Bravissimo: København har fået ny klasse italiensk restaurant – med et twist

Du ser emneartiklen [Top] 57 Bravissimo: København har fået ny klasse italiensk restaurant – med et twist, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

All the ENGLISH WORDS you need for RESTAURANTS
All the ENGLISH WORDS you need for RESTAURANTS

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Allerede abonnent? Log ind

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’

Kokken Nicola Fanetti har arbejdet på den italienske Michelin-restaurant Era Ora som køkkenchef, så han er godt inde i det italienske DNA. Men hvor Era Ora altid har fuld fokus på Italien, så har Nicola altid haft en lyst til også at lukke det nordiske ind i sit køkken. Måske også fordi han tidligere har været forbi både Noma og de italienske stjernerestauranter »Miramonti l’altro« og »Ristorante Quadri- Alajmo«.

Læs også: Brace er netop blevet anmeldt. Læs anmeldelsen her.

Derfor gik han i starten af 2017 solo og åbnede Restaurant Brace i Teglgårdsstræde 8 A i Indre By, hvor han tager det bedste fra sine to verdener.

Her kan man få den helt store oplevelse med tolv eller otte serveringer til henholdsvis 775 kr. og 515 kr., og stilen er gourmet med flotte anretninger og sirlige kompositioner på tallerknen.

Læs også: Guide: De 7 nye italienske restauranter i København

Blandingen af italiensk og nordisk kan f.eks. være en tiarmet blæksprutte i græskar-puré og rød oxalis (skovesyre) og sprød quinoa på toppen. Eller fusionen imellem blomkålsrisotto med gran i form af både olie og pulver. Til dessert har de twistet den helt klassiske tiramisu og skiftet marsalaen ud med snaps og maltdrys i stedet for kakao.

Lokalet er holdt i mørke solide træsorter i et moderne look, hvor der igen både skæves mod syd og nord, uden det på noget tidspunkt tipper. Den ene væg har en lang pudebetrukket bænk, og stolene er afrundet i ryggen – med armlæn og god siddekomfort.

Læs også: København har fået ærkefransk Allo Allo-bistro

Her er lagt vægt på god service, og de opmærksomme tjenere kender både køkkenets finurligheder, samt er dygtige til at manøvrere i vinkortet.

Hvad: Restaurant Brace
Hvor: Teglgårdsstræde 8A, Indre By

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/italiensk-restaurant-indre-by-o7vvnenu

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 57 Bravissimo: København har fået ny klasse italiensk restaurant – med et twist leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *