Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 55 De 5 running sushi-restauranter

[Top] 55 De 5 running sushi-restauranter

Du ser emneartiklen [Top] 55 De 5 running sushi-restauranter, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Saito: The Sushi God of Tokyo
Saito: The Sushi God of Tokyo

Running sushi er et sikkert hit hos de mindste. Konceptet med små tallerkener på et rullende bånd er sjovt for børn – og så kan de vælge lige dét, de har lyst til! Vi har derfor samlet 5 x running sushi-restauranter i København til jer lige her.

Nagoya har både en filial i indre by og på Frederiksberg – men det er kun i Sølvgade, at I kan gå ombord i running sushi. I restauranten finder I to bånd, der hele tiden kører rundt med friske retter fra menuen: øverste bånd med varme retter og det nederste med kolde. I restauranten er der højstole til de små.

Hvor? Vodroffsvej 15, 1900 Frederiksberg

På hjørnet lige ved Zoologisk Have, Søndermarken og Vesterbrogade, finder I Fuji Sushi, som serverer lækker running sushi for både børn og voksne. Der er et bredt udvalg af varme retter og sushi i alle afskygninger – også de helt simple med ris og agurk til dit barns første møde med den delikate spise. Hold øje med båndene, og haps jeres favoritter!

Hvor? Pile Allé 21, 2000 Frederiksberg

Hos restaurant King Ya kan I spise jer mæt i running sushi og wok af høj kvalitet. Her består de rullende japanske og øst-asiatiske retter af årstidens fisk og råvarer. Børn under 12 år spiser billigere, og har I børn under 2 år, kan der laves en særaftale med personalet.

Hvor? Amagerbrogade 93, 2300 København S

Hos Yami Running Sushi kan I spise så meget sushi, sticks, frisk frugt og varme retter, som I vil. Der bydes på masser af små japanske delikatesser, nigiri, ura maki, futo maki mm. Restauranten i Hellerup ligger i en hjørnekælder med pæn facade og byder på hyggelige omgivelser.

Hvor? Strandvejen 86, 2900 Hellerup

Lad ungerne vælge sushi fra det rullende bånd hos Hufu Sushi, hvor de kan vælge et væld af lækker sushi. Når I har mættet maverne kan I smutte en tur rundt om søerne, som ligger lige i nærheden. Børn under 11 år spiser til halv pris og børn under 3 år spiser gratis.

Hvor? Sølvgade 84, 1307 København K

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/bedste-running-sushi-kobenhavn-755ub7t8

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 55 De 5 running sushi-restauranter leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *