Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 53 Nu debuterer Tauson på “rigtigt svært” underlag

[Top] 53 Nu debuterer Tauson på “rigtigt svært” underlag

Du ser emneartiklen [Top] 53 Nu debuterer Tauson på “rigtigt svært” underlag, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Ngược dòng ngoại mục | Goi Rui Xuan/Wong Xin Ru vs Lavrova/Romanovkaya | Asia Continental Stage 2023
Ngược dòng ngoại mục | Goi Rui Xuan/Wong Xin Ru vs Lavrova/Romanovkaya | Asia Continental Stage 2023

Nu debuterer Tauson på “rigtigt svært” underlag

Clara Tauson går nu fra grus til græs, når hun mandag er med i Bad Homburg i Tyskland.

Du kan se Clara Tausons kamp på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 11.00.

Hun har måske spillet lidt minitennis på en græsplæne i forældrenes baghave i sine første år som tennisspiller.

Men hun har aldrig spillet en vigtig tenniskamp på WTA-niveau på det hurtige græstæppe, som Clara Tauson skal spille på for første gang i en stor turnering, når hun mandag er med i en WTA-turnering i Bad Homburg i Tyskland.

Her møder den 18-årige dansker Anna Blinkova fra Rusland i første runde af den tyske græsturnering, som er den eneste optaktsturnering, som Tauson spiller, inden hun er med i Wimbledon, der starter 28.juni.

Og det er en spændt følelse, der præger TV 2 SPORTs tennisekspert Tine Scheuer inden kampen mod russeren.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at se Clara Tauson i sin første vigtige WTA-kamp på græs, og forhåbentlig kan hun drage nytte af sin stærke serv og hårde returneringer i opgøret mod Blinkova. Jeg forventer ikke superspil fra Tauson, når det er hendes første vigtige kamp på græs, for det kræver masser af træning og kampe for at vænne sig til spillet på det grønne underlag, som er rigtigt svært at spille på for mange spillere, siger tennisekspert Tine Scheuer.

– Det er vigtigt, at Clara går på banen og selv tror på, at hun kan spille på græs og være positiv fra første bold i sit første møde med det meget hurtige underlag.

Russeren har erfaring

Clara Tauson har kun spillet få kampe på græs i sin tid som juniorspiller, mens Anna Blinkova har vundet 14 og tabt 12 kampe på græs i sin karriere.

Den russiske tennisspiller, som er nummer 88 på ranglisten, har formået at kvalificere sig til Wimbledon-turneringen én gang, hvor hun nåede anden runde i 2018.

– Det er selvfølgelig en stor fordel for Blinkova, at hun har en del erfaring med græsspillet modsat Clara Tauson, men jeg tror, at vores danske tennisspiller har en god chance for succes, for jeg synes, at hun har et offensivt spil, som passer godt til græstennis, mener Tine Scheuer.

Clara Tauson kan møde en tidligere Wimbledon-mester, hvis det bliver til dansk sejr i første runde. Vinderen af opgøret mellem Tauson og Blinkova kan møde Angelique Kerber, som vandt Wimbledon i 2018, hvis den tidligere tyske verdensetter vinder sin første kamp i turneringen næste mandag.

Se mere information relateret til dette emne her: clara tauson næste kamp tv

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 53 Nu debuterer Tauson på “rigtigt svært” underlag leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *