Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 52 Formel 1 Grand Prix 2023: Sådan ser du alle F1 Grand Prix-løb hvor som helst

[Top] 52 Formel 1 Grand Prix 2023: Sådan ser du alle F1 Grand Prix-løb hvor som helst

Du ser emneartiklen [Top] 52 Formel 1 Grand Prix 2023: Sådan ser du alle F1 Grand Prix-løb hvor som helst, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Verstappen fehlt, Ferrari kassiert Strafe! | Formel 1 in Saudi-Arabien
Verstappen fehlt, Ferrari kassiert Strafe! | Formel 1 in Saudi-Arabien

Brølet fra Formel 1-motorerne er tilbage! I år kører mesterskabets med normalt interval og slutter i november med i alt 22 grand prix over ti måneder. Så meget desto mere grund til at se F1 streaming, uanset hvor i verden du befinder dig.

F1 2023-sæsonen fortsætter med Grand Prix, hvor kampene mellem Ferrari, Red Bull, Mercedes og de andre teams bliver genoptaget. Testene bragte endnu engang Red Bull i front. Skarpt forfulgt af Aston Martin Aramco Mercedes. Kevin Magnussen kørte 13. bedste tid, men missede Q3 med to tiendedele sekund. Han er dog optimistisk omkring sine chancer i selve løbet. En knækket drivaksel har tvunget Max Verstappen helt ned på en 15. plads i startopstillingen.

Se her, hvordan du kan se Saudi Arabiens GP 2023 live.

Læs videre for at finde ud af, hvor du kan se Saudi Arabiens Grand Prix på tv og online.

Startdato: Søndag den 19. marts 2023

Løbstidspunkt: 18:00 dansk tid

Sted: Jeddah Corniche Circuit

Danske tv-kanaler: 3Sport

Live stream: Viaplay (Åbner i nyt vindue)

Officiel streamingtjeneste: Formula1.com (Åbner i nyt vindue)

Se hvor som helst: Prøv ExpressVPN 100 % risikofrit (Åbner i nyt vindue)

Saudi Arabiens Grand Prix tidspunkter:

  • Træning 1: Fredag 14:30
  • Træning 2: Fredag 18:00
  • Træning 3: Lørdag 14:30
  • Kvalifikation: Lørdag kl. 18:00
  • Løb: Søndag kl. 18:00

Sådan ser du Formel 1 i Danmark

Viaplay (Åbner i nyt vindue) sender hele Formel 1-sæsonen, både på nettet og på en af NENT’s tv-kanaler (TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX).

Tjenesten har ingen bindingsperiode, og hvis du vil have adgang til sportsindholdet online, kan du abonnere på Viaplay Total for 449,- kr. om måneden. Hvis du gør det, har du også adgang til film og serier. Der er desværre ingen separat pakke kun til sport.

Hvis du befinder dig i udlandet og vil se de samme F1-udsendelser, som du har adgang til hjemme i stuen, kan du omgå geoblokeringere ved at abonnere på en VPN-tjeneste (Åbner i nyt vindue).

Sådan streamer du F1

Du kan også vælge at registrere dig på F1’s officielle website (Åbner i nyt vindue), hvor du kan livestreame det hele. Du får adgang til hver køresession, hvert løb, optagelser, højdepunkter, et historisk konkurrencearkiv samt ekstra førerkameraer og radiokommunikation.

Der er to forskellige abonnementer at vælge imellem: TV Access eller TV Pro. TV Access er den billigeste af de to og giver dig kun adgang til optagelser fra hvert løb. Du får en optagelse af hele løbet samt højdepunkter og adgang til førerkameraer. Dette abonnement koster 26,66 € (ca. 200,- kr.) om året. Med TV Pro får du alt det samme, men du har også muligheden for at følge al action live. Det koster så 109,99 € (ca. 955 kr.) om året.

Du kan vælge mellem et måneds- eller årsabonnement. Det er – som det plejer at være – lidt billigere at tegne et årsabonnement, hvis du nu alligevel regner med at have et abonnement hele sæsonen.

Så streamer du F1, hvis du befinder dig i udlandet

Hvis du befinder dig i udlandet, når F1-sæsonen er i gang, er der stor sandsynlighed for, du ikke får den samme dækning, som du gør, når du sidder hjemme på sofaen. Viaplay blokerer adgang for brugere, der forsøger at få adgang til udsendelser på Viaplay, hvis brugeren befinder sig i et land, hvor Viaplay ikke har rettighederne til at vise indholdet (uden for EU). Dette er det, der kaldes geoblokering, hvilket er blokering af adgang, hvis du er uden det geografiske område, som NENT (Viaplay) har rettighederne til at vise F1 inden for (Danmark og EU).

Heldigvis er der en løsning, nemlig en VPN-tjeneste. Dette er smart software, der giver dig mulighed for at omgå geoblokeringer og dermed få adgang til F1-udsendelser fra Danmark, selv når du er i udlandet. Dette er lovligt og prismæssigt, overkommeligt, og VPN-tjenester er også meget nemme at anvende.

Hvis du har brug for en VPN-tjeneste til at livestreame F1, kan vi varmt anbefale ExpressVPN, som er vores bedste valg blandt VPN-tjenester lige nu.

ExpressVPN er verdens bedste VPN (Åbner i nyt vindue)
TechRadar har testet og over 200 af de bedste VPN-udbydere, og den bedste lige nu er ExpressVPN. ExpressVPN fungerer med flere enheder samtidig og tilbyder super hurtige forbindelser på tværs af sine mange servere. ExpressVPN er kompatibel med masser af styresystemer, herunder iOS, Android, Amazon Fire Stick, PlayStation, Apple TV og lignende, og vi fandt tjenesten sikker, hurtig og nem at bruge.

Hertil kommer ganske robuste sikkerhedsfunktioner, og dermed er ExpressVPN den bedste all-round VPN til streaming. Måske bedst af alt, tilbyder den en 30-dages pengene-tilbage-garanti plus 3 måneder GRATIS (Åbner i nyt vindue), når du tegner et abonnement på et år.

Når du har downloadet softwaren, skal du bare følge anvisningerne for at installere ExpressVPN og derefter vælge den placering, du vil flytte din IP-adresse til – det er virkelig så let.

Prøv ExpressVPN 100 % risikofrit i 30 dage (Åbner i nyt vindue)

F1 Grand Prix-kalender

Bemærk, at hvert Grand Prix foregår på den sidste dag, der er angivet for hvert løb (dvs. søndag) – åbningsdagene består af træning og kvalifikation.

03. – 05. marts: Bahrains Grand Prix. – VINDER: MAX VERSTAPPEN

17. – 19. marts: Saudi Arabiens Grand Prix

31. marts – 2. April: Australiens Grand Prix

28. – 30. april: Aserbajdsjans Grand Prix

05. – 07. maj: Miamis Grand Prix

19. – 21. maj: Emilia-Romagnas Grand Prix

26. – 28. maj: Monacos Grand Prix

02. – 04. juni: Spaniens Grand Prix

16. – 18. juni: Canadas Grand Prix

30. juni – 02. juli: Østrigs Grand Prix

07. – 09. juli: Englands Grand Prix

21. – 23. juli: Ungarns Grand Prix

28. – 30. juli: Belgiens Grand Prix

25. – 27. august: Hollands Grand Prix

01. – 03. september: Italiens Grand Prix

15. – 17. september: Singapores Grand Prix

22. – 24. september: Japans Grand Prix

06. – 08.oktober: Qatar Grand Prix

20. – 22. oktober: United States Grand Prix

27. – 29. oktober: Mexico Grand Prix

03. – 05. november: Brazil Grand Prix

16. – 17. november: Las Vegas Grand Prix

24. – 26. november: Abu Dhabi Grand Prix

Se mere information relateret til dette emne her: hvornår er der formel 1

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 52 Formel 1 Grand Prix 2023: Sådan ser du alle F1 Grand Prix-løb hvor som helst leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *