Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 52 Danske Bank: Fokus på Alm. Brand-prognoser for 2023 før regnskab

[Top] 52 Danske Bank: Fokus på Alm. Brand-prognoser for 2023 før regnskab

Du ser emneartiklen [Top] 52 Danske Bank: Fokus på Alm. Brand-prognoser for 2023 før regnskab, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Brand Smart Contract
Brand Smart Contract

Danske Bank: Fokus på Alm. Brand-prognoser for 2023 før regnskab

Der er fokus på Alm. Brands forventninger til 2023 og særligt dem for 2025, når forsikringsselskabet torsdag fremlægger regnskab for sit fjerde kvartal.

Det forgangne kvartal bør være et ”solidt” et af slagsen, vurderer Danske Banks analytiker Asbjørn Nicholas Mørk i en analyse op til regnskabet.

”Vi venter et solidt fjerde kvartal, hvor der er nydt godt af en fortsat god præmievækst i Alm. Brand og Codan DK, mens flere forsikringsskader ses delvist afbødet af afløbsgevinster og mildt vejr,” skriver han.

Alm. Brand estimeres i fjerde kvartal et teknisk resultat på 383 mio. kr., et investeringsresultat på 55 mio. kr. og en combined ratio på 87,3.

I 2023 ventes Alm. Brand at blive midlertidigt negativt påvirket af stigende genforsikringspriser. Forsikringsselskabet har tidligere gjort klart, at omkostninger til genforsikring er indregnet i den langsigtede prognose frem til 2025.

”Vi venter en forventning om et forsikringsteknisk resultat på 1,3-1,4 mia. kr. eksklusive afløbsgevinster i 2023 – på niveau med konsensus,” fremgår det af analysen.

I november meddelte Alm. Brand, at man i 2025 venter et forsikringsteknisk resultat på 2,1 mia. kr. samt en combined ratio på 84.

Alm. Brand får hævet kursmålet til 16 kr. fra 15 kr. og gentaget anbefalingen ”køb”.

Aktien i forsikringsselskabet går mandag frem med 0,2 pct. til 12,90 kr.

Relaterede artikler:

  • Alm. Brand Group udbygger banksamarbejde

    For abonnenter

  • Vestre Landsret ophæver navneforbud i insidersag

    For abonnenter

Se mere information relateret til dette emne her: alm brand bank rådhuspladsen

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 52 Danske Bank: Fokus på Alm. Brand-prognoser for 2023 før regnskab leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *