Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 51 Hvad er et advokatforbehold?

[Top] 51 Hvad er et advokatforbehold?

Du ser emneartiklen [Top] 51 Hvad er et advokatforbehold?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Fortrydelsesret og advokatforbehold i en bolighandel
Fortrydelsesret og advokatforbehold i en bolighandel

Advokatforbehold

Hvad er et advokatforbehold?

Et advokatforbehold er et forbehold, som du – som køber af en ejendom – kan tage for at sikre, at du ikke overser vigtige elementer i din bolighandel. En bolighandel kan være uoverskuelig – især for førstegangskøbere. Derfor kan det være en god idé at få rådgivning fra en boligadvokat, som hjælper med at skabe overblik og vurdere købet indenfor en aftalt frist og uden hensyn til, hvornår din fortrydelsesret udløber. Et advokatforbehold er ikke automatisk inkluderet i en købsaftale, så det er vigtigt, at du oplyser sælger/dennes ejendomsmægler om, at du ønsker det inkluderet.

Advokatforbehold er en gratis fortrydelsesret

Hvis du skriver under på en købsaftale på en ejendom, har du som udgangspunkt seks hverdage til at fortryde købet. Hvis du fortryder købet inden for de seks hverdage uden et advokatforbehold i købsaftalen, skal du betale en godtgørelse til sælger, som udgør 1 procent af købesummen.

Hvis du derimod har sørget for at indføre et advokatforbehold i købsaftalen, kan du fortryde købet inden for seks hverdage uden at betale godtgørelse til sælger. Et advokatforbehold fungerer derfor som en gratis fortrydelsesret for køberen af en ejendom.

Få en tryg bolighandel

Hos HjulmandKaptain har vores boligadvokater stor erfaring med private bolighandler, og vi står altid klar til at hjælpe dig med din bolighandel. Vi sørger for, at du føler dig tryg i din bolighandel, og vi vurderer aftalen i sin helhed og tager alle aspekter af handlen med i vores vurdering.

Kontakt

Søren Nørgaard Sørensen

Søren Nørgaard Sørensen

Advokat (H), Ejerpartner, Fagchef Landbrug

+45 72 21 17 57 (direkte) / +45 23 72 61 73

sso@70151000.dk

Mads Balsby Wilkens

Mads Balsby Wilkens

Advokat (H), Ejerpartner

+45 7221 1614 (direkte) / +45 4097 9700

mwi@70151000.dk

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du behov for en boligadvokat?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Hvad end du skal købe eller sælge, har vi advokater, der er klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se mere information relateret til dette emne her: advokatforbehold handlen i sin helhed

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 51 Hvad er et advokatforbehold? leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *