Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 51 Alt om tilmelding, satser & regler om efterløn

[Top] 51 Alt om tilmelding, satser & regler om efterløn

Du ser emneartiklen [Top] 51 Alt om tilmelding, satser & regler om efterløn, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Pensionsmodregning i efterløn
Pensionsmodregning i efterløn

Du kan i øjeblikket ikke logge ind med NemID på Mit HK , det skyldes en fejl hos NemID.
Du kan logge ind med brugernavn/adgangskode, hvis du tidligere har oprette en, eller du kan anvende MitID

Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under ‘Ny adgangskode’ på Mit HK.

Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under ‘Ny adgangskode’ på Mit HK.

Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.

Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.

Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.

Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00

Efterløn er ordningen, hvor du kan trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet før du når din folkepensionsalder. Der er dog en række regler og krav, du skal være opmærksom på. Få styr på dem her.

Få styr på, hvornår du kan gå på efterløn, om du må arbejde imens, om din pension påvirker din efterløn, om fordele ved at udskyde din efterløn, så du kan optjene skattefri præmie og opnå en højere efterlønssats.

Webinarer

Du er også meget velkommen til at deltage i et af vores webinarer, hvor vi gennemgår reglerne om efterløn. Da nogle af efterlønsreglerne er aldersbestemt, har vi oprettet 2 forskellige webinarer.
Et webinar som henvender sig til dig, der er født fra 1. januar 1956 til 30. juni 1959 og et andet webinar til dig, der er født fra 1. juli 1959 til 31. december 1962. Du kan tilmelde dig her

Efterlønsalderen
Stadig i arbejde
Pensioner
Hvis du udskyder din efterløn

Beregn din efterløn
Pensioner
Indkomstkrav
Efterlønssatser

Her kan du læse mere om hvad der kræves for at have ret til efterløn. Du kan også søge om efterløn nemt og hurtigt. Du skal bare logge på Mit HK via linket herunder – så guider vi dig gennem ansøgningen.

Har du ret til efterløn?
Ansøg om efterløn
Efterløn og udlandsophold

Når der er 6 uger til du når din efterlønsalder, sender vi automatisk et brev til dig om, hvad du selv skal gøre for at få dit efterlønsbevis. Brevet bliver sendt til din indbakke på Mit HK. I brevet guider vi dig til hvad du skal udfylde og indsende til os. Når vi har modtaget dine oplysninger, sender vi dit efterlønsbevis til dig.

Fordele ved at få dit efterlønsbevis

Der kan være stærke fordele i at vente lidt med at gå på efterløn. Afhængig af hvornår du er født, kan du f.eks. opnå en højere efterlønssats og/eller optjene skattefri præmie.

Hvis du har – eller ønsker at starte en selvstændig bibeskæftigelse, skal vi altid vurdere og godkende, at du kan gøre det mens du får efterløn. Det kan gøres på flere måder fx som selvstændig bibeskæftigelse, som fritidsbeskæftigelse eller som formueforvaltning. Du skal i alle tilfælde altid ansøge os om godkendelse inden. Du finder alle ansøgninger under vores blanketter. Vælg ‘Selvstændig’.

På efterløn og selvstændig virksomhed
FAQ – Spørgsmål og svar om selvstændig virksomhed
Hent pjece om selvstændig virksomhed

Find dit udbetalingskort
Når du holder ferie
Arbejde samtidig med efterløn
Udbetalingsperioder

Slut med efterløn
Bliv i HK og behold dine billige forsikringer
Mød vores seniorklubber

Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvordan-modregnes-feriepenge-i-efterlon-okqsnftc

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 51 Alt om tilmelding, satser & regler om efterløn leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *