Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 5 Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin

[Top] 5 Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin

Du ser emneartiklen [Top] 5 Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Laban – Kold som is (Danish TV) – Full version ((STEREO))
Laban – Kold som is (Danish TV) – Full version ((STEREO))

Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin

Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin

 • Hurtig vejledning:Sådan ser du engelsk tv i udlandet med tre nemme trin
 • Bedste VPN’er til at se engelsk tv i udlandet i 2023
 • ExpressVPN – Ultrahurtige hastigheder, der lader dig se engelsk tv uden forsinkelser
 • CyberGhost – Streamingoptimerede servere til at se engelsk tv
 • Private Internet Access – Stort servernetværk til at se engelsk tv, uanset hvor du er
 • NordVPN – NordLynx giver nem adgang til engelsk tv og indhold i UHD
 • Surfshark – effektive servere til at omgå irriterende geoblokeringer
 • Ofte stillede spørgsmål om at se engelsk tv fra udlandet
 • Begynd at se engelsk tv nu

Det er super frustrerende, når man ikke kan se britiske tv-serier som TopGear og EastEnders i udlandet. Uanset om du tager til Spanien på ferie eller til USA, er engelsk tv ikke tilgængeligt i de fleste lande. Heldigvis er der en nem løsning, der giver dig mulighed for at se engelsk tv uden for Storbritannien.

Den nemmeste måde at se engelsk tv fra udlandet, er ved at bruge en VPN. Det er en simpel app, der får det til at se ud som om, at du surfer på internettet fra et andet sted, end der hvor du faktisk er. Hvis du f.eks. ønsker at se engelsk tv, vil VPN’en ændre din virtuelle placering til Storbritannien, så du kan tilgå britiske streamingsider uden for den pågældende region.

Efter at have testet over 30 VPN’er, er min favorit til at se engelsk tv i udlandet ExpressVPN. Den kan fjerne blokeringen fra masser af britiske streamingplatforme, herunder BBC iPlayer, ITV og UKTV Play. Den har også hurtige hastigheder, så du kan se serier i Ultra HD. Du kan endda teste alt det, som ExpressVPN tilbyder, risikofrit, da VPN’en leveres med en returret på 30 dage. Hvis du ikke kan lide den, kan du få fuld refundering.

Hurtig vejledning:Sådan ser du engelsk tv i udlandet med tre nemme trin

 1. Download en VPN. Jeg anbefaler ExpressVPN, fordi den pålideligt fjerner blokeringen fra masser af britiske streamingplatforme. Desuden tilbyder de hastigheder, der er mere end hurtige nok til at se serier i UHD-kvalitet.
 2. Vælg en britisk server. Vælg en placering i Storbritannien i VPN-appen. Britiske tv-sider er kun tilgængelige i Storbritannien, så du skal bruge en engelsk server for at få adgang til dem.
 3. Begynd at se engelsk tv! Log ind på din foretrukne platform, og nyd britiske tv-serier, uanset hvor du er!

Derfor skal man bruge en VPN til at se engelsk tv i udlandet

Masser af britiske tv-sider som BBC iPlayer, NOW TV og ITV blokerer udenlandske besøgende fra at se serier. Dette skyldes de regionale licens- og ophavsretsaftaler. Platformene tjekker besøgendes IP-adresser og blokerer dem, der ikke er britiske for at efterleve disse restriktioner.

En VPN fjerner blokeringen fra britiske tv-platforme ved at give dig en britisk IP-adresse, uanset hvor du i virkeligheden befinder dig. Den omdirigerer din internettrafik via en britisk server, som erstatter din rigtige IP-adresse med en britisk. Som følge heraf vil engelske streamingsider se din britiske IP-adresse og tro, at du er i landet, hvilket giver dig adgang til din konto, når du rejser uden for Storbritannien.

Prøv den bedste VPN til tv i Storbritannien

Bedste VPN’er til at se engelsk tv i udlandet i 2023

1. ExpressVPN – Ultrahurtige hastigheder, der lader dig se engelsk tv uden forsinkelser

Small assortment of technological devices compatible with ExpressVPN.

Testet marts 2023 Prøv risikofrit i 30 dage

 • Lynhurtige hastigheder
 • 3.000 servere i 94 lande, herunder flere hundrede i Storbritannien
 • 5 samtidige enhedsforbindelser
 • Kan fjerne blokeringen fra: UKTV Play, Netflix UK (samt Netflix USA og andre biblioteker), BBC iPlayer, ITV, NOW TV, Disney+, HBO Max, DR TV og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og flere
 • Apps på dansk

ExpressVPN’s lynhurtige hastigheder sikrer en streamingoplevelse uden buffering. Da jeg testede hastighederne på fem britiske servere, var min downloadhastighed i gennemsnit 47,8 Mbps. Det er mere end nok til Ultra HD-streaming, som kun kræver 25 Mbps. Derfor kan du se engelsk tv uden forsinkelse eller lange indlæsningstider.

VPN’ens globale servernetværk omfatter flere hundrede servere i Storbritannien, hvilket giver dig masser af steder, som du kan bruge til at fjerne blokeringen fra engelsk tv. Med alle de fem servere, jeg testede, fik jeg adgang til BBC iPlayer, ITV og Sky Go uden problemer. Alt jeg skulle gøre var at oprette forbindelse til en server, logge ind på streamingplatformene og bruge dem som jeg plejer.

Graphic showing ExpressVPn with BBC iPlayer

Med ExpressVPN’s MediaStreamer-funktion kan du se engelsk tv på enheder, der ikke understøtter VPN-apps. Dette omfatter spillekonsoller som PlayStation og Xbox. Jeg kunne fjerne blokeringen fra BBC iPlayer på min PlayStation på knap tre minutter og se Peaky Blinders i lange perioder uden afbrydelser. Jeg skulle bare kopiere den særlige DNS-kode fra min kontos kontrolpanel til min konsols netværksindstillinger for at konfigurere den.

ExpressVPN’s ulempe er, at deres pris er i den dyre ende. Det billigste abonnement koster €6,39/måned. Men der er ofte nogle fremragende tilbud – du kan spare op til 49% på dit abonnement lige nu.

Alle deres abonnementer inkluderer returret, så hvis du ikke er tilfreds, har du op til 30 dage til at kræve en refusion. Jeg testede selv denne politik, og jeg kan bekræfte, at den ægte. Alt jeg skulle gøre var at kontakte kundesupport via 24/7-livechat for at opsige mit abonnement og fortælle dem, at det ikke var det rigtige for mig. Efter to hverdage fik jeg mine penge tilbage. Processen var virkelig ligetil og hurtig. Bemærk, at ExpressVPN’s chatsystem er drevet af en automatisk oversætter, hvilket betyder, at du kan chatte med kundeserviceagenter på et hvilket som helst sprog, herunder dansk.

2. CyberGhost – Streamingoptimerede servere til at se engelsk tv

 • 9.170 servere i 91 lande, herunder streamingoptimerede servere i Storbritannien
 • Lynhurtige hastigheder
 • 7 samtidige enhedsforbindelser
 • Kan fjerne blokeringen fra: UKTV Play, Netflix UK (UK og flere kataloger), BBC iPlayer, ITV, NOW TV, Disney+ US, HBO Max, Amazon Prime (UK og flere biblioteker) og flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og flere

CyberGhosts massive servernetværk omfatter optimerede streamingservere i Storbritannien. Disse servere er designet til at omgå geoblokeringer på hjemmesider som BBC iPlayer, Netflix UK og ITV. Jeg testede de britiske streamingservere på disse hjemmesider og fjernede blokeringen fra dem med lethed. For at finde den server, jeg ville have, skulle jeg bare skrive streaminghjemmesiden i søgebjælken på fanen “Til streaming”. Du kan også bare søge efter “UK” (Storbritannien), så vil alle streamingservere fra landet vil poppe op.

Graphic showing CG streaming servers

Du vil ikke opleve nogen forsinkelse, når du ser engelsk tv, da deres hastigheder er virkelig hurtige. Da jeg testede fire af deres britiske servere, gik min downloadhastighed aldrig under 45 Mbps. Jeg så serier i Ultra HD og oplevede slet ingen buffering.

CyberGhost tilbyder også en smart DNS-funktion. Du kan bruge dette til at tilgå britiske streamingapps på enheder, der ikke understøtter VPN’er, herunder spillekonsoller og smart-tv. I lighed med ExpressVPN’s MediaStreamer skulle jeg bare kopiere DNS-koden til min PlayStations netværksindstillinger, og på fire minutter havde jeg det hele klar til at streame Netflix UK.

Du skal bare være opmærksom, hvis du vælger et CyberGhost-abonnement, da deres kortsigtede abonnement er ret dyrt. Derudover leveres det med en forkortet returret. Hvis det er muligt, anbefaler jeg at vælge et langsigtet abonnement – du kan få et for kun €2,11/måned.

Abonnementet leveres også med en generøs returret på 45 dage, som lader dig teste CyberGhost med britiske tv-kanaler gratis. Efter at have brugt det i 45 dage, kontaktede jeg deres 24/7-livechat for at kræve en refusion, hvilket var problemfrit. Jeg fortalte agenten, hvorfor jeg ønskede at opsige abonnementet, agenten godkendte min anmodning, og jeg fik mine penge tilbage på kun tre dage.

3. Private Internet Access – Stort servernetværk til at se engelsk tv, uanset hvor du er

 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • 29.650 servere, hvoraf 3 er i Storbritannien
 • Smart DNS-funktion
 • Kan fjerne blokeringen fra: UKTV Play, Netflix UK, BBC iPlayer, ITV, NOW TV, Disney+, HBO Max og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og flere
 • Apps på dansk

PIA’s globale servernetværk omfatter 3 britiske servere (flere er optimeret til streaming).Da jeg testede fire af deres britiske servere, fjernede jeg blokeringen fra BBC iPlayer, ITV og Netflix UK på under 20 sekunder med et par klik. På den måde kan du holde dig opdateret med alle dine foretrukne britiske serier (og se dem i den højeste kvalitet), når du rejser uden for Storbritannien.

A screenshot showing that I unblocked ITV with PIA's London streaming server and watched The Chase

Takket være PIA’s hurtige hastigheder er det muligt at streame engelsk tv med en problemfri og pålidelig stream. Mine downloadhastigheder gik aldrig under 44,7 Mbps på tværs af de fire britiske servere, jeg testede, mens jeg så The Chase. Jeg oplevede ingen forsinkelse overhovedet. Da du kun behøver 25 Mbps til Ultra HD-streaming, kan du nyde at se engelsk tv i timevis.

PIA’s mindre ulempe er, at deres app ikke er den nemmeste for begyndere, da den har masser af tilpasningsmuligheder. Heldigvis er alle de primære indstillingerne forudkonfigureret, så du ikke behøver at bekymre dig om at konfigurere den – det er allerede gjort for dig.

Du kan få et langsigtet abonnement for kun €1,92/måned, hvilket er ret overkommeligt. De tilbyder også et abonnement på én måned, hvis du ønsker at bruge den i en kortere periode, mens du rejser uden for Storbritannien. Uanset hvilket abonnement du vælger, har de alle de samme funktioner.

Abonnementerne har også af en returret på 30 dage, så du kan prøve PIA helt gratis i 30 dage. For at se, om garantien var troværdig, kontaktede jeg en kundesupportrepræsentant via 24/7-livechatten. Jeg angav årsagen til min anmodning, og efter fire hverdage blev jeg refunderet fuldt ud.

4. NordVPN – NordLynx giver nem adgang til engelsk tv og indhold i UHD

 • 5.552 servere i 60 lande giver dig adgang til tonsvis af geoblokerede hjemmesider, apps og spil
 • De bedste sikkerhedsfunktioner og en revideret nul-logningspolitik sikrer din onlinebeskyttelse
 • 6 samtidige enhedsforbindelser
 • Fungerer med: Netflix, Disney+, HBO Max, BBC iPlayer, Hulu og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, browsere, routere og flere

NordVPN er en god VPN, uanset om du ønsker at streame eller holde din onlineaktivitet privat. Det der gør, at VPN’en skiller sig ud for mig er, at den tilbyder serverkategorier, der er dedikerede til specifikke aktiviteter, hvilket gør den nem at bruge. Virksomheden har også udviklet deres egen sikre protokol (NordLynx), der tilbyder imponerende hastigheder til aktiviteter med høj båndbredde (som streaming eller torrenting) uden at kompromittere din onlinesikkerhed.

VPN’en tilbyder ikke streamingservere, men du kan vælge mellem P2P- eller VPN-dobbeltservere til henholdsvis sikker torrenting eller ekstra sikkerhed. Alle servere er organiseret efter land, og jeg så under mine tests, ved hjælp af de almindelige servere, at VPN’en fungerede virkelig godt til at fjerne blokeringen af de mest populære streamingsider. Mine streams blev altid indlæst hurtigt, og jeg stødte ikke på problemer med at buffering, mens jeg streamede indhold.

NordVPN er også et godt valg til at omgå netværksbegrænsninger. Deres sløringsservere er designet til at fungere i lande, hvor VPN-tjenester er begrænsede, som Kina og Rusland. Disse servere er også nyttige, hvis du forsøger at tilgå blokerede hjemmesider på grund af netværksfirewalls, f.eks. på skolen eller arbejdet.

VPN’en tilbyder også mange andre unikke sikkerhedsfunktioner. Threat Protection beskytter mod trackere, malware og inficerede hjemmesider samt blokerer annoncer. Selvom den ikke blokerede YouTube-annoncer, blokerede den annoncer i spillene på min Android-enhed og i pop op-vinduer i min browser. En anden god funktion er deres Onion-servere, som giver dig mulighed for at oprette direkte forbindelse til Tor-netværket for ekstra sikkerhed. En kombination af disse servere med deres indbyggede brudbeskyttelse og kill switch holder din aktivitet privat til enhver tid.

Mit største problem var, at det nogle gange tog lang tid for NordVPN at oprette forbindelse til en server. På et tidspunkt var jeg nødt til at tvangslukke appen og prøve igen. Men i sidste ende fik jeg altid oprettet forbindelse, så det var ikke et stort problem, bare en smule irriterende.

NordVPN tilbyder gode priser med abonnementer fra €3,49/måned. Du kan også få en dedikeret IP til en ekstra pris, hvilket er praktisk, hvis du forsøger at omgå IP-blokeringer, der normalt indføres på streamingsider.

De tilbyder også en fuld returret på 30 dage på alle abonnementer, så du kan frit prøve NordVPN uden nogen økonomisk risiko. Jeg anmodede om mine penge tilbage gennem 24/7-livechatten efter at have brugt det i næsten en måned, og løftet blev overholdt. Det tog kun et par dage at få en fuld refundering.

5. Surfshark – effektive servere til at omgå irriterende geoblokeringer

 • 3.200 hurtige servere i 100 lande for at give hurtig adgang til dine foretrukne hjemmesider
 • Brugervenlige apps til alle brugerniveauer
 • Ubegrænset samtidige enhedsforbindelser
 • Fungerer med: Netflix, Disney+, HBO Max, BBC iPlayer, Hulu og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, browsere, routere og flere

Surfshark har 3.200 servere i 100 lande, og de tilbyder konsekvent hurtige hastigheder uanset afstanden. Under min test gav lokale servere mig næsten de samme resultater som min basishastighed. Jeg kunne streame, torrente og spille spil uden afbrydelser eller forsinkelse. Det acceptable hastighedsfald er omkring 20 %, og med Surfshark kan du forvente mindre selv på fjerntliggende servere.

Når det kommer til sikkerhed, tilbyder VPN’en branchestandard AES 256-bit-kryptering, som er den stærkeste tilgængelige. For at sikre, at din trafik forbliver krypteret til enhver tid, har VPN’en en kill switch på alle apps, som du kan aktivere fra menuen Indstillinger med ét klik. Jeg testede dette ved løbende at forbinde til servere. Mit internet var slukket i de små perioder mellem hver serverskift, så min IP-adresse blev aldrig afsløret eller opdaget af streamingsiderne.

Surfshark fungerer også med meget restriktive netværk og i lande som Kina. VPN’en leveres med særlige funktioner, der slører din VPN-forbindelse, såsom camouflage og NoBorders. For endnu et lag af sikkerhed kan du også bruge MultiHop, som fordobler din kryptering.

Deres app er virkelig intuitiv og pænt organiseret, så du vil ikke have problemer med at bruge den, selvom du er en VPN-nybegynder. Der er en knap til hurtigforbindelse, som vælger den hurtigste lokale eller den nærmeste udenlandske server for at give dig optimale hastigheder. Men du kan vælge en bestemt lokation fra serverlisten, hvis du ønsker det. Jeg kunne godt lide, at VPN’en også giver dig mulighed for at favorisere dine mest brugte steder for nem adgang næste gang.

Det eneste, jeg ikke kan lide ved Surfshark, er, at den er baseret i Holland, som er en del af efterretningsalliancen 14 Eyes. Men de har en nul-logningspolitik, hvilket betyder, at de ikke indsamler eller gemmer dine data og browsingaktivitet. Alle deres servere kører også kun på RAM, så dine oplysninger fjernes fra dem efter hver genstart. Det betyder, at de ikke kan dele noget med tredjeparter, selvom de anmoder om det.

Du kan få et langsigtet Surfshark-abonnement for kun €2,30/måned. Jeg anbefaler også at vælge Surfshark One-pakken, som koster meget lidt ekstra. Med den får du et antivirusprogram, Search (en privat søgemaskine) og Alert (en funktion, der giver dig besked i tilfælde af et brud på dine personlige oplysninger).

Alle abonnementer er dækket af en fuld returret på 30 dage. Hvis tjenesten ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt få en refundering. Jeg testede dette ved at kontakte support via 24/7-livechatten. Efter en kort samtale med en agent fik jeg alle mine penge tilbage efter kun fire dage.

6. IPVanish – Et ubegrænset antal forbindelser, så du kan se engelsk tv på alle dine enheder

 • Ubegrænset antal samtidige enhedsforbindelser
 • 2.200 servere, hvoraf 4 er i Storbritannien
 • Pålidelige hastigheder
 • Kan fjerne blokeringen fra: UKTV Play, Netflix UK, BBC iPlayer, ITV, NOW TV, Disney+, HBO Max og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og flere

IPVanish giver dig mulighed for at forbinde et vilkårligt antal enheder på samme tid. Under mine tests tilsluttede jeg min MacBook Pro, smartphone, Android-tablet og Windows-computer til den samme britiske server for at se Top Gear. Streamingkvaliteten var konsekvent god, og hver enhed kørte problemfrit hele tiden. På den måde kan du se engelsk tv på alle dine enheder uden problemer.

Jeg fandt ud af, at deres hastigheder var hurtige og pålidelige, da jeg så engelsk tv. Ikke en eneste gang oplevede jeg nogen forsinkelse. Under mine hastighedstests testede jeg tre britiske servere og registrerede en gennemsnitlig downloadhastighed på 39,4 Mbps. Da du kun behøver 5 Mbps til HD-streaming, kan du se alle dine foretrukne britiske serier uden at sidde fast på indlæsningsskærme.

IPVanish’ ulempe er, at du ikke kan bruge kryptovalutaer til at foretage betalinger. Men du kan betale med kreditkort, online gavekort og PayPal i stedet, så der stadig er masser af muligheder. Da jeg kiggede på deres abonnementer, fandt jeg ud af, at det langsigtede abonnement var det billigste til $2,49/måned. Du kan også tilføje krypteret cloudlagring mod et lille ekstra gebyr.

Du kan også teste IPVanish gratis, da tjenesten leveres med en returret på 30 dage. Det jeg kunne lide ved det var, at du ikke behøver at kontakte kundesupport for at få en refusion, da alt kan gøres ved at logge ind på din konto. Efter to klik og tre hverdage fik jeg alle mine penge tilbage. Der var ikke noget besvær i processen. Hvis du har brug for at komme i kontakt med kundesupport, kan du chatte med medarbejderne på dansk, takket være en automatisk oversætter, der er indbygget i deres system.

7. PrivateVPN – Intuitiv app, der gør det nemt at fjerne blokeringen fra engelsk tv

 • Intuitiv og brugervenlig app
 • 200 servere i 63 lande
 • 10 samtidige enhedsforbindelser
 • Kan fjerne blokeringen fra: UK TV Play, Netflix UK, BBC iPlayer, ITV, NOW TV, Disney+, HBO Max og mange flere
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, routere, Apple TV og flere

PrivateVPN’s lette app gør det nemt at få en britisk IP-adresse til engelsk tv. Det tog mig kun 30 sekunder at installere og oprette forbindelse til en britisk server på min MacBook Pro. Så snart jeg havde installeret den, skulle jeg bare søge efter en britisk server, klikke på knappen Forbind og se mine foretrukne britiske tv-sider, som jeg normalt ville.

Det er også nemt at fjerne blokeringen fra engelsk tv, uanset hvor du er, da PrivateVPN har sin egen protokol, der hedder StealthVPN. Denne protokol gør det sværere at registrere din rigtige placering og identitet, da den krypterer din VPN-trafik for at få det til at se ud som om, at du bruger en forbindelse, der ikke kommer fra en VPN. Desuden kan den bruges til at omgå firewalls fra steder som Kina. Da jeg testede tre britiske servere, fik jeg adgang til BBC iPlayer og ITV uden problemer.

En mindre ulempe med PrivateVPN er, at deres servernetværk er ganske lille i forhold til andre VPN’er som CyberGhost eller PIA. Jeg troede, det ville føre til langsomme og overfyldte servere, men jeg oplevede ikke nogen buffering, da jeg så engelsk tv.

Deres billigste abonnement starter fra €2,08/måned, så det er virkelig overkommeligt. Det er bedst, at du vælger det længste, for det er betydeligt billigere.

Ved at benytte dig af returretten på 30 dage kan du prøve PrivateVPN med engelsk tv gratis. For at teste, om refusionsprocessen var troværdig, kontaktede jeg kundesupport via 24/7-livechat og bad dem om at opsige mit abonnement. Efter at have besvaret et spørgsmål om min oplevelse, gik de videre med min anmodning, og jeg fik mine penge tilbage ved udgangen af ugen.

Ofte stillede spørgsmål om at se engelsk tv fra udlandet

Kan jeg se engelsk tv uden tv-licens?

Det kan du, men det afhænger af kanalen eller platformen. Du kan kun se britisk on-demand-tv (på ITV, NOW TV, Sky Go, All 4 og andre) uden tv-licens, med undtagelse af BBC iPlayer. For iPlayer skal du have en tv-licens til alt indholdet, herunder on-demand-programmer og -film. Men du kan ikke tilgå nogen britiske tv-platforme, mens du rejser uden for Storbritannien, selvom du har betalt for et abonnement. Dette skyldes de geo-begrænsninger, som udbydere pålægger deres indhold. For at se dine foretrukne britiske serier on-demand fra udlandet skal du bruge en VPN, der pålideligt kan omgå disse geo-restriktioner.

Hvis du på den anden side ønsker at se eller optage liveindhold fra disse britiske tjenester (enten på tv eller online), eller downloade BBC-indhold, skal du have en tv-licens. Ellers vil du bryde loven, hvilket kan føre til en stor bøde. Bemærk, at liveindhold også er geobegrænset, så du skal også bruge en VPN for at tilgå dét, hvis du rejser uden for Storbritannien.

Brug af en VPN er lovligt i de fleste lande, herunder Danmark, så hvis du er berettiget til at se engelsk tv i Storbritannien, bør der ikke være nogen problemer. Du skal bare være forsigtig i lande, hvor VPN-tjenester er begrænsede eller forbudt, såsom Rusland, Kina og Hviderusland.

Er det muligt at se BBC iPlayer gratis?

Ja, folk i Storbritannien kan se BBC iPlayer gratis ved at tilmelde sig. Bemærk dog, at du skal have en tv-licens til alt BBC-indhold – live, on-demand eller genudsendelser. Derudover skal du bruge en e-mailadresse og et britisk postnummer for at tilmelde dig iPlayer.

Platformen blokerer dog udenlandske besøgende, hvilket betyder, at du skal bruge en VPN med britiske servere til at se BBC iPlayer, hvis du rejser i udlandet. Den omdirigerer din internettrafik via en britisk server, så det ser ud som om at du er i lavet. Dette er virkelig praktisk, når du rejser eller midlertidigt flytter uden for Storbritannien.

Hvordan kan jeg se tv, BritBox og Freeview i udlandet?

Du kan se NOW TV, BritBox og Freeview i udlandet ved at bruge en VPN til at ændre din virtuelle placering. Dette skyldes, at disse streamingsplatforme er geobegrænsede, hvilket betyder, at de blokerer besøgende uden for Storbritannien. BritBox er dog også tilgængelig i USA, Canada, Australien, Sydafrika og nogle nordiske lande, herunder Danmark.

Hvis du bor eller rejser uden for deres licenserede regioner, vil du ikke kunne se nogen af disse britiske platforme (medmindre du opretter forbindelse til en VPN-server). Bemærk, at du skal bruge en engelsk adresse fra enten Storbritannien, Kanaløerne eller Isle of Man for at tilmelde dig NOW TV.

På hvilke enheder kan jeg fjerne blokeringen af britiske tv-platforme?

Du kan fjerne blokeringen fra britiske tv-platforme på mange forskellige enheder og operativsystemer med en VPN. Disse omfatter de mest populære pc’er (Windows og macOS) og smartphones (iOS og Android). Derudover skal du kigge efter en VPN, der også tilbyder en smart DNS-funktion for mere kompatibilitet – alle VPN’er på denne liste har en. Med den kan du nemt se engelsk tv på enheder, der ikke understøtter VPN-apps, som smart-tv og streamingbokse (som Amazon Fire TV og Apple TV), spillekonsoller (PS4/PS5, Xbox) og andre streamingenheder, der giver dig mulighed for at redigere netværksindstillinger.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har adgang til engelsk tv med en VPN?

Hvis dette sker, kan du enten prøve en anden server eller en helt anden VPN. Selv hvis du bruger en VPN, der har vist sig at fungere med engelsk tv, kan du nogle gange støde på en fejlmeddelelse, når du forsøger at se en serie. Det sker normalt, fordi den streamingplatform, du bruger, har blokeret IP-adressen på din server. Den bedste ting at gøre i dette tilfælde er at bede din VPN om en liste over servere, der fungerer med din streamingside. Men andre enkle løsninger, der nogle gange virker, er at prøve en anden browser, rydde dine cookies og cache, eller bruge inkognitotilstand.

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se tv i Storbritannien?

Det er muligt, men jeg fraråder det. Et bedre alternativ er at bruge en billig betalt VPN, der leveres med en returret. Et stort problem med gratis VPN’er er, at de har meget mindre servernetværk, hvilket resulterer i overbelastning, og dermed langsommere hastigheder. Derudover mangler de fleste af dem britiske servere, hvilket betyder, at du ikke engang kan bruge dem til at få adgang til britiske tv-platforme.

Et andet problem er begrænsningerne ved gratis VPN’er, såsom datagrænser og hastighedsbegrænsninger. Da ubegrænset data og hurtige hastigheder er afgørende for streaming, vil du ikke kunne streame engelsk tv i lang tid. Derudover indsamler mange gratis VPN’er brugerdata og sælge dem til annoncører, som målretter dig med uønskede annoncer. Kort sagt: gratis VPN’er er meget uegnede til at se engelsk tv og kommer med unødvendige risici.

Begynd at se engelsk tv nu

Du bør ikke gå glip af at se engelsk tv, når du rejser uden for Storbritannien. Der er dog en nem løsning – en VPN af høj kvalitet kan tilgå britiske tv-hjemmesider, uanset hvor du er. Dette omfatter streamingplatforme som BBC iPlayer, Netflix UK, NOW TV, ITV og Sky Go.

Den bedste VPN til at se engelsk tv i udlandet er ExpressVPN, fordi tjenesten har pålidelige britiske servere og lynhurtige hastigheder til streaming i Ultra HD. Du kan også prøve ExpressVPN risikofrit, da de har en returret på 30 dage. Du kan nemt kræve en refundering, hvis det ikke er den rigtige for dig.

Alt i alt er de bedste VPN-tjenester til at se tv i Storbritannien…

Dine data er synlige for de hjemmesider, du besøger!

Din IP-adresse:

Din placering:

Din internetudbyder:

Oplysningerne ovenfor kan bruges til at spore dig, målrette reklamer mod dig og spore det, du laver online.

VPN’er kan hjælpe dig med at skjule disse oplysninger fra hjemmesider, så du altid er beskyttet. Vi anbefaler ExpressVPN — #1 VPN ud af over 350 udbydere, som vi har testet.De har kryptering i militærkvalitet, og databeskyttelsesfunktioner, som sikrer dig ddigitale sikkerhed – lige nu tilbyder 49% rabat.

Se mere information relateret til dette emne her: se udenlandsk tv i danmark

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 5 Sådan ser du engelsk tv i udlandet i 2023 med tre trin leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *