Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 49 Altibox • Al din underholdning samlet ét sted

[Top] 49 Altibox • Al din underholdning samlet ét sted

Du ser emneartiklen [Top] 49 Altibox • Al din underholdning samlet ét sted, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

\”Hva’ Sker Der Dansker\” Fuldt Show | 2016 Tour
\”Hva’ Sker Der Dansker\” Fuldt Show | 2016 Tour

Fiber Premium

Løsningen med alt inklusiv

Fiber Premium giver dig den mest komplette løsning med bl.a. en wi-fi-router fra Altibox, samt telefonisk support.

  • Gratis oprettelse
  • Inkl. wi-fi-router
  • Inkl. telefonsupport

premium_ny3

Fiber Light

Fibernet til den laveste pris

Med Fiber Light får du samme gode fiberforbindelse, men til dig, som ønsker at benytte eget wi-fi-udstyr og ikke har behov for telefonisk support.

  • Gratis oprettelse
  • Benyt egen router
  • Billigste pris på fibernet

light_ny
Hvem-er-Altibox-nemt-internet-fibernet-tv-mobil

Hvem er Altibox

Altibox har siden 2002 leveret internet, TV og telefoni. I dag har vi over 875.000 kunder i Norden og har planer om at nå ud til endnu flere.

streaming

Streamingtjenester tilgængelige hos Altibox

Som kunde hos Altibox kan du få adgang til en masse streamingtjenester, som er blandt danskernes favoritter. Få blandt andet adgang til Viaplay, Netflix, TV 2 PLAY FAVORIT + SPORT, HBO Max, C More, National Geographic Now.

Det betyder, at du nu kan streame de bedste danske og udenlandske tv-programmer, film og serier.

Nogle streamingtjenester følger med vores tv-pakker og andre kan tilkøbes separat.

Black Adam
Iboks-lige-på-med-let-skygge

En helt igennem suveræn tv- og medieboks

Vores kombinerede tv- og medieboks, også kaldet Ibox, er til dig, som ønsker en stilren og smart tv-boks, som er noget ud over det sædvanlige! Den er fyldt med de nyeste standarder indenfor lyd og billede, som fx 4K, HDR og Dolby Digital og Dolby Atmos.

Placer din Ibox eller tag den med hvor som helst. Se TV, som du kender det, tilgå streaming fra alle de bedste tjenester eller hent alle dine yndlingsapps til boksen.

Par ser TV
altibox-app-android-ios-smart-tv-streaming

Hent vores app og se TV på alle dine enheder

Med vores tv-app kan du se tv på alle dine smart-enheder – og har du brug for en ekstra tv-boks i hjemmet, campingvognen eller sommerhuset kan den også klare det. Tv-app’en fungerer både til Apple TV og Chromecast. Og med et login kan 5 enheder være tilkoblet.

Tv-app’en følger gratis med ved bestilling af en tv-pakke.

Hent app’en i Google Play eller App Store.

Få-Google-nest-hos-Altibox

Google Nest Wifi – suveræn trådløs dækning

Altibox samarbejder med Google, hvilket gør det muligt for vores kunder at tilkøbe deres smarte Google wifi-system.

Med Google Nest Wifi får du et smart wifi-system med flere wifi-punkter, som sikrer din bolig et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum og på alle dine enheder.

Hvordan skifter jeg internetudbyder?

Vi ser frem til at få dig som kunde. Altibox har gjort det nemt for dig at opsige dit eksisterende internetabonnement via mail ved at udfylde en formular. Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 300 600. De sidder klar alle hverdage mellem 8.30 – 18.00.

Call center1
Call center2

Altibox – internet, streaming, TV og mobil

Altibox tilbyder fibernet, tv-pakker, streamingtjenester og mobilabonnementer til alle behov.

Nu er det slut med at skifte rundt mellem forskellige devices og tv-boks alt efter, om du vil streame eller se dine tv-kanaler. Med vores tv- og medieboks, også kaldet Ibox, får du det hele samlet ét sted! Se tv som du plejer eller hent din favorit streamingtjeneste ned på boksen direkte fra Google Play. Se tv eller stream fra hvor som helst via vores web-tv.

Ibox er en del af din pakke, når du bestiller tv og streaming hos os. Læs meget mere omkring vores smarte tv- og medieboks og alle de fede funktioner.

Når du bestiller fibernet fra Altibox, får du også en wi-fi-router med. Ønsker du at tilkøbe én eller flere Google Nest wifi-routere har du mulighed for det her. Er du i tvivl om din hastighed, så tjek den her med vores hastighedstest.

Husk at du hos Altibox også kan sørge for den bedste beskyttelse på internettet til alle husstandens enheder med Chili Security – antivirus.

Har du brug for et nyt mobilabonnement? Så klik og find den mobilpakke, som passer til dit behov.

Altibox tilbyder også medarbejderbredbånd, som er en samlet løsning for alle dine medarbejdere i vores forsyningsområde, der har et behov eller ønske om at kunne arbejde hjemmefra.

Generelt om Altibox

Hvem er Altibox?

Hvem er Altibox?

Altibox er en norskejet virksomhed, som er ejet af energikoncernen Lyse AS. Altibox leverer i dag fibernet til over 875.000 husstande i Norge og Danmark. Altibox tilbyder også tv-pakker og underholdningstjenester, samt mobilabonnementer.

Hvem leverer Altibox?

Hvem leverer Altibox?

Altibox samarbejder om levering af fibernet med følgende lokale elselskaber: GEV, MES, TME, Fiber Backbone, Jysk Energi, Energi Ikast, Nord Energi, Syd Energi, RAH , Gobal Connect og Eniig.

Hvad koster Altibox internet?

Hvad koster Altibox internet?

Hos Altibox kan du få fiberforbindelser i alle prisklasser – lige nu helt ned til 134 kr./md. Klik her og se priser på alle de internethastigheder, vi tilbyder.

Hvad koster Altibox TV?

Hvad koster Altibox TV?

Hos Altibox kan du vælge imellem tre tv-pakker. Lige nu kan du få TV fra Altibox fra kun 99,-. klik her og se alle priser og indhold.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/se-udenlandsk-tv-i-danmark-0ivtzbvl

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 49 Altibox • Al din underholdning samlet ét sted leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *