Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 46 Dansk stjerne har barn med sin ven: Det her rystede os

[Top] 46 Dansk stjerne har barn med sin ven: Det her rystede os

Du ser emneartiklen [Top] 46 Dansk stjerne har barn med sin ven: Det her rystede os, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

The price of shame | Monica Lewinsky
The price of shame | Monica Lewinsky

Dansk stjerne har barn med sin ven: Det her rystede os

Skuespilleren Sofie Torps vej til at blive mor har ikke været som de flestes. Den første tid var ikke nem. Men nu føler hun selv, at hun lever det gode liv.

Stort hus, to biler og en succesrig mand, der elsker hende. Sådan ser livet ud for Katrine i komedien “Lykkelige omstændigheder”, der netop har fået biografpremiere.

På overfladen har hun det perfekte liv, men Katrines store drøm – at blive mor – er det ikke lykkedes hende at indfri.

Så hun beslutter sig for at gøre noget drastisk – og en kende kontroversielt. Hun vil købe sin søsters ufødte barn.

Helt så vildt var det ikke, da Sofie Torp, der spiller Katrine, i 2019 blev mor til Olga. Men hun kan godt genkende følelsen af at ville have et barn, selv om udsigterne til det ikke var særligt gode.

For skuespilleren var – og er også i dag – single.

Og selv om hun var aktiv på datingappen Tinder, var det ikke lykkedes hende at finde en mand at stifte familie med.

– Jeg var egentlig slet ikke på jagt efter en kæreste. Når jeg var på date, tænkte jeg bare: “Kan du være far til mit barn?”. Det var totalt uromantisk, siger Sofie Torp og fortsætter:

– Det var uoverskueligt for mig, at jeg skulle finde én person, der skulle være hele pakken: kæreste, ven og far.

Hun var med egne ord låst fast.

Men så opstod idéen om at få et barn med vennen Sargun Oshana, der er direktør for Blaagaard Teater i København.

– Jeg kan i dag ikke genkalde mig følelsen af at være skruk. Men det må jeg jo virkelig have været, siden jeg i en alder af 27 laver et barn med min ven, siger Sofie Torp.

Allerede inden datteren kom til verden, var folk omkring dem forbløffede og lidt skeptiske, husker hun.

De spurgte ind til, om de to havde aftalt en såkaldt syv-syvordning, hvor barnet flytter mellem forældrene en gang om ugen. De ville også vide, hvordan højtiderne skulle fordeles.

– Det rystede os lidt, siger Sofie Torp og fortsætter:

– Det var, som om vi skulle have alle svarene klar, fordi vi skulle have et barn i den konstellation. Det havde vi ikke.

I det hele taget har de to venner fundet løsningerne hen ad vejen.

– Vi snakker hele tiden om, hvordan vi skal indrette os. Det er vi nødt til, fordi vi ikke er et par, siger den 32-årige skuespiller og fortsætter:

– Vi har ikke nogen forbilleder af efterligne. Men det er på en måde også godt, fordi det sætter os fri til at indrette os, som vi selv vil.

Det betyder blandt andet, at de ikke har Olga i faste uger. Når Sofie Torp i en periode er i udlandet for at indspille film, bor datteren således hos sin far.

Den fleksibilitet er en gave, fortæller skuespilleren.

Hun kan være fuldkomment til stede uden dårlig samvittighed, både når hun arbejder, og når hun er hjemme med Olga.

– Jeg troede, at når man blev mor, så skulle man ofre sig selv og karrieren. Men sådan er det slet ikke. Tværtimod. Moderskabet har bare gjort, at jeg har stillet skarpt på, hvad der er vigtigt for mig, forklarer Sofie Torp og fortsætter:

– Uden at det skal lyde forkert, så føler jeg faktisk lige nu, at jeg fandeme har det gode liv.

Skuespilleren har da heller ikke noget at klage over. I hvert fald ikke når det handler om karrieren, som det går strygende med.

Ud over “Lykkelige omstændigheder” er hun aktuel i DR-serien “Carmen Curlers”, ligesom hun også har to store spillefilm på vej: Hella Joofs filmatisering af bestselleren “Meter i sekundet” og “Den grænseløse”, som er næste kapitel i historien om Afdeling Q.

At det går godt, har Sofie Torp også selv bemærket. Og hun gør, hvad hun kan for at nyde det.

– Som skuespiller er jeg jo vant til hele tiden at tænke på det næste job. Men jeg øver mig virkelig i bare at være glad, hvor jeg er, og ikke tænke for meget over fremtiden, siger hun og fortsætter:

– Det er jo egentlig også budskabet i “Lykkelige omstændigheder”. At man skal huske at værdsætte det liv, man står i, og de mennesker, man er sammen med.

Filmen er instrueret af Anders W. Berthelsen. Foruden Sofie Torp kan blandt andre Esben Smed og Roberta Reichhardt ses i bærende roller.

/ritzau/

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/her-og-nu-nyheder-uytnx329

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 46 Dansk stjerne har barn med sin ven: Det her rystede os leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *