Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 40 Andrea har sommerens nemmeste job

[Top] 40 Andrea har sommerens nemmeste job

Du ser emneartiklen [Top] 40 Andrea har sommerens nemmeste job, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Sådan tjener jeg 328.016 kr. om måneden og får løn fra 7 steder.
Sådan tjener jeg 328.016 kr. om måneden og får løn fra 7 steder.

Andrea har sommerens nemmeste job

Studerende fra Aalborg skal holde øje med, at græsset gror og bliver slået af en robot

Andrea Tram er født og opvokset i Aalborg. Hun læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet. Privatfoto

Andrea Tram er født og opvokset i Aalborg. Hun læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet. Privatfoto

AALBORG:”Danmarks letteste sommerjob – tjen 25.000 kr. på at se græsset gro”. Sådan lød overskriften på et sommerjob, som Husqvarna slog op. 22-årige Andrea Tram fra Aalborg trak det lange græsstrå og kan nu slappe af foran Hotel Nimb i Tivoli København, mens robotplæneklipperen holder græsset veltrimmet.

– Responsen har været overvældende. Et døgn efter vi havde opslået stillingen på vores Facebook-side, havde vi de første 300 ansøgninger. Opslaget endte med at blive delt næsten 1000 gange og fik 1500 likes, fortæller Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna Danmark. Han fik travlt, da der skulle vælges imellem 3000 ansøgere. Men da han mødte Andrea Tram var de ikke i tvivl.

– Da Husqvarna ringede for at tilbyde mig sommerjobbet, troede jeg ikke på det. Vil du ikke lige sige det igen, sagde jeg, fortæller Andrea Tram, der læser til civilingeniør i elektronik og it på Aalborg Universitet.

– Jeg er nok lidt en gadgetnørd. Jeg synes, at teknikken bag robotplæneklipperen er fascinerende. Så jeg håber, at jeg både kan få slappet af og lært lidt mere om robotteknologi i løbet af arbejdstiden, fortæller Andrea.

– Jeg studerer normalt de fleste af døgnets timer, så der er ikke plads til at tjene penge. Derfor har jeg brug for et sommerjob, men trænger også til at slappe af oven på eksamenerne. Med dette job er der af tid til at slappe af i stolen, for jeg behøver jo ikke bekymre mig om græsset, det klarer plæneklipperen.

Se mere information relateret til dette emne her: nemmeste job at få

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 40 Andrea har sommerens nemmeste job leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *