Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 39 Hvad koster tv og streaming med YouSee Play? Se også alternativer

[Top] 39 Hvad koster tv og streaming med YouSee Play? Se også alternativer

Du ser emneartiklen [Top] 39 Hvad koster tv og streaming med YouSee Play? Se også alternativer, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Đào Hào Tìm Dúi Khủng Và Cái Kết ✧ Suối Bản Tv
Đào Hào Tìm Dúi Khủng Và Cái Kết ✧ Suối Bản Tv

Hvad koster tv og streaming med YouSee Play? Se også alternativer

Mange danskere har gennem de seneste år droppet tv-pakken til fordel for streamingtjenester. I dag, hvor udvalget af indholdstjenester er vokset enormt, passer modellen med faste tv-pakker ikke danskerne nær så godt.

Det reagerer YouSee på med lanceringen af YouSee Play. Det er selskabets nye og eneste tilbud til dem, der ønsker adgang til streamingtjenester og tv-kanaler hos YouSee. Nu er det slut med tv-pakker, og i stedet køber man indhold med point.

Læs også: Guides til streamingtjenester og apps

YouSee Play – køb fleksibelt streaming og kanaler for point

Med YouSee Play har YouSee erstattet faste tv-kanaler med point, som du kan købe både tv-kanaler og streamingtjenester for.

Tv-kanaler har en værdi af 1-4 point (i gennemsnit 1 point), mens streamingtjenester har en værdi af 2-19 point (i gennemsnit 8 point). Med YouSee Play kan man købe fire forskellige abonnementer:

  • 10 point koster 299 kroner per måned (30 kroner per point)
  • 20 point koster 399 kroner per måned (20 kroner per point)
  • 30 point koster 499 kroner per måned (17 kroner per point)
  • 40 point koster 599 kroner per måned (15 kroner per point)

Der følger en række gratis kanaler med, som man ikke skal bruge point på at købe. Resten skal købes for det antal point, man har til rådighed.

Med YouSee Play er der gratis oprettelse, og det er også gratis at skifte indholdet af abonnementet. Du kan altid ændre indholdet af streamingtjenester og tv-kanaler for det antal point, du har til rådighed, men du låser hver streamingtjeneste eller kanal i 30 dage, når du først har valgt den. Derefter kan man skifte den ud igen.

Streamingtjenesterne og tv-kanalerne er tilgængelige via tv.yousee.dk via computer, YouSee Play-appen til smartphone og tablet, tv-boks, Chromecast, Apple TV og smart-tv.

Se aktuelle priser og tilbud på YouSee Play hos YouSee

Hvad koster streamingtjenester og tv-kanaler hos YouSee Play?

Herunder kan du se priserne på alle tv-kanaler og streamingtjenester hos YouSee Play per 26. september 2022:

Streamingtjenester: Kanaler: Inkluderet Underholdning Sport Nyheder Dokumentar Livsstil Børn Musik

Kan YouSee Play svare sig?

Kigger vi på den enkeltvise pris på en streamingtjeneste, er YouSee Play ikke billig. Jo større et abonnement du vælger, desto billigere er hvert point. I det mindste abonnement til 299 kroner koster hvert point 30 kroner, mens hvert point i det største abonnement til 599 kroner per måned kun koster 15 kroner – altså det halve.

Er det hovedsageligt streamingtjenester, du er interesseret i, er YouSee Play en dyr løsning. Netflix, som eksempelvis koster fra 79 kroner per måned, koster hvad der svarer til mellem 165 og 220 kroner, alt efter hvor mange point du har til rådighed. Dog kan YouSee Play være en god løsning, hvis du ønsker både tv-kanaler og streamingtjenester. Er du eksempelvis interesseret i en specifik kanal – lad os sige TV3+ til 4 point eller hvad der svarer til mellem 60 eller 120 kroner – kan det måske give mening at vælge den specifikke kanal med en eller flere streamingtjenester.

Overvej dog kraftigt, om du kan finde en færdigstrikket tv-pakke, der allerede inkluderer den kanal, du ønsker. Det kan vise sig at være billigere end at skulle sammensætte din egen tv-pakke med dyre priser for hver enkelt kanal og streamingtjeneste.

Alternativer til YouSee Play

Hvis du ikke ønsker streaming og tv-kanaler fra YouSee med YouSee Play, hvilke alternativer er der så at vælge mellem?

Det billigste vil formentlig være at holde tv-kanaler og streaming adskilt, så du fleksibelt kan bruge de streamingtjenester, som du ønsker, og opsige dem, når du ikke længere bruger dem. Dertil kan du købe den billigste tv-pakke, du kan finde, hos udbydere som Stofa, allente, altibox, Telia TV og Norlys.

Se mere information relateret til dette emne her: tv2 play og yousee

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 39 Hvad koster tv og streaming med YouSee Play? Se også alternativer leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *