Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 38 Beskæftigelsesentusiaster til Jobcenter Holbæk

[Top] 38 Beskæftigelsesentusiaster til Jobcenter Holbæk

Du ser emneartiklen [Top] 38 Beskæftigelsesentusiaster til Jobcenter Holbæk, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Sacramento 25th boys biit (samson lorenwa Tanaka’s kemem)
Sacramento 25th boys biit (samson lorenwa Tanaka’s kemem)

Vil du være med til at nå tinderne og få så mange borgere som muligt hjulpet videre i job eller uddannelse? Så er det nu, du har chancen!

Holbæk Kommune ligger i top10 af jobcentre, og vi vil være de bedste i landet til at hjælpe borgere i arbejde og uddannelse – også de borgere, der ikke tror der er en plads til dem på arbejdsmarkedet. Vi opgraderer vores indsatser, så vi er klar til nye tider og lovgivning med øget virksomhedsfokus og søger derfor i alt 11 nye kolleger som henholdsvis virksomhedskonsulenter og koordinerende sagsbehandlere.

Virksomhedskonsulenterne søges til henholdsvis Job- og Virksomhedsindsatsen, Sygedagpengeindsatsen, Ungeindsatsen samt Ressource- og Jobindsatsen.

Som virksomhedskonsulent kommer du til at servicere virksomhederne i forhold til deres behov for arbejdskraft. I samarbejde med borgerne, virksomhederne og dine kolleger evner du at tage teten for borgernes vej tilbage til arbejdsmarkedet. Du balancerer mellem den målrettede indsats for borgerne og den professionelle og tillidsfulde relation til virksomhederne.

Dine arbejdsopgaver består i at gennemføre motiverende jobrettede samtaler med fokus på borgeres ressourcer og arbejdsmarkedets behov – herunder at opsøge virksomheder og etablere lønnede timer/småjob, uddannelsesaftaler, løntilskud og virksomhedspraktikker. Desuden skal du kunne ressourcespotte og arbejde i øjenhøjde med borgeren samt være opsøgende hos virksomheder i og omkring Holbæk Kommune. Ydermere vil der være lettere myndighedsopgaver.

Vi forventer at du:

 • har indsigt i arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedets behov og kan medvirke til at skabe job- og uddannelsesåbninger – herunder har forståelse for virksomheder og deres rammevilkår
 • udstråler en tillid og tro på, at borgerne kan komme i job eller uddannelse
 • har erfaring med at arbejde tværfagligt med kerneopgaven for øje
 • har veludviklede samarbejdsevner og formår at spille dine kolleger gode
 • selvstændigt kan organisere og planlægge dine opgaver, er tålmodig og rummelig og kan lide at arbejde med mennesker med forskellige ressourcer
 • er stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation
 • har kørekort B

Vi søger, udover virksomhedskonsulenter, koordinerende sagsbehandlere som kommer til at arbejde med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourceforløb i området for Ressource- og Jobindsats.

Som sagsbehandler skal du besidde en høj grad af relationel kapacitet og tværfaglig samarbejdskraft, så du lykkes med, at alle borgere i Holbæk kommune så vidt muligt bliver en del af samfundet og kan forsørge sig selv ved arbejde eller uddannelse. Vi arbejder over en bred kam med helhedsorientering – herunder sammenhængende borgerforløb og Flere Skal Med 3.

Som koordinerende sagsbehandler vil dine arbejdsopgaver være myndighedssagsbehandling inden for beskæftigelsesloven. Du sikrer, at borgerne kommer i ordinært job, uddannelse eller en virksomhedsrettet indsats, der kan føre til deltids-, fuldtidsjob eller elevplads. Du gennemfører motiverende jobrettede samtaler med fokus på borgeres ressourcer og arbejdsmarkedets behov og anerkender og motiverer herigennem borgeren i udvikling og gennemførsel af egen plan. Ligeledes opsøger og samarbejder du med virksomheder ud fra borgernes behov. Du driver en sikker systematisk drift af egne opgaver, hjælper kollegerne, hvis der er behov for dette, ligesom du er en stærk medspiller i de mange daglige samarbejdsflader.

Vi lægger vægt på at du:

 • udstråler en tillid og tro på, at borgerne kan komme i job eller uddannelse
 • er god til at rammesætte og styre en samtale og er en naturlig kommunikator
 • evner at se andres ressourcer og bringe dem i spil
 • tror på den jobrettede samtale med afsæt i borgerens CV og ønsker
 • er en stærk netværker, der kan se mulighederne, og som gerne giver sig i kast med en ny opgave
 • forbereder borgers sag til rehabiliteringsteamet, hvis det bliver nødvendigt
 • er fokuseret på kerneopgaven
 • er en stærk medspiller, der tager medansvar for trivsel og den gode stemning på kontoret
 • har kørekort B

Vi tilbyder for alle stillinger:

 • en organisation, hvor vi har fokus på kerneopgaven og på at gøre det rigtige
 • helhedsfokus herunder Sammenhængende Borgerforløb og Flere skal med 3
 • et inspirerende og aktivt arbejdsmiljø med høje faglige ambitioner samt engagerede og dygtige kolleger, som vægter vidensdeling og høj faglig kvalitet
 • en arbejdsplads, hvor vi vægter åbenhed, gensidig tillid og gode jokes
 • høj grad af medindflydelse og en selvstændig tilrettelæggelse dine opgaver
 • et meningsfuldt job, hvor du får du en aktiv rolle i at minimere menneskeligt ressourcespild
 • flekstid

Når du søger stillingen, bedes du angive, hvilken stilling du søger. Du er også meget velkommen til at søge flere områder.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. Lønnen vil være efter principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være Holbæk Kommune i hænde senest den 20. november 2022. Ansættelsessamtaler vil finde sted ultimo november med forventet opstart i januar 2023.

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte det fagområde du har spørgsmål til:

Ungeindsatsen Gitte Egeskov tlf. 72 36 50 75

Ressource- og jobindsats Pernille Therkildsen tlf. 72 36 32 29 eller Sabine Heissel tlf. 72 36 95 73

Sygedagpenge Eva Clausen tlf. 72 36 78 03

Job- og virksomhedsindsatsen Christel Kyed tlf. 72 36 83 75

Du sender ansøgningen ved at trykke på knappen ”send ansøgning” under selve stillingsopslaget.

Kerneområdet Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice

AUBO er et af de i alt seks kerneområder i Holbæk Kommune. AUBO består for nuværende af seks overordnede enheder og en stab. De seks enheder er Job- og virksomhedsindsats, Sygedagpengeindsats, Ressource- og jobindsats, Ungeindsats, Ydelsesservice og Borgerservice.

Kerneopgaven: Alle borgere i Holbæk Kommune skal være en aktiv del af samfundet og forsørge sig selv. Det sker ved at uddanne sig, arbejde og være digital selvhjulpen.

Med udgangspunkt i hvad borgeren kan bidrage med, skal kommunen som en stærk medspiller samarbejde med den enkelte om at lykkes i uddannelse og job.

For at lykkes skal kommunen desuden samarbejde med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og civilsamfund for at skabe muligheder for den enkelte og kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Som en stærk medspiller skal kommunen rådgive og vejlede, sikre digitale muligheder og tilgængelighed, så alle borgere kan tage del i fællesskabet.

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.
Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk

Se mere information relateret til dette emne her: job i holbæk kommune

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 38 Beskæftigelsesentusiaster til Jobcenter Holbæk leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *