Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 36 Nyt hotel på Aarhus Ø først klar i 2025

[Top] 36 Nyt hotel på Aarhus Ø først klar i 2025

Du ser emneartiklen [Top] 36 Nyt hotel på Aarhus Ø først klar i 2025, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Byggeri Af Nyt Hotel På Sønderborg Havn Del 5 (HD 180P)
Byggeri Af Nyt Hotel På Sønderborg Havn Del 5 (HD 180P)

Nyt hotel på Aarhus Ø først klar i 2025

Parterne bag et nyt hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø genoptager arbejdet efter en coronapause, der vil betyde ét års forsinkelse.

Et nyt hotel- og konferencecenter ved Bassin 7 på Aarhus Ø vil først være klar i 2025.

Sådan lyder en status fra en af bygherrerne Rune Kilden, der også fortæller, at arbejdet nu genoptages efter en pause på grund af coronaen.

»Vi har tidligere meldt ud, at hotellet kan være færdig i 2024, men coronaen har formentlig forsinket projektet et års tid, så vores bud nu er 2025. Vi var sat på pause under coronaen i foråret, men nu vi har sat en række møder og workshops op for at få gang i projektet igen,« siger Rune Kilden.

Fremtiden for hele erhvervsdelen er næsten umulig at forudsige i denne tid.

Det kommende hotel- og konferencecenter skal have 500 værelser og plads til 2.000 konferencegæster og 3.500 koncertgæster.

På grund af coronakrisen i foråret blev udviklingsarbejdet sat i stå af bygherrer, arkitekter og hotelkæden Scandic, hvorfra Søren Faerber, adm. direktør for Scandic i Danmark, udtalte til JP Aarhus i april:

»Det er ingen hemmelighed, at coronasituationen vil få betydning for, hvornår vi kan åbne, men for os er det ikke afgørende, om en åbning skydes nogle måneder.«

Hoteldirektøren understregede også, at Scandic fortsat er dedikeret til projektet, men at kæden i den alvorlige coronasituation havde fokus på at sikre driften af kædens hoteller.

Nu er udviklingsarbejdet for kongreshotellet på Aarhus Ø genoptaget, og det handler også om corona, for coronasituationen kan få indvirkning på fremtidens hoteldrift.

»Vi kigger på bygningen en gang mere bl. a. i forhold til, om indholdet skal justeres i forhold til, at vi fremover kan forvente flere danske gæster, der holder ferie i Danmark på grund af coronaen. Fremtiden for hele erhvervsdelen er næsten umulig at forudsige i denne tid, men vi føler os overbeviste om, at de private gæster på weekendophold og selskaber vil fortsætte, og derfor kan der måske være en ide i at indrette bygningen endnu bedre til den slags arrangementer,« siger Rune Kilden.

Bag det kommende hotel- og konferencecenter står Anpartsselskabet Bassin 7 med bygningsudvikler Rune Kilden og Bestsellerejer Anders Holch Povlsen i spidsen. Byggeriet er tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group og arkitektfirmaet Sleth, og det vil koste omkring 1,5 mia. kr.

Hotellet vil afslutte byggerierne ved Bassin 7, hvor der som omtalt i JP Aarhus i øjeblikket bygges bolighuset Kampanilen og to boligkarréer.

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/nyt-hotel-arhus-havn-vafrsy6z

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 36 Nyt hotel på Aarhus Ø først klar i 2025 leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *