Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 33 Tilbud, rabat eller gratis: Guide til sushi-steder i Aarhus

[Top] 33 Tilbud, rabat eller gratis: Guide til sushi-steder i Aarhus

Du ser emneartiklen [Top] 33 Tilbud, rabat eller gratis: Guide til sushi-steder i Aarhus, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Tilbud, rabat eller gratis: Guide til sushi-steder i Aarhus

Aarhus har et væld af sushirestauranter og flere af dem har tilbud, studierabat eller sågar gratis fødselsdagsmiddag. Århus Onsdag giver dig her seks bud på gode sushi-spisesteder med deres forskellige fordele.

Artiklens øverste billede

Der er mange gode grunde til, at sushi er populært.
Det er nemt at tage med på tur eller hjem til nogen og kan serveres uden nogen form for forberedelser.
Det er oplagt at dele dele.
Det laves af friske råvarer og smager godt.
Det er et nærende måltid.
Men hvordan finder man rundt i byens mange udbud af sushi-steder?

Nori Bar Aarhus

Sankt Clemens Stræde 7, Aarhus C.

Søndag-torsdag: 228 kr. (all-you-can-eat)

Fredag-lørdag: 258 kr. (all-you-can-eat)

Den med rabat på take away. Nori Bar er beliggende i hjertet af Aarhus et stenkast fra Strøget og Magasin. Konceptet er enkelt: sushi og drinks – en kombination de færreste kan sige nej til.

De friske råvarer bliver til eksperimenterende smagsoplevelser, som du kan nyde i de moderne lokaler eller på terrassen i baggården.

Restauranten kører ofte med procenter på deres takeaway, så du kan med fordele holde øje med med denne restaurant, hvis du foretrækker at nyde sushien hjemme på sofaen, eller tage den med ned på havnen på en solskinsdag.

Sota Sushi Bar

Vestergade 48, Aarhus C.

Sushimenu til én: Fra 195 – 245 kr.

Sushimenu til to: Fra 455 – 545 kr.

Den eksklusive med studierabat. Sota Sushi Bar har været liggende i Vestergade siden 2009. Sushien er i den eksklusive ende, og kokkene serverer japanske og asiatiske retter med et vestligt twist.
Restauranten har desuden et stort udvalg af sake, shouchu, japanske øl og cocktails. Restauranten giver på udvalgte dage studierabat på takeaway, så det kan være en fordel at høje øje med denne sushibar, hvis du er studerende.

A+ Siam Sushi

Frederiksgade 32, Aarhus C.

Søndag-torsdag: 228 kr. (all-you-can-eat)

Fredag-lørdag: 248 kr. (all-you-can-eat)

Den med all-you-can-eat. Hos A+ Siam Sushi er sushien aldrig kedelig. Det er en velbesøgt restaurant, som emmer af høj kvalitet og en afslappet atmosfære.

I moderne nordiske lokaler kan du smage dig igennem alverdens små japanske retter med deres all-you-can-eat koncept.

Restauranten er desuden et oplagt sted, hvis I er en gruppe, hvor nogen ikke bryder sig om sushi. Menukortet byder nemlig foruden sushi på andre små spændende retter.

Tapashi Tapas og Sushi

Klostergade 52, Aarhus C

Alle ugens dage: 259 kr. (all-you-can eat)

Den med både sushi og tapas. Restauranten skiller sig ud, da den tilbyder både sushi og tapas. Den minimalistiske newyorkerstil giver en afslappet atmosfære.

Menuen byder på delemad og sushi i mange variationer, og Tapashi er derfor et oplagt sted, hvis I er en gruppe, hvor nogen ikke bryder sig om sushi, eller hvis I har lyst til at prøve andet end sushi.

Maden er lavet fra bunden af friske råvarer og kan skylles ned med både europæiske og japanske øl og sake.

Bluefin Sushi & Gin

Borggade 4, Aarhus C.

Alle ugens dage: 239 kr. (all-you-can eat)

Den med gratis fødselsdag. Danmarks første sushi og gin-bar er beliggende i Latinerkvarteret. Restauranten tilbyder mad inspireret af det japanske køkken og et skræddersyet udvalg af gin til at komplimentere retterne.

Restauranten er et oplagt sted at starte en aften i byen.

Pssst… Restauranten giver en gratis fødselsdagsmiddag, hvis du og tre af dine venner spiser der på din fødselsdag. Desuden tilbydes altid 10 procent rabat på takeaway og 20 procent, hvis du er studerende.

sas

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/all-you-can-eat-sushi-arhus-5lb1t0w6

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 33 Tilbud, rabat eller gratis: Guide til sushi-steder i Aarhus leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *