Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 33 Nu udkommer min nye kogebog

[Top] 33 Nu udkommer min nye kogebog

Du ser emneartiklen [Top] 33 Nu udkommer min nye kogebog, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Your elusive creative genius | Elizabeth Gilbert
Your elusive creative genius | Elizabeth Gilbert

Hvor har jeg glædet mig i lang tid nu. Lige fra jeg skrev under på forlagskontrakten, gik i gang med selve arbejdet med kogebogen, til jeg fik de første oplæg på pdf fra min redaktør og grafiker. Da bogen blev sendt afsted til tryk og da den kom hjem fra tryk og jeg endelig havde det første eksemplar i hænderne og til nu …

For nu udkommer bogen Grøn Aftensmad i denne uge.

Nærmere bestemt tirsdag den 20. oktober.

Det er jo en lang og spændende proces at lave bøger og jeg er en meget glad kogebogsforfatter lige nu, for det er virkelig blevet en flot bog, synes jeg. Billederne er blevet gode og den er propfyldt med skønne grønne opskrifter. Meget anvendelig og helt og aldeles, som jeg havde drømt om.

Jeg glæder mig så meget til at høre hvad I synes om den og til at se den i butikkerne.,

Hvad indeholder min nye kogebog …

GRØN AFTENSMAD har fokus på det grønne køkken.

Grøntsagerne får hovedrollen og der er masser af skønne salater, madtærter, vegetariske hovedretter, supper, madbrød og meget andet godt. Der er omkring 90% vegetariske opskrifter i bogen, så det er ikke udelukkende en vegetarbog, men er en skøn grøn kogebog til alle.

Mit ønske var at skabe en anvendelig kogebog, både hvis man gerne vil have opskrifter på salater og grønt tilbehør til aftensmaden, hvis man gerne vil have flere grøntsager på menuen, opskrifter på retter uden kød.

GRØN AFTENSMAD er en selvstændig opfølger til min kogebog “Valdemarsro Aftensmad” og de to bøger er et perfekt makkerpar at have i køkkenet og de fungere også glimrende hver for sig

Bogen kan købes hos alle landets skønne boghandlere, både ude i butikkerne og online.

Jeg håber I vil synes godt om den 💚

Se mere information relateret til dette emne her: https://cindytips.com/hvornar-kommer-posten-til-mig-p5u5h7wq

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 33 Nu udkommer min nye kogebog leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *