Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 29 Fem ting du skal vide om VM anno 2022

[Top] 29 Fem ting du skal vide om VM anno 2022

Du ser emneartiklen [Top] 29 Fem ting du skal vide om VM anno 2022, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Vĩnh biệt Vua Bóng Đá Pele người 3 lần vô địch World Cup
Vĩnh biệt Vua Bóng Đá Pele người 3 lần vô địch World Cup

Vi nærmer os med hastige skridt VM 2022. Så de røde og hvide spilletrøjer skal findes frem, og vi skal males os med Dannebrog i ansigtet, når Danmarks fodboldlandshold (herre) skal begynde deres VM-rejse her til november. Sponsoreret indhold

Før begivenhederne starter, så kan du læse fem nyttige ting om VM anno 2022. Så du er godt parat til at indtage pladsen foran fjernsynet, når det hele løber af stablen til november.

1. Brasilien er bookmakers favorit
Brasilien er bookmakernes favorit til at snuppe pokalen i Qatar. Det kommer ikke som nogen overraskelse, da landet har vundet VM hele fem gange. Sidste gang Brasilien vandt var i 2002.

Danmark ligger på en 11. plads. I 2018 nåede vi ikke videre end første runde. Du kan evt. sætte dine egne VM 2022 Odds, så du kan være med fra start, når Danmark spiller første kamp mod Tunesien d. 22/11.

2. Det er 22. udgave af VM
I år spiller vi den 22. udgave af VM i fodbold. Vidste du, at første kamp fandt sted i 1930? Uruguay vandt den første pokal, og siden da er VM i fodbold blevet en af de største sportsbegivenheder i verden. Hvert fjerde år mødes lande fra hele verden for at spille om chancen for at blive kåret som verdensmestre. Der har været enkle undtagelser grundet krigen i 1940’erne.

3. Det bliver afholdt i Qatar
For første gang i historien afholdes verdensmesterskabet i fodbold i Qatar, som er et lille land beliggende i Mellemøsten. Hovedstaden er Doha, hvor også det vigtigste stadion, Lusail Iconic Stadium, ligger. Qatar blev valgt som værtsland for VM i fodbold i 2022 tilbage i 2010 og bliver det første arabiske land til at være vært for begivenheden.

4. Følg med på TV 2 og DR1
Hvis du vil følge VM på TV, så bliver det vist på både TV 2 og DR1. Den første kamp er mellem Qatar og Saudi-Arabien den 21/11. Finalen spilles den 18/12. Alle kampe derimellem vil naturligvis blive vist på disse to kanaler. Ellers skal du undersøge, om der er specifikke kampe, som sendes på andre kanaler end disse to. Hvis du ikke har en TV-pakke, så kan du se kampene på TV 2 Play eller på DR1’s streamingtjeneste (DRTV), som kan hentes på App Store.

5. Der er 32 hold til VM i fem værtsbyer
I alt deltager 32 hold i VM i Qatar. De er inddelt i otte grupper af fire. Danmark er i gruppe D. De fem værtsbyer er Doha, Al Rayyan, Lusail, Al Wakrah og Al Khor. Kampene vil blive spillet på tværs af disse byer på 12 forskellige stadions. Så du har noget at se frem til!

Se mere information relateret til dette emne her: vm fodbold i fjernsynet

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 29 Fem ting du skal vide om VM anno 2022 leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *