Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 29 Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder

[Top] 29 Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder

Du ser emneartiklen [Top] 29 Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Aarhus Street Food (re-edit)
Aarhus Street Food (re-edit)

Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder

Tre køkkener er lukket ned kort tid efter åbningen

Når man går igennem madmarkedet i Vestbyen opdager man, at tre køkkener ikke længere langer mad over disken. Det drejer sig om Aladdin Grill Adventure, Pita By Foodstep og Cibus, der havde henholdsvis grillspyd, pitabrød og mad fra det sydamerikanske køkken.

Isabel Enevoldsen, der er én af stifterne bag Aalborg Streetfood, forklarer, at det ikke skyldes dårlige tider.

Derimod skal forklaringen findes i, at det er svært at finde de helt rigtige koncepter i første omgang, og at de tre madsteder er lukket, fordi de ikke passede så godt ind. Noget tyder da også på, at madstederne ikke kommer til at stå tomme længe:

– Der er mange lokale, der viser interesse for at få et køkken hos os, så nu er opgaven bare at finde de helt rigtige, fortæller Isabel Enevoldsen.

Ændring i åbningstider

Selvom det går godt på Aalborg Streetfood, kan Isabel Enevoldsen alligevel godt mærke, at de er afhængige af sæsonen. Dårligt vejr betyder færre kunder, og derfor har de valgt at have flere lukkedage.

Det betyder, at der vil være lukket mandag-onsdag i de kolde vintermåneder, hvilket er fra 23. oktober til 1. maj. Derudover holder madmarkedet lukket hele januar.

Se mere information relateret til dette emne her: street food århus åbningstider

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 29 Aalborg Streetfood leder efter nye madsteder leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *