Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 25 Julekurv til 400,- ex. moms

[Top] 25 Julekurv til 400,- ex. moms

Du ser emneartiklen [Top] 25 Julekurv til 400,- ex. moms, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Henriks honning perfekt julegave
Henriks honning perfekt julegave

Julekurv til 400,- ex. moms

kr.500,00

I denne julekurv til 400,- ex moms (500,- inkl. moms) finder du en Strong Rudolf Jule Ale (7% alc.) fra Ærø, en kaffe-solbær likør fra Kudsk, chokoladeovertrukne pebernødder, årets juleudgave af Hattesen Lakridskonfekt fra Ærø, honningkagesnitte med appelsinmarmelade, en lille pose med No Crap gourmet popcorn, her vist med mandel og karamel, men der er flere varianter, en julemarmelade fra Sorring Bær, en kirsebærsauce med brombær, anis og vanille, kaffebønner dybbet i mørk chokolade og bronzestøv, 2 julebarer fra Anker Chokolade og lille pakke med hasselnøddragéer med hvid chokolade og knust rålakrids. En super lækker kurv med ene danske produkter, og FULD af smag!

Oplagt som julegave til erhverv, men klart også til privat gave som en “Glædelig Jul”-, Tak for hjælpen-, Tak for lån af sommerhus-gave….

Vi pakker den selvfølgelig ind i cellofan og sætter gavebånd på inden levering.

Prisen er ekskl. levering. I november måned kan du få dine firmajulegaver leveret gratis indenfor 3 km fra Randers bygrænse. I december vil vi tage et mindre beløb for levering til firmaet.

Vil du hellere have en anden julekurv til 400,- ex moms?

Ring, skriv eller kig ind, så sammensætter vi lige den type kurv, som passer til dine medarbejdere eller forretningsforbindelser. Jo før du bestiller, jo større udvalg kan vi tilbyde.

Køb dine firmagaver eller julegaver hos Fru Lunds Butik, så støtter du ene danske arbejdspladser, der ofte er familieejede, mindre virksomheder, og inddirekte støtter du også organisationen Plant Et Træ. Fru Lunds Butik sender et støttebeløb til Plant Et Træ i form af en procentdel af julens omsætning hvert år.

Hos Fru Lunds Butik sætter vi en ære i at lave gavekurve og julegaveposer, der passer til modtageren.

Se mere information relateret til dette emne her: julegave til 400 kr

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 25 Julekurv til 400,- ex. moms leveret af cindytips.com. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *