Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 25 Hvordan streamer jeg Disney+?

[Top] 25 Hvordan streamer jeg Disney+?

Du ser emneartiklen [Top] 25 Hvordan streamer jeg Disney+?, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

NEW Fashions for Disney Princess / DIYs Paper Dolls \u0026 Crafts
NEW Fashions for Disney Princess / DIYs Paper Dolls \u0026 Crafts

Streamingguide: Disney+

Disney+ er endelig tilgængelig i Danmark, og med det åbner der sig en verden med film og serier fra både Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic og meget mere. Det bedste af det hele er, at det hele nu er samlet på ét sted.

Med Disney+ kan du åbne hele Disney-skattekisten og finde mange timers underholdning. Du finder nemlig både de store klassikere, de nyeste biograffilm og helt gamle og ukendte klip, som sjældent har været vist.

Hvad er siden/hvem står bag den?

Disney+ er amerikanskejet og drevet af Direct-to-Consumer & International, som er en underafdeling af The Walt Disney Company.

Er den dansk/international?

Disney er en amerikansk virksomhed, men selve siden findes som en dansk version.

Hvordan opretter man en konto?

Du går ind på siden https://www.disneyplus.com/da-dk og vælger mellem månedsabonnement eller årsabonnement. Du sparer 15% ved at tegne et årsabonnement.

Herefter indtaster du din mail.

Nu bliver du præsenteret for vilkårene for at bruge platformen. Når du har læst dem, kan du acceptere og fortsætte.

Nu skal du oprette en adgangskode, som skal indeholde mindst 6 tegn (store og små bogstaver) og mindst et specialtegn.

Nu får du igen valgmuligheden mellem månedsabonnement og årsabonnement, hvis du skulle have skiftet mening i forhold til dit første valg. Du indtaster dine kreditkortoplysninger og godkender. På Disney+ er der ingen mulighed for et prøveabonnement.

Nu har du mulighed for at oprette forskellige profiler til dig selv og din familie. Det er muligt at oprette op til syv (7) forskellige profiler på en konto. Fordelen ved dette er, at hvert familiemedlem kan få sin egen profil og gemme sine egne favoritter. På den måde bliver forskellige interesser for serie og film ikke blandet sammen. På Disney+ er det også muligt at oprette profiler til børn, hvor der kun kan ses børnevenligt indhold. Det betyder, at der ikke gives adgang til film og serier over en vis aldersgrænse.

Herefter vælger du et profilnavn, og om det skal være en børnevenlig profil

Når du har oprettet en eller flere profiler, kan du gå i gang med at se film og serier.

Hvordan finder du det, du har brug for?

På forsiden finder du forskellige underkategorier som Disney, Pixar, Marvel, StarWars og National Geographic. Derudover er der også film som Disney+ anbefaler til dig. Jo mere du ser og baseret på det du ser, kommer Disney+ med flere og endnu bedre forslag hen ad vejen. I toppen af skærmen finder du en søgefunktion, din favoritliste, originals (som er særlige Disney-produktioner, som ikke er tilgængelige andre steder), film og serie.

Under for eksempel serier kan du se de forskellige serier og vælge den du vil se.

Når du har valgt, hvad du vil se, klikker du på billedet og får muligheden for at afspille filmen eller serien.

Under selve filmen kan du se (hvis der er tale om en serie), hvilket afsnit du er nået til, du kan vælge mellem alle tilgængelige afsnit og også vælge hvilken sæson, du vil se.

Hvad koster det om måneden?

79 kr. pr. måned eller 790 kr. pr. år. Du sparer prisen tilsvarende 2 måneder på et årsabonnement.

Hvor meget indhold er der?

Det er den største Disney-tjeneste i verden, hvor stort set alle Disneys film, serier og produktioner er tilgængelige. Da det er en ny tjeneste, er ALT naturligvis ikke tilgængeligt, men der ligger rigtig meget materiale. Både gamle klassikere, velkendte tegnefilm og store filmproduktioner, som du måske ikke engang er klar over hører under Disney. Der er både StarWars, Marvel, Pixar, The Simpsons, Pirates of the Caribbean og meget mere.

Hvor ofte kommer der nyt på siden?

I og med at det er en ny streamingtjeneste, vil der formodeligt komme nyt materiale ofte. Hvor mange streamingtjenester ofte skifter deres indhold ud, er der stor sandsynlighed for, at det som ligger på Disney+ bliver liggende, da det er noget de selv har produceret.

Er det på dansk eller med danske undertekster?

Der findes både serier og film med dansk tale og undertekster. Hvis ikke filmen kan ses på dansk, er der altid mulighed for at vælge danske undertekster.

Kan man caste det til et tv?

Ja, det er både muligt at caste til dit TV, hvis du har en Chromecast eller et Apple TV.

Hvordan afmelder man tjenesten igen?

Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne og vælg ”Konto”.

Her får du et overblik på din konto, hvor du kan ændre dine oplysninger og se din betalingshistorik. Klik på dit abonnement (i dette tilfælde Disney+ årligt)

Nu kan du afmelde dit abonnement i bunden. Det er også her, at du kan du ændre dine kortoplysninger, hvis du for eksempel får et nyt betalingskort.

Se mere information relateret til dette emne her: disney plus opret bruger

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 25 Hvordan streamer jeg Disney+? leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *