Chuyển tới nội dung
Trang chủ » [Top] 24 Her er Aarhus’ nye hotel- og konferencecenter

[Top] 24 Her er Aarhus’ nye hotel- og konferencecenter

Du ser emneartiklen [Top] 24 Her er Aarhus’ nye hotel- og konferencecenter, som er udarbejdet af os fra mange kilder på internettet

Byggeri af nyt hotel på Sønderborg havn DEL 16 ( udsigten )
Byggeri af nyt hotel på Sønderborg havn DEL 16 ( udsigten )

Her er Aarhus’ nye hotel- og konferencecenter

Aarhus Byråd har godkendt salget af den sidste del af Bassin 7 på Aarhus Ø.

Her skal byens nye hotel- og konferencecenter opføres, og det er netop blevet offentliggjort, at det bliver Anpartsselskabet Bassin 7, der ejes af Anders Holch Povlsen og Rune Kilden, som skal opføre bygningen, der er tegnet af Bjarne Ingels Group (BIG) og har Scandic som hoteloperatør.

– Et nyt hotel- og konferencecenter imødekommer den enorme vækst, vi oplever i Aarhus i disse år. Vi skal ikke kun skabe plads og oplevelser til nye indbyggere, men også til de mange besøgende, der i stigende grad vender blikket mod vores by. Sammen med de private og almene boliger færdiggør hotel- og konferencecentret Bassin 7 som et projekt med stærk funktionalitet, siger Jacob Bundsgaard (S), borgmester i Aarhus Kommune, i en pressemeddelelse.

Hotel- og konferencecentret udformes som et spiralforløb – en karré, der snor sig om sig selv og inviterer besøgende op på toppen af hotellet. Her ligger hotellets offentligt tilgængelige gårdhave.
Derudover får hotellet en konferencesal med plads til mere end 2.000 gæster til konferencer, koncerter, og andre events.
Ud over byggegrunden til hotel- og konferencecenteret køber Anpartsselskabet Bassin 7 byggefelterne ved siden af.

Her opføres to boligkarréer og et boligtårn tegnet af arkitekter fra Sleth og BIG.

Boligerne bliver en blanding af private og almene. 80 boliger svarende til 7.000 af de 26.000 etagementer er reserveret til almene boliger, som Anpartsselskabet Bassin 7 skal realisere i samarbejde med Aarhus Kommune og en endnu unavngiven boligforening.

I forbindelse med udbuddet har Aarhus Kommune modtaget to forskellige bud på det nye hotel- og konferencecenter, og der har været gennemført en forhandlingsproces med begge tilbudsgivere.
Med valget af Anpartsselskabet Bassin 7 er der blandt andet lagt vægt på, at projektet især understøtter ønsket til udviklingen af Bassin 7 som en attraktiv destination for ikke kun områdets beboere og virksomheder, men for hele Aarhus og for gæster og turister.

Se mere information relateret til dette emne her: nyt hotel århus havn

Du er nu færdig med at læse emneartiklen [Top] 24 Her er Aarhus’ nye hotel- og konferencecenter leveret af Cindytips. Tak for din tillid.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *